![]() |
@Siggurdius
Nie ma co sie dziwic, ze sie nie lubia :P to gildia wyrzutkow ktorzy walcza o swoja wolnosc :confused: |
@Bajabongooo (dobrze napisałem ?)
I tak chuja zwojują. xD Pozdrawiam ... |
Cos czuje ze ta wojna dlugo juz nie potrwa. Pewnie puni juz niedlugo beda chcieli sie wyplacic :P
|
Nie wiecie może kto gra na Marchosias? Dawny Azuryjski mastah?
@Bajabongooo A Ty to kto inny jak nie wyrzutek społeczeństwa? @Tegax Odezwij się do mnie na MSN'ie, fajnie się z Tobą gadało hehehe @Down Oni sharują nawet lewym ziołem ;D |
Fredd
1. Nie bylo nas tam nawet 15, bo zakladajac ze kazdy noob 20 lvl walnie cie za 100 to przy twoim uhaniu sie padlbys po pierwszym combo ;<. Summony zrobily swoje, ot co. Z reszta walnales tylko 2 exori gran i ani razu nie hitnales nikogo z melee. Dzed 2. Masz racje, sorii. [mejbi bir?] Zeus Bajobongo to Heniek/Plama [oni sharuja nawet na forum]. Bajobongo/Sigg 3. Chodzilo mu o to, ze nie mogl dorwac abu, mitera, falzera i innych na ventr. W tej chwilii jest to bardzo trudne, bo nikomu sie nie widzi czekanie na akcje 2h+. Pavvulonik 4. Czy ja cie przypadkiem nie ujebalem na 30 lvlu? Ahh, co do wojny to jeszcze troche potrwa. Waszka 5. A ja nie bylbym tego taki pewny. Isecross 6. Zdziwisz sie :). |
Cytuj:
@Ciri Nie bylbys pewny czego? Yours Waszka |
Cytuj:
A jaki nick masz na myśli bo ja tylko na forum nazywam sie pavvulonik.Nazywam sie tak bo urzekła mnie historia z łudzkiego szpitala ^^. |
fea swoimi postami powoli zbliza sie do grebol macka, choc to wciaz jednak niedoscigniony ideał
|
@zeus1985
Ty sharujesz swoja brudna dupe z kolegami i rodzina! |
Cytuj:
|
Wszedzie są ćpuny, a Ty niczego nigdy nie próbowaleś?
|
Cytuj:
@Kraw... Why not? ;] |
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
Żeby nie było offtopicu, to coś ostatnio przycichło na serverze, czyzby Punki szykowali jakąś niespodziankę? Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
Cytuj:
I dla Twojej wiadomości: nie siedzę w domu po 24/7 ;( Są ważniejsze rzeczy jak Studia i znajomi. Aaaa i jeszcze jedno, zapomniałbym: "ELO" buraku :) |
@frank horrigan, gorrath
Cokolwiek by nie mowic o Corsie, ile by glupot na Azurze zrobil, ile razy padl - sfragowal wiecej ludzi, niz polowa obecnego Wanted razem wzieta. Wypowiedzi tak anonimowych postaci jak wy, brzmia w tym kontekscie conajmniej smiesznie. @poznan crew Za pol roku byc moze wpadam do was na studia, szykowac sie : dd |
|
Master Obitalal
Oct 31 2007, 01:56:03 CET Killed at Level 98 by Plebicjusz and by Bayter Miter Furax Oct 31 2007, 01:53:32 CET Killed at Level 80 by Dragoholikus and by Ecrusher Wolfwerine Oct 31 2007, 01:55:14 CET Killed at Level 121 by Urbexx and by Hammpion Sincks the hunter Oct 31 2007, 01:52:50 CET Killed at Level 107 by Urbexx and by Sapphire Deoxys Pare nowych fragow :) |
Cytuj:
@tajemniczy Dzięki, że zabiliście Mastera ~. : * Pozdrawiam ... |
Za te napinki na forum Fea powinien zaplacic z 2 mln ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |