![]() |
Cytuj:
Druga opcja: jest 1336 uber pr0 hax0rem i wbija ci sie na kompa przez niezabezpieczone porty, to juz czarna magia dla wiekszosci. [Firewall plz] |
Cytuj:
|
Omg... Zmienilem passy na laptopie... Wy mnie chyba nie rozumiecie... Miesiac temu robilem formata, po czym sciagnalem tylko tibie, gg i kasperskiego! Nic wiecej nie sciagalem, a 2 dni temu znowu hack byl... Ja napisalem, ze hacker nie zmienial passow! Orion, moze cos wiecej powiesz o tym 1336 uber pr0 hax0rem?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mój tata < bosal
Cytuj:
|
Ja nie wiem, czy ja rozmawiam z debilami?? Mowie przeciez, ze po kazdym hacku ZMIENIALEM PASSY!!! A robilem to na laptopie bo na stacjonarnym kompie bylo prawdopodobienstwo keylogga albo czegos, mimo ze mi anty vir nic nie wykryl?! Nie rozumiecie tego?!!! MAM KASPERSKY INTERNET SECURITY 8.0.0.506 ! Nie wiem ile razy mam to jeszcze pisac!!
|
Z tego co słyszałem, to Owntipja jest skrypcikiem, którego nie wykrywają antywirki.
Najlepszy sposób na brak hacka: mieć mózg. |
Cytuj:
Masz hacka i już se w tibie nie pograsz. hahahahaa. Jedyny sposób: Kup nowy komputer, dom, i spodnie. I nie chwal się jakiego masz antivira, zmień go na pande. Zauważ, że haker > pare ludzi z forumtibiapl |
Cytuj:
|
u mnie kaspersky z aktualizacjami nie pomogl.
wykryl, ale key tak fajnie go zbajerowal, ze sam pozwolil na uruchomienie. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja zostałem dzisiaj schakowany no nie tak dosłownie i dziękuje bogu, że tak miało być, no to trochę się rozpisze :)
Kupiłem od kolegi nie pamiętam kiedy 60 druida za 250k, nie bałem się, że mnie okradnie, bo mu ufałem, kupiłem na niego pacca i sobie powoli expiłem na 63~ lvlu dostałem bana za bota, po kilku tygodniach dostałem 3 notatke i delete na 65 levelu. Poznałem naprawdę dobrego i drogiego mi przyjaciela "Yasa Druid" już gdy grałem tym elderem, zaproponował mi, że da mi za darmo 54 sorca, miał on wielu ownerów, ale nikt nim nie grał więc dostałem go za darmo, rkeya nikt nie miał tylko maila, rkey najprawdopodobniej przepadł to się nie martwiłem, kupiłem na niego pacca nabiłem 65 lvl i dostałem bana za bota na miesiąc, więc bociłem sobie moim cashmakerem 80 knightem, ale przed dostaniem bana na msie wiedziałem, że go dostane więc wysłałem wszystko około 1,5kk na knighta, bociłem knightem też wiedziałem, że dostane nim bana, bo używałem wykrywalnego bota więc chciałem przed 3 sierpnia wysłać wszystkie itemki na msa, lecz sierpniowy mass ban był 31 lipca bardzo się zdziwiłem i byłem także załamany bo chciałem pg zrobić msem, wszystko przepadło zostało na knightcie, 2 sierpnia miał się skończyć ban na msie, lecz gdy chciałem zalogować 2 sierpnia passy nie działały a postać była online okazało się, że stary któryś tam owner posiadał rkeya i odzyskał postać lecz bardzo się zdziwił, bo była pusta, bardzo się teraz cieszę, że nie zdążyłem wysłać całej kasy z moneymakera, bo wszystko zabrałby mi stary owner :) to była moja historia, mam nadzieję, że choć kilka osób ją przeczyta w całości. |
bo sie kurwa rozplacze.
|
Cytuj:
hoi mnie obchodzi moze miec nawet w mozgu kejlogera. niech sobie go sformatuje moze zmadrzeje. / edited. |
Format jest to lekarstwo dla tych, co się nie znają na informatyce.
Cytuj:
to ty jesteś naiwny i szkoda, że nie straciłeś wszystkiego :( Może byś zmądrzał i zaczął grać od 1lvl, a nie od 1234567890!!! |
a żeby ci nasikał do tej wody;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
mam pytanie.
Dostałem na poczte e-mail wiadmosc ale byly 2 zalaczniki html i txt. Czy w pliku z rozszerzeniem txt moze siedziec wirus? Chce byc poprsotu pewien bo inne wiadmosci email nie mialy zalacznika txt. Plik nazywa sie beznazwy1.thx, nie znam sie na tym zabardzo wiec prosze o wyrozumialosc ;p Aha i czy jesli otworzylem to na mailu istnieje mozliwosc hacka? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |