![]() |
Witam :)
pzdrowki dla tego pana :) : Lijo Hentyney - widzial ze huntuje hero przed ss wbijam sie 5 sekund po nim po sejwie i mowi mi ze juz on tam hunci :) mowie mu zeby sobie ( przepraszam ze zacytuje ) "nie leć w h*ja " a on sie smieje :) potem bije hero ( moje hero ) gdyz tu nagle polecialo w niego moje Ue :P Hail iridia btw mówicie ,wyzywacei arc , anime ze sa PA itp a taka prawda ze polak polakowi tez chce po dupie rowno pojechac ( oczywiscie nie mowie o wszystkich , zeby zaraz nie bylo 100 postow nieptorzebnych ) Ciao :) Ellia |
Cytuj:
no ja aktualnie to tylko thoriusem siedze w pz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Ellia - Twoje slowa, przeciwko moim slowa... Zle trafiles ,bo zna mnie wiekszosc ludzi i wie jaki jestem :)
Zalogowalem po SSie , bo zawsze na hero daje loga , po 2-3 min ty sie zalogowales... Dalej to ty chciales wejsc w spawn i pusciles UE. Nie rob z siebie meczennika oni ofiary. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wie pan ze to niemozliwe ? |
Ja cos wiem !
"Kto sie pizda urodzil, kanarkiem nie zdechnie" Graj sobie nie ujawniajac swojego nicku :D //Metek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie wiem jak bylo ........ ale.... widzialem Ellie na hero ok 7-ej rano,wracalismy z demonow to chlopaczyna byl.... ale czy mozna sobie roscic prawa do expowiska , bo sie bylo tam przed ss`em to nie wiem :D Pozdrawiam i Ellie i slawnego Bergera :D |
Jestem slawny _/ Hail!
|
y0
:>>>><> elo
|
Yo :)
Berger "Zalogowalem po SSie , bo zawsze na hero daje loga , po 2-3 min ty sie zalogowales... Dalej to ty chciales wejsc w spawn i pusciles UE. Nie rob z siebie meczennika oni ofiary." a to nie bylo 2-3 sekundy ? :P potem pozatym przepraszam za ue ;) mysle ze potem sobie cos wyjasnilismy Ciao Ellia |
Cytuj:
Sep 16 2007, 21:12:29 CEST Killed at Level 87 by Norbi Firefist and by Loth Joven nie? |
Ellia Yurius
Sep 16 2007, 21:12:29 CEST Killed at Level 87 by Norbi Firefist and by Loth Joven szkoda ze filmu nikt nie krecil ;< |
nom szkoda ze nikt nie nagrywal :(
taka akcja omg |
Gz :)
szkoda ze filmika nie bylo bo bym posmial sie z siebie xD no ale z 1 bp mf nie da sie duzo zrobic :) Thor~to moge Ci szybko zredagowac :) wychodze ze statku loguje sie wieksza ilosc ludzi ja wale ue oni mnie trapuja w kacik rzucaja fire bombe ja sie manasuje wale 2 ue i juz manny ain manasow nie mam i padam :) |
Cytuj:
|
a tam trudno sie mowi ;P
gdybym mial z 10 bp mf to by oni raczej popadali ale ze akurat wracalem z sprzedawania djinn items to mialem 1 :) i chyba oni nie mieli ssow bo wchodzila tak jak po updacie powinno xD ~300+ a tutaj Ci co niewytrzymali UE Sep 16 2007, 21:12:11 CEST Killed Patryk Pallos at Level 21 unjustified Sep 16 2007, 21:11:47 CEST Killed Bongo Sinister at Level 27 ok Sep 16 2007, 21:11:47 CEST Killed Dark Conamore at Level 16 unjustified |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |