![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A jak juz to nie spoxster tylko >>>SPOXTER<<< DUZY OFF TOP NIE CHCE ZAKLADAC NEW TEMATU GRACZE Z FURORY MACIE LAGI -.- ? |
Cytuj:
Co do lagów... też je mam. Chcieliśmy z kumplem noob charami pk zrobić, a tu lagi sie zaczeły i lipa :( |
Cytuj:
Cytuj:
@down Zdarza sie ;') |
Cytuj:
jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj ! up@ byles pierwszy :p |
Cytuj:
Ojejku jaki ty zabanwy jestes !!!!!111oneoneone Zastanawiam sie jak udalo Ci sie uzyc forum, pomogl tatus ? |
oo widze ze forum zeszlo juz na totalne dno... kazdy od kazdego lepszy =) co do ostatniego pogromu vision... duski/wizja jeszcze daleko do vision wam brakuje ^^ wiec nie macie sie czym jarac ^^
|
Knight of south central
Jun 02 2007, 23:23:52 CEST Killed at Level 103 by Werixon and by Be'lox http://foteka.pl/full/e95a2280a8a3cc...8c18b822d9.jpg Brawa dla ekipy :D |
Mysle, ze jarac tu sie nikt niczym nie jara. Ale przynajmniej widac, jakie poparcie wsrod playerow ma Wizja&Dusk.
Moge sie zalozyc, ze 90% 'wielbicieli' Vision jest za nimi tylko dlatego, ze maja pseudo pro, za ktore placili swoim eq podczas gdy ktos ich zgarnial =p @up. No prosze : )) |
Nie obchodzi mnie jak sie toczy wojna. Chciałem deda Katrily i sie doczekałem. Teraz czas na Power Abuserów - Imargam, Zwidek... można wymieniać wielu, ale NIGDY nie widziałem, żeby Pa robił Katrila, Yeetro, Niraet...
I nie chciałbym wam psuć chumoru, ale caly czas przypominam, że to Vision, a tłumaczyć tego co napisałem raczej nie musze... |
Cytuj:
Kiedyś pewien "mądry" na swój sposób człowiek wypowiedział słowa: "Taifun to pipka i ma BAD PVP" Teraz widać ze Taifun nie boi sie o swojego chara i chce wygrac wojne xD Zgadnijcie kto wypowiadał te słowa? Oczywiscie nasz pupilek Imargam ! HAIL DUSKINESS... |
kurwa stary takim 300 msem nie jest problemem lapanie fragow,pozatym fragi gowno znacza :)
|
Cytuj:
|
Yeetro jednak znów w Vision...
|
Detektor dołączył do [GUILD]Vision[/GUILD]
|
Cytuj:
Name: Spoxter Sex: male Profession: None Level: 1 World: Furora Residence: Rookgaard Last login: May 05 2007, 12:10:06 CEST Account Status: Free Account Ale to mnie ciekawi ... A czy tamten spoxtster po haku zrobil deleta chara czy jak ze jest drugi Spoxster noobchar raeela nabu ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
and by an orc leader of Dinox-Druid Trudno sie dziwić... o ile mnie pamięć nie myli Xoitzos i Dinox-Druid to nooby dusk... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |