![]() |
Skończyłem oglądać Love Hina. Przyzwoite anime, w 1 dniu zobaczyłem 16 odcinków(to dla mnie taka miara, im lepsze tym bardziej mnie wciąga ;<). Denerwowało mnie co chwilę występujące 'naru-punch' oraz kiepskie zakończenie.
|
Mnie w tym anime denerwowalo wszystko od tego naglego wpierdol w gwiazdy dla glownego bohatera po opening. Obejzalem 20 odcinkow i juz mialem dosc.
Ehh. Mam juz wyjazd 4 lipca a tu 6 zaczyna sie zero no tsu a 16 summerowy odcinek clannad. Kurwa az sie nie chce jechac do tej portugali =/ btw clonie zagladis Bravo Girls znajdziesz na kreskowki.fani.pl @down Hazuma do cholery ja rozumiem jakies literowki albo bledy w trodnijszych wyrazach ale zeby pisac "ktury" ?? |
Cytuj:
Zalg - KReskawkafani bla bla juz ci dawalem tego linka pzdr ;p |
OHSHC - done _/
Po prostu zaj3biste anime :D |
Zalgadis.... omg pare postów wyżej podałem tysionpiencetstodziewiencet stron z anime, a ty się o linki pytasz.
Corgar Frizz |
Wlasnie widze jak illya odeszedl z forum ;s hrhr
WBIjaj nalogowcu i pisz cos madrego pozdro ;s |
Dobra, Bravo Girls mnie zniechęciło w pierwszych 10 sekundach.
Nie lubię cycków. Za dużo ich było w Elfen Liedzie. W Lucky Star tez jest tego dużo? Nie wiem czy zaczynać. (cycki) |
Nie. w LSie nie ma zadnego elementu ecchi. Baa, nawet jakiejs pierwszoplanowej postaci meskiej nie ma.
Ja zaczalem Ergo Proxy, obejrzalem 1 odcinek i zaciekawilo mnie. @Edit Mhm, fragment recenzji z Tanuki: "Seria, nie osiągnąwszy nawet połowy, zmienia charakter i przeobraża się w radosną psychodelę. Obserwujemy sceny rozgrywające się w całości w głowach bohaterów bądź też powodowane przez istoty obdarzone nadnaturalnymi mocami. Co gorsza, zarówno bohaterowie, jak i widzowie, do ostatniej chwili nie mogą być pewni, czy to nadal halucynacje, czy też może już rzeczywistość." Nie wiem czy mi to podpasuje, no ale sprobowac mozna... |
Ja znalazłem jedno odcinkowy dodatek do DN "
Death Note Rewrite: The Visualizing God" jak znajdę to sie rozpisze ^^ |
|
Death Note Rewrite: The Visualizing God - znalazłem ale z ang. napisami, od. opowiada o shinigami który postanawia udać sie do swiata ludzi ale wpierw chce sie popytać o parę rzeczy było shinigami , reszta jest w rodzaju wspomnień / opowiada gdzie narrator jest Light.
|
Cytuj:
------------------------------------------------------------------------------------------ F/SN ukonczone - super anime. Shakugan no Shana juz 17 ep. - tez b. fajne ;) Oczekuje na 3 sezon Zero no tsukaimy - juz blisko. @down: yes, rly ;] Mozilla moze i podkresla bledy ortograficzne, ale nie zmienia sposobu wypowiedzi ;> |
up@
http://i.dipity.com/uploads/events/5...10110dfd19.png Mam mozillę i widzę czy robię błędy czy nie :] |
Ilya wracaj bo nam tu temat zaczyna umierać.......
czemu nasz chat jest cały czas pusty?? Niech ktoś tam cały czas siedzi bo nudno. Corgar Frizz |
niemam za bardzo czasu , moj codzienny plan zajec wyglada mniej wiecej :
9:00 - 13:00 | expienie w flyff 13:00 - 15:00 | robie vid / oglądam anime 15:00 - 18:30 | czytam mange / sprzedaje stuff w flyff 18:30 - 2:00 | gram w tf2 / robie vid / nagrywam do robienia vid ostatnio zrobiłem http://www.youtube.com/watch?v=FDSCfZ5HgCM lolQ. |
Anime
Mam nowiutkie - Pumpkin Scissors - ciekawie sie zaczyna, fajny motyw z lampką:D
Tutaj znajdziecie bardzo łatwo jak na razie 3 odcinki. Poukładane jest alfabetycznie, więc znajdziecie bez problemu. P.S.: Zawsze chciałem poznać nazwę anime, które jest na ekranie w poscie Illya von Einzbern, które jest na ekranie rozwalanego komputera |
Eeeee nie zrozumialem tego twojego "ps" mogl bys bardziej wytlumaczyc ?
|
Azumanga Daioh.
|
wie ktoś jak sie nazywa to anime? [link z veoh'a]
Ukryty tekst:
|
Rayza... bardziej już faila zrobić raczej się nie dało co.
http://www.animenfo.com/animetitle,3...g,_summer.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |