![]() |
Zgadnijcie komu sie skonczył ban na tibje pe el? widze nowe twarze, szuper bedzie kogo flamowac wreszcie :)))))
|
@omnadren
fajna ded lista ; ]]]]] HYBA CIE NIE LUBIOM |
no chyba mnie nie lubia..... ale w hu.ju to mam:)
|
Rycerz Arth wstawiaj screena ;)
|
NIe robilem, why sie nie leczyles w ogole? ;/ Ofc wiesz za co padles? A jak nie wiesz to za obrazanie moich kolegow Tritzuma i Asardusa oraz za pisanie pierdol na forum. I powiem ci, ze to bylo moje glowne zamierzenie - zabic ciebie.
|
a to takie male info : za niedlugo powstaje gildia ktora ma na celu pekowanie szwedow , wszystkich frajerow z wilyfobii etc. jak ktos bedzie mial ochote do niej przystapic to msg na tibiB)
|
@up
w-fobia to nie szwedzi (owszem jest z 5~) tylko hiszpanie + 2 pl, + z 5 br. |
ok bawimy sie w raperuw a oto muj dis:cup:
tritzum to lol |
@Szuya
wiem o tym , ale mi chodzi ogolnie o pekowanie tych co pomagaja swe i pkuja i kozacza a wilyfobia taka jestX( a co wy na to zeby do was doszlo kolo 5-6 osob? i wtedy odrazu by bylo wiecej osob jak bysmy sie polaczyli... bo cos mi kumpel rozkminal o tym pomysle i mysle ze by dalo rade:p |
Cytuj:
Tritzuma owszem obrażałem, Asardusa nie lubie i ostatnio słyszałem ze ojebał kolesia na parcelu na 7k ale jego chyba nie wyzywałem. Pierdoły na forum piszemy wszyscy jakby na to nie patrzeć. Spełniłeś swoje marzenie? Jak tam w hellgate? A tak to szacunek dla Ciebie, że mnie zabiłeś. [mówie poważnie] bo niektórzy z AB'teamu nie odważyli by się na to solo. Tritzuma też szanowałem puki z wiadomych powodów się nie zrookował. Puki gram na saphirze - zero szacunku dla większosci ab timu =* @Omnadren - pisze sie do gildi. |
@ bosiarz
ok:) im wiecej osob w sumie tym lepiej.... , i moim zdaniem klocenie sie bez sensu nie ma sensu , lepiej by bylo zjednoczyc sie ze wszystkimi co maja hunta i ochote popekowac swe i ich powoli dojezdzac a nei sie klocic i zabijac sie miedzy soba takie moje zdanie |
Cytuj:
|
@Boss'iarz
lol chlopie jak mogles sie nie zdazyc potionowac skoro mi tak sux hity wchodzily. Albo masz jakeis zajebiste eq, albo moje skile huj strzelil ;; btw. nie znasz ab'teamu, a znajdz mi kogos kto nie pkuje tutaj, my chociarz przy okazji bijemy w-fobie. A co do ubicia cie solo... wole pasc niz zebys bezkarnie obrazal moich kolegow. Szczerze powiedziawszy bylem przygotowany, ze nawet nie dobiegne do ab, ale kumple pomogli i blokneli hg ;D |
Cytuj:
|
Mar 23 2008, 17:25:06 CET Killed at Level 37 by Makaia the Gentle
hehe a miałem wbić 40 przez świeta ;) no cóż obym nie spadł niżej.B) |
Cytuj:
|
up@
czemu noob? noob to mozna powiedziec o tobie... masz hunta , nic nie robisz , i tylko w dp kozakujesz... wyjdz przed a minuta 8 i padasz:] |
zamknij pizde no lajfie
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2071798
polecam zostawic slad po sobie w tym temacie! _// |
Cytuj:
24 Mar 2008 +19,787 Wiecej niz 8 mi to nie stety zajeło nie jestem pg. Btw ;;;; nie jestem hunted ;;;;;;;;;;;;;;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |