![]() |
Ceny??
Sorki ale może ktoś z Was kto grał na test serverze orientuje się czy będzie można sprzedawać przedmioty takie jak dsm/golden armor w sklepie, jak tak to po jakich cenach i gdzie?? Jakby ktoś mógł wypisać najważniejsze przedmioty z tymi wymienionymi będe wdzięczny ;)
Z góry dzięki |
Narazie testujemy nowe czary i bronie. Tereny i inne bajery nie zostały jeszcze dodane
|
Cytuj:
@bemo jakos nie widze ,ze czytale smoje posty poniewaz narzekalem o te life potiony drogie jak i mana potiony. Ja nie mam 12 lat by wyzywac odrazu za jakas zmiane w dodatku w grze i jeszcze nie zostala ona wprowadzona :) |
Cytuj:
|
Hmm... wyzwiska wyzwiska...
Ponowie pytanie: "Sorki ale może ktoś z Was kto grał na test serverze orientuje się czy będzie można sprzedawać przedmioty takie jak dsm/golden armor w sklepie, jak tak to po jakich cenach i gdzie?? Jakby ktoś mógł wypisać najważniejsze przedmioty z tymi wymienionymi będe wdzięczny Z góry dzięki" Zamiast tych kłutki porozmawiajmy o uptade i o tym co nas czeka |
Narazie testujemy nowe czary i bronie. Tereny i inne bajery nie zostały jeszcze dodane Trudno to zauważyć? ;/
Czy jakiś tutor-druid może wkleić tu swego spellbooka? |
Cytuj:
znajdz bledy zydzie glupi nie znasz sie na tibii a dane twojego chara pod avatarem swiadcza jakim idiota jestes, moze powiesz panie "fajny" jaki w tibii najwiekszy lvl miales? z 4? Cytuj:
a moze poprostu ni wiesz co to porownanie glupiec sobie przeczytal i nawet istoty porownaia nie rozumie widzisz glupcze roznice midzy "hit za 40 to miss" a "hit za 40 jest wlasciwie tak jak miss" bo jezeli ni rozumiesz to chce ci uswiadomic ze chodzi o to ze hit za 40 jest gowno warty ale ty jak expisz na rotach to moze i taki hit byc dobry a Miss to ni tylko chmurka ale i spark noobachu i kto tu sie nie zna? Cytuj:
i powiedzialem? masz 85% prosze bardzo nakrec hunt jakis chociaz te 15 min i pokaz swoje 85% albo podaj ip otsa na ktorym grasz Cytuj:
a ja demca sciagam na 3 hity z small saphire za ile kupiles chara? |
Cytuj:
@Amyks i reszta dresów Ale wy jesteście niemili! |
Cytuj:
PS: tylko w tibii paladyn jest to postać z kuszą i łukiem w innych grach jest to lekka odmiana rycerza. co do tematu : to włócznie mają mieć zasięg 3 czy 4 sqm oraz jaki zasięg mają mieć t stars |
No to wreszcie po Up'ie sprzedam moje 2 bp boltów których żaden pall nie chciał kupić bo nawalał z RS.
|
Cytuj:
po 2. craban mówil ze w poniedzialek zamyka testa i odpala test z terenami, ten test obecny jest do testowania balansacji. bye |
Zobaczymy co wyjdzie w praktyce.
Jak dla mnie zmiany z kazdym nowym update'm sa zbyt duze. Questy, potwory, tereny sa bardzo dobre, ale balansacja profesji to kompletna porazka, gdyz z kazda aktualizacja powstaje jakby inna gra... Kiedy zaczelem grac w tibie (7.5/7.6) byla grywalnosc i prostota, a teraz najwyzej prosto to sie expa zdobywa a grywalnosc to maniacy grajacy 10h+ na dobe... Osobiscie zostane przy swoim pallku bo najbardziej lubie ta profesje i zycze CIPsoftowi zmian NA LEPSZE dla wszystkich. |
Mi to zwisa czy tkną royale czy nie, jak cos kupię kilka bp-ów kamieni co jak sądzę po upie tanioszka będzie bo all nuubki na sorce i druidów przeniesie się xD
100 skil (może wiencej) do maja wpadnie hehe :D UP ROX pod względem grafik xd Trochę przesadzajom z uhami ale cóż to tylko gra pozdro all |
Wy jestescie Inni xD
Zrozumcie ze to jest TEST SERVER. Cena potionow,sila czarow i wszystko inne co jest na test serverze moze uledz zmianie... wkoncu to TEST Server... xD |
@Amyks
idioto naucz sie czytac ... a moze poprostu ni wiesz co to porownanie glupiec sobie przeczytal i nawet istoty porownaia nie rozumie widzisz glupcze roznice midzy "hit za 40 to miss" a "hit za 40 jest wlasciwie tak jak miss" bo jezeli ni rozumiesz to chce ci uswiadomic ze chodzi o to ze hit za 40 jest gowno warty ale ty jak expisz na rotach to moze i taki hit byc dobry a Miss to ni tylko chmurka ale i spark noobachu i kto tu sie nie zna? czy ja cos wsponialem czy spark jest missem czy nie ? zawsze porownujesz do rotow ? rozumiem o co Ci chodzi ze hit 40 to nic ale w tym przypadku uzywaj "slaby hit " " koszmarny " a nie miss co jest okresleniem czegos innego. Pewnie grasz w tibie od 8.0 i kozaczysz swoim pro evul palem . Czemu akurat grasz palem jak jest najlpeszy ? a nie w wczesniejszych tibiach ? Ja gralem palem w 7.6 jednak z powodu neta nie moge nim grac wiec gram knightem . Nie nazywaj mnie noobem bo pewnie nie wiesz co to jest. |
Newbie - nowicjusz; slangowy termin oznaczający osobę początkującą, niedoświadczoną w danej dziedzinie. Najczęściej używany w żargonie informatycznym. Zwykle określenie newbie nie ma nacechowania negatywnego i początkujący często sami ostrzegają przy jego pomocy o swoim ograniczonym rozeznaniu w danym temacie.
W niektórych kręgach, słowo NOOB, używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączający do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżający stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłujący uzyskać szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejący odpowiedzi z braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" często jest pisane jako "n00b" (slang leet speak). |
Tak więc mam jedno pytanko... Każdy narzeka na Knighta a mimo wszystko Knight też zyskał... Bo jeżeli to prawda że bronie można "zarazić" żywiołami, to znaczy że np Knight będzie bił mocniej Dragi z lodowej broni niż np ze zwykłej, prawda?
|
Oczywiscie ^^
Nowe czary tez dostanie ^^ A pisalo cos o potworach ktore sa slabe na Śmierc ?xD Beda w ogole takie ?:P |
Ekhm...
Czemu nikt nie daje screenow z Palkami i Knightami ? Napewno duzo osob che zobaczyc ich czary i nowe bronie =D Nowe Axe?... Na niektorych linkach w tym ten nowy AXE Pisze File not Found... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07. |