Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zostales shackowany? Zostaw po sobie ślad! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13298)

Orion_ 02-08-2009 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lesniak (Post 2613825)
Niestety to jest niemozliwe, bo nigdy nie użzwalem rec-keya na tym charze... Poza tym jakby uzywal rec-keya, to bym mial za kazdym razem zmienione passy, a byly takie same ;| Qrde, nie mam pojecia jak on to robi... Nawet po formacie dysku, fakt, ze miesiac pozniej, ale hacknal mojego chara...

Mam rozumiec ze po hacku nie zmieniles passow i masz caly czas te same? Lol.
Druga opcja: jest 1336 uber pr0 hax0rem i wbija ci sie na kompa przez niezabezpieczone porty, to juz czarna magia dla wiekszosci. [Firewall plz]

Erhion 02-08-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lesniak (Post 2613825)
Niestety to jest niemozliwe, bo nigdy nie użzwalem rec-keya na tym charze... Poza tym jakby uzywal rec-keya, to bym mial za kazdym razem zmienione passy, a byly takie same ;| Qrde, nie mam pojecia jak on to robi... Nawet po formacie dysku, fakt, ze miesiac pozniej, ale hacknal mojego chara...

Zmień passy! Zeskanuj kompa i usuń wirusy! Zrób formata! ZAINSTALUJ FIREWALLA!

Lesniak 02-08-2009 14:01

Omg... Zmienilem passy na laptopie... Wy mnie chyba nie rozumiecie... Miesiac temu robilem formata, po czym sciagnalem tylko tibie, gg i kasperskiego! Nic wiecej nie sciagalem, a 2 dni temu znowu hack byl... Ja napisalem, ze hacker nie zmienial passow! Orion, moze cos wiecej powiesz o tym 1336 uber pr0 hax0rem?

Shivek 02-08-2009 14:15

Cytuj:

takiego którego twoj antyvir nie ma w bazie danych
Algorytmy antyvirów wykrywają wirusy bez baz danych.
Cytuj:

Orion, moze cos wiecej powiesz o tym 1336 uber pr0 hax0rem?
Ja wyręczę go. Poprostu jesteś nieostrożny, masz zapewne Avasta (fri szit, polecam Avirę [Avira]) i nie wiesz co to Hijacthis.

dareN 02-08-2009 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orion_ (Post 2613485)
Ty jestes taki glupi czy ci za to placa?

glupiego to ciebie zrobili

__HAPPY_SVEN__ 02-08-2009 15:24

mój tata < bosal

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lesniak (Post 2613847)
Omg... Zmienilem passy na laptopie... Wy mnie chyba nie rozumiecie... Miesiac temu robilem formata, po czym sciagnalem tylko tibie, gg i kasperskiego! Nic wiecej nie sciagalem, a 2 dni temu znowu hack byl... Ja napisalem, ze hacker nie zmienial passow! Orion, moze cos wiecej powiesz o tym 1336 uber pr0 hax0rem?

Jakimś cudem ten cracker (bo haker ten który zna się na kompach, ale źle tego nie wykorzysuje) zdobył twoje passy i cię haknął. Raz. A ty nie zmieniłeś passów. ( PASSY W TIBI ZMIEŃ KOŁKU A NIE NA LAPTOPIKU ZA 3 zł Z BAZARKU) I on je dalej ma. I se może hakować ciebie codziennie, nawet no nie wiem, ze sto razy. NIE KAPUJESZ CZŁEKU ?! X(

Lesniak 02-08-2009 15:44

Ja nie wiem, czy ja rozmawiam z debilami?? Mowie przeciez, ze po kazdym hacku ZMIENIALEM PASSY!!! A robilem to na laptopie bo na stacjonarnym kompie bylo prawdopodobienstwo keylogga albo czegos, mimo ze mi anty vir nic nie wykryl?! Nie rozumiecie tego?!!! MAM KASPERSKY INTERNET SECURITY 8.0.0.506 ! Nie wiem ile razy mam to jeszcze pisac!!

Shivek 02-08-2009 18:06

Z tego co słyszałem, to Owntipja jest skrypcikiem, którego nie wykrywają antywirki.
Najlepszy sposób na brak hacka: mieć mózg.

__HAPPY_SVEN__ 03-08-2009 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lesniak (Post 2613940)
Ja nie wiem, czy ja rozmawiam z debilami?? Mowie przeciez, ze po kazdym hacku ZMIENIALEM PASSY!!! A robilem to na laptopie bo na stacjonarnym kompie bylo prawdopodobienstwo keylogga albo czegos, mimo ze mi anty vir nic nie wykryl?! Nie rozumiecie tego?!!! MAM KASPERSKY INTERNET SECURITY 8.0.0.506 ! Nie wiem ile razy mam to jeszcze pisac!!

CO NAS OPHODZI ZE ROBILES TO NA LAPTOPQ?
Masz hacka i już se w tibie nie pograsz. hahahahaa.

Jedyny sposób: Kup nowy komputer, dom, i spodnie.
I nie chwal się jakiego masz antivira, zmień go na pande.

Zauważ, że haker > pare ludzi z forumtibiapl

Orion_ 03-08-2009 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lesniak (Post 2613940)

masz keyloggera na laptopie koniec i kropka.

Marna_Prowokacja 03-08-2009 16:49

u mnie kaspersky z aktualizacjami nie pomogl.
wykryl, ale key tak fajnie go zbajerowal, ze sam pozwolil na uruchomienie.

Cytuj:

Ja nie wiem, czy ja rozmawiam z debilami??
no ba.
Cytuj:

Miesiac temu robilem formata, po czym sciagnalem tylko tibie, gg i kasperskiego!
teraz mysl w ktorym byl kejloger :D

Orion_ 03-08-2009 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marna_Prowokacja (Post 2614789)
u mnie kaspersky z aktualizacjami nie pomogl.
wykryl, ale key tak fajnie go zbajerowal, ze sam pozwolil na uruchomienie.

no ba.

teraz mysl w ktorym byl kejloger :D

Hehe zią ale on mowi ze po hacku zmienia passy na laptopie i robil formata na stacjonarnym, teraz pytanie kiedy sie zorientuje ze ma keyloggera na tym laptopie ;d

dedmakeheheeh 03-08-2009 17:52

a ja zostałem dzisiaj schakowany no nie tak dosłownie i dziękuje bogu, że tak miało być, no to trochę się rozpisze :)

Kupiłem od kolegi nie pamiętam kiedy 60 druida za 250k, nie bałem się, że mnie okradnie, bo mu ufałem, kupiłem na niego pacca i sobie powoli expiłem na 63~ lvlu dostałem bana za bota, po kilku tygodniach dostałem 3 notatke i delete na 65 levelu.
Poznałem naprawdę dobrego i drogiego mi przyjaciela "Yasa Druid" już gdy grałem tym elderem, zaproponował mi, że da mi za darmo 54 sorca, miał on wielu ownerów, ale nikt nim nie grał więc dostałem go za darmo, rkeya nikt nie miał tylko maila, rkey najprawdopodobniej przepadł to się nie martwiłem, kupiłem na niego pacca nabiłem 65 lvl i dostałem bana za bota na miesiąc, więc bociłem sobie moim cashmakerem 80 knightem, ale przed dostaniem bana na msie wiedziałem, że go dostane więc wysłałem wszystko około 1,5kk na knighta, bociłem knightem też wiedziałem, że dostane nim bana, bo używałem wykrywalnego bota więc chciałem przed 3 sierpnia wysłać wszystkie itemki na msa, lecz sierpniowy mass ban był 31 lipca bardzo się zdziwiłem i byłem także załamany bo chciałem pg zrobić msem, wszystko przepadło zostało na knightcie, 2 sierpnia miał się skończyć ban na msie, lecz gdy chciałem zalogować 2 sierpnia passy nie działały a postać była online okazało się, że stary któryś tam owner posiadał rkeya i odzyskał postać lecz bardzo się zdziwił, bo była pusta, bardzo się teraz cieszę, że nie zdążyłem wysłać całej kasy z moneymakera, bo wszystko zabrałby mi stary owner :)

to była moja historia, mam nadzieję, że choć kilka osób ją przeczyta w całości.

Tomaszewski 03-08-2009 18:17

bo sie kurwa rozplacze.

Marna_Prowokacja 03-08-2009 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orion_ (Post 2614846)
Hehe zią ale on mowi ze po hacku zmienia passy na laptopie i robil formata na stacjonarnym, teraz pytanie kiedy sie zorientuje ze ma keyloggera na tym laptopie ;d

a co ty myslisz ze ja jego posty czytalem? :D
hoi mnie obchodzi moze miec nawet w mozgu kejlogera. niech sobie go sformatuje moze zmadrzeje.

/ edited.

__HAPPY_SVEN__ 03-08-2009 20:56

Format jest to lekarstwo dla tych, co się nie znają na informatyce.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dedmakeheheeh (Post 2614870)
a ja zostałem dzisiaj schakowany no nie tak dosłownie i dziękuje bogu, że tak miało być, no to trochę się rozpisze :)

Kupiłem od kolegi nie pamiętam kiedy 60 druida za 250k, nie bałem się, że mnie okradnie, bo mu ufałem, kupiłem na niego pacca i sobie powoli expiłem na 63~ lvlu dostałem bana za bota, po kilku tygodniach dostałem 3 notatke i delete na 65 levelu.
Poznałem naprawdę dobrego i drogiego mi przyjaciela "Yasa Druid" już gdy grałem tym elderem, zaproponował mi, że da mi za darmo 54 sorca, miał on wielu ownerów, ale nikt nim nie grał więc dostałem go za darmo, rkeya nikt nie miał tylko maila, rkey najprawdopodobniej przepadł to się nie martwiłem, kupiłem na niego pacca nabiłem 65 lvl i dostałem bana za bota na miesiąc, więc bociłem sobie moim cashmakerem 80 knightem, ale przed dostaniem bana na msie wiedziałem, że go dostane więc wysłałem wszystko około 1,5kk na knighta, bociłem knightem też wiedziałem, że dostane nim bana, bo używałem wykrywalnego bota więc chciałem przed 3 sierpnia wysłać wszystkie itemki na msa, lecz sierpniowy mass ban był 31 lipca bardzo się zdziwiłem i byłem także załamany bo chciałem pg zrobić msem, wszystko przepadło zostało na knightcie, 2 sierpnia miał się skończyć ban na msie, lecz gdy chciałem zalogować 2 sierpnia passy nie działały a postać była online okazało się, że stary któryś tam owner posiadał rkeya i odzyskał postać lecz bardzo się zdziwił, bo była pusta, bardzo się teraz cieszę, że nie zdążyłem wysłać całej kasy z moneymakera, bo wszystko zabrałby mi stary owner :)

to była moja historia, mam nadzieję, że choć kilka osób ją przeczyta w całości.

LOL
to ty jesteś naiwny i szkoda, że nie straciłeś wszystkiego :( Może byś zmądrzał i zaczął grać od 1lvl, a nie od 1234567890!!!

dedmakeheheeh 03-08-2009 21:32

a żeby ci nasikał do tej wody;)

Shivek 04-08-2009 08:16

Cytuj:

Format jest to lekarstwo dla tych, co się nie znają na informatyce.
Zapewne robisz programy, a Windowsa masz w małym palcu.

Cytuj:

Poznałem naprawdę dobrego i blabla bla blablabla bla bla blabla bla blabla bla bla bla blabla bla blablabla bla bla blabla bla blabla bla bla bla, że nie zdążyłem wysłać całej kasy z moneymakera, bo wszystko zabrałby mi stary owner
To nie był hack pls?

FerdekKiepski 05-08-2009 13:36

mam pytanie.
Dostałem na poczte e-mail wiadmosc ale byly 2 zalaczniki html i txt.
Czy w pliku z rozszerzeniem txt moze siedziec wirus?
Chce byc poprsotu pewien bo inne wiadmosci email nie mialy zalacznika txt.
Plik nazywa sie beznazwy1.thx, nie znam sie na tym zabardzo wiec prosze o wyrozumialosc ;p
Aha i czy jesli otworzylem to na mailu istnieje mozliwosc hacka?

Shivek 06-08-2009 11:19

Cytuj:

beznazwy1.thx
Nie znam rozszerzenia.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10.