![]() |
Cytuj:
|
ciebie tez powinni sciagnac xd joke ;p
|
Cytuj:
@Hellraiser sam fakt że pasterz nie jest z Aliantami ; p @Baxmen900 powołaj komisje śledcza ds "Przejęcia Taifuna przez Orzecha" @Slovik zrób sobie też takie hoty ^^ będą sie jarać "ooo patrz orzech" |
Cytuj:
|
aff
omfg bedzie pierwsze lepsze open battle i sie przekonacie czy taifun sprzedanyB)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Według mnie Orzech ma lepsze pvp ( moge sie mylic ). Ale jeżeli Taifun, Laen i reszta kupionych przez niego charów jest online to kto nimi na*******a? Tylko nie mówcie ze ochnaście "mc" ma włączone;P |
rodzice graja <lol> :D a co do orzecha pvp to lepiej nie komentowac ale tez moge sie mylic:]
|
zeby nie bylo tak ze wiecej padnie taifunem niz petro xdxd;)
|
dupa jasia Orzech to fajny gosc pamietam go z venta jeszcze jak gralem i sie bilem przez tyle lat grania nauczyl sie cos ogarniac ;p btw fajnych gosci pzdr szYMY i Haszek xd no i Przemo i nasz forjóm fajta Fallek ;]
|
Spełniamy marzenia. Ot, proszę, marzeniem Yenxa było, żeby napisali o tej wojnie na hunted.pl i jest.
Ja marzę o starej dobrej Furorze, bez frajerstw itd. Czy też się spełni? |
Cytuj:
Z foróm fajtowania przeszedlem do dzialania ;D Szkoda tylko ze mi sie pacc na knighcie skonczyl, bo nowego napewno nie kupie :S Bo bez sensu jest kupowania pacc tylko na wojne, tibia to scierwo^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po co piszesz na forum rzeczy, na temat których nei masz żadnych informacji?... |
Cytuj:
juz wiem dlaczego jestes tu taki nielubiany:( |
zal
juz klotnie ida nie ma znaczenia ktory padl owner taifuna,wazne ze padl i nikt tego nie zmieni teraz to tylko czekac na OB. Mam nadzieje ze teraz wyjebiecie vision z server?;<:evul:
|
Tak poza wojna
[CHAR]Tomo Crusade[/CHAR] Hacked... GZ |
Łukasz padł w grudniu 2006 w trapie na Edron, a resztę to Petro.
A z jakiego powodu QuanChi ma być nielubiany ? ;) |
jak nie macie pojecia ocb to sie nie wypowiadajcie, bo tylko zal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |