![]() |
Zarabianie - 86rp
Moja postać to 86rp, skille 83/60 i 18 mlvl. Potrzebuje rady gdzie zarabiać dużo gp przy minimalnym wkładzie. Ostatnio siedzę czasem na Hero i jest dobrze, ale trochę nudno :P EQ odpowiednie do poziomu oraz softy.
|
71 EK skile 75/72 Eq Heroic axe MMS G legs RH Zaoan Armor BOH
|
@up
ile dales za chara? // MS 62, smoki odpadaja gsy odpadaja ancienty odpadaja mutated bat/rat/tiger odpadaja crystal spidery odpadaja. Cel mam taki zeby moze i wyjebac te 10k na expa ino zarobic z 30 |
Cytuj:
|
62 poziomowym sorcererem przyjemnie expiło by Ci się na cultystach w yalahar lub liberty bay - za pianinem. Dobrze było by także na water elementalach, pod warunkiem że weźmiesz sobie do zrobienia taski od Grizzly Adamsa. 2x up: nie rozumiem dlaczego sądzisz że kupił postać... Wszedł na to forum aby się zapytać.
|
65 lv
83 dista 17 mlvl Gdzie mogę sporo zarobić? Chciałbym zrobić addony do Assassina, a cena tego na moim serwerze to ponad milion gp... Gdzie mogę zarobić jak najwięcej i jak najszybciej? Mam PACC. |
~70 Royal Paladin - gdzie zarabiać?
Siemka, mam pytanie, chcę zarobić jak najszybciej 1.000.000gp na addony do Assassin outfitu, ale nie mam pojęcia gdzie mógłbym porządnie zarabiać:confused:
Statystyki postaci : ~70 Level 83/62 Skille 17 mlv Mi się wydaje, że których z tych byłby dobry : a) Hero b) Black Knight Ale czy nie byli by zbyt mocni, albo nie było by waste? (tego to na pewno nie chcę :P). Próbowałem sił na nekromantach, ale jakoś tak nie byli skorzy podzielić się ze mną swoimi bogactwami ;) A może coś zupełnie innego niż w/w? (Proszę o propozycje na terenach PACC), byle by nie było hardcoru i waste (wiem, że zawsze jest ryzyko waste, ale...) |
W Twoim wypadku najlepiej by się zarabiało robiąc taski - zacznij 3000 piratów, zbieraj cały loot i sprzedawaj, boss itemy sprzedawaj graczom i tak uzbierasz na wymarzony addon. :] alternatywnie, jeśli masz czas na skillowanie to poćwicz i pójdź później na Hero, jak długo posiedzisz to można sporo wyciągnąć.
|
Jeżeli jesteś ogarnięty to możesz spróbować sił na Wyrmach w Liberty Bay :S
|
To ja mam następujące pytanko:
1.Gdzie jeszcze nie licząc piratów, cultów, muted humanów moge nieźle zarabia 80rp 89/71 eq przeciętne 17mlvl oraz gdzie mogę wyskoczyć na jakieś lepsze monstery żeby było na 0?? 2.60 ed 48mlvl eq przeciętne. Gdzie expić?? |
gdzie mogę najszybciej zarabiać kasę?
druid 135~lvl FACC/ewentualnie Pacc jeśli kupie knight 80~lvl 70/70 :/ FACC/ew. PACC świat guardia |
13lvl druid ML 6 shielding 18 mam jeszcze snakebita i chce szybko zarobić na moonlighta. świat olympa FACC
|
Najlepszym wyjściem było by pójść na trolle lub rotwormy, od razu masz kasę i ćwiczenie poziomu magicznego gdyż z tych potworów spada jedzenie :]
|
Cytuj:
Knight na kopy i looty robic : P |
Witam ;)
Gdzie zarobić dużo kasy - master sorkiem: 23lvl, magic 18, hat of the mad, sprit cloak, scarf, plate legs, wand of decay, papcie zwykłe, dragon sheild, PACC, nie ma postmana ;[ Z góry dzięki:) Pozdrawiam Alek |
Rotwormy albo rób taski krokodyle>tarantule ale i tak dużo nie bd miał ms to nie profa do zarabiania na tym lvlu
|
a ja gdzie
druid 9lvl 1mlvl scale armor plate legi tortoise shield buty normalne snakebite rod scarf steel helet FACC |
Cytuj:
|
dzięks:);):)
|
Gdzie mógłbym zarobić dużo kasy?
Palek 57lvl skille 81/68 i rosną Eq: RH, BoH, Demonka, Pally Armor, Blue Legs, Platinum Amulet, Royalki FACC, mam postmana |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |