![]() |
Witam. Nie czytałem poprzednich postów. Mam takie pytanie, a mianowicie: jestem nowy na Elysii, mówię płynnie po angielsku. Czy mam się przyznawać, że jestem Polakiem, czy wyłapię za to hunta?
|
Mozesz spokojnie sie przyznawac, jednak lepiej pozostan neutralnym co do wojny ktora aktualnie sie toczy :)
|
Ja słyszałem, że jedna gildia rządzi i nie ma wojny :S
|
Mozesz sobie poczytac ten temat od bodajze 28 strony, tu wojna sie zaczela, i tak sie ciagnie caly czas
|
Okej, dzięki.
|
No spoko :)
Jutro pewnie elo elaro wyskrobie poscika ze to on i jego elo gildia ownuja ten serv no ale co zrobic ^^ |
Heh, ale spamu i wyzwisk :(
|
@Bavve
Nikt ci nie każe słuchać moich pedalskich nutek. Barlett Alex Feat Anthya - Touch The Sun (Duende Vocal Remix) |
a tak odbiegajac od tematu wsi ,to valentines nagromadzilo calkiem duzo ludzi ;o pamietam jak ostatnio sprawdzalem ,to moze z 15 osob bylo
|
Słyszałem ze to tylko początek.
|
niech gipo jakies reaktywejszyn zrobi ,to sie znowu wri osra
@eneris co tam na selenie slychac :D:D?? |
@Bavve
Nigdy nie krytykuj za muzykę. |
jak chcecie dyskutowac o muzyce to powinniscie odwiedzić
www.emo-forum.pl btw @Rajman w jaki sposób wri sie osra ? wygrywajac wojne po raz kolejny czy w jakis inny sposób ? |
Cytuj:
|
@Emok
Cytuj:
dużo sie już pozmieniało z obiema osobistościami, no ale sam sposób chyba nadal jest wykonalny ;p |
o.O <10 znaków>
|
hahahahahah wy ciagle jestescie przekonani ze ja wygrywacie i ze ja wygracie??!?!?
i jak to elaro pisal do kogos kto mi to potem kopiowal ze to jest TWOJ SERVER?!?!?! hahahha kurwa marzyc to wy sobie potraficie na fakcie ale chyba nic pozatym, ale tak czy siak gl :) bb |
na bank będziemy walczyć z wri dłużej niż wy z nami.
@Rajman Nie daliśmy sobą pomiatać i teraz walczymy przeciwko całemu serwerowi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |