![]() |
Jak patrze na te zdjecia to chce tam wrocicccccccc miedzy te nogiii kurwaa xD Ajajajajajaj !!! Dobra nie smiac sie juz z Hiszpana!
Wracamy do zabijania :P Btw. Lavio spoko ziomek na RL to po chuj wklejaliscie jakies bzdurne zdjecia Nizahe brata czy cos? :evul: |
Cytuj:
|
@Lavio
A masz zdjęcia po 23? :D |
ej lavio ktoś Ci konto na fotka.pl zrobił ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:D:D:D |
Cytuj:
Tak dla rozerwania: 15:13 Xardas De'fire [61]: elo 15:13 Adam Cold [58]: Siema 15:13 Xardas De'fire [61]: wiesz aze masz hunted? 15:13 Adam Cold [58]: Wiem. ;) 15:14 Xardas De'fire [61]: masz czas do saplacenia 100k do piatku do godziny 20 15:14 Adam Cold [58]: Z Czookapikiem gadalem kiedystam. 15:14 Xardas De'fire [61]: zaplacenia* 15:14 Adam Cold [58]: Haha. 15:14 Xardas De'fire [61]: no to zobaczymy Niedawno gadalem z Czookapik'iem (Jakos z 2 tygodnie temu)? I mi jasno powiedzial ze Coldy hunted 4ever. ;) Xardas czyzby bieda zagoscila w twe tibijskie progi? xD |
Cytuj:
|
gz fragow. widze ze Arcy do hiszpanow dochodzisz :D
|
Cytuj:
Sialalalalalalllal Xdddddddddddddddd Shejq HISZPAN Rox!!! _/ |
Cytuj:
@up Dawid lub Konrad jego brat chce być fajny :< |
Cytuj:
|
@Adam
Dobrze ze chociaż zrobiłeś sobie avatar ze squlem, bo niedługo zapomniesz jak wygląda :( @Żaq PERES nasz Commander <hahaha> |
Adam przestan z tymi kropkami bo jak czytalem "kiedystam" forum na tibia.com to sorry ale byles tam najwieksza porazka.:(
|
@ up
Przytocz mi. Raczej powinno to byc dla Ciebie proste, bo na forum.tibia.com wypowiadam sie bardzo rzadko. |
@ A Cold
Na sile chcesz byc madry i cos Ci to nie wychodzi.Dla mnie jestes nikim .Jak zaczela sie wojna to byles najwiekszym fighterem bo sie jaralaes ,ze lizesz dupsko russelowi i reszcie ale jak doszlo wiecej ludzi tak ,ze wojna byla juz wyrownana nagle ucichles i przestales pisac.Ale spoko ja wiem o co chodzi:D Poprostu zrozumiales ,ze jestes tak naprawde nikim i nic nie zrobisz tym swoim smiesznym ek :) |
Cytuj:
|
Adam Cold
Nie. Będe. Się. Z. Tobą. Kłócił. Na. Forum. Które. Jest. Poświęcone. Wojnie. Na. Morganie. :*.
|
Cytuj:
|
Dobrze kafar mowisz :D racja ze adam jest nikim :p a co do ek to najgorsza postac :) kafar zmien wynik wojny wkacu !! ;)
Pozrdo :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |