Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Wizz 27-05-2008 21:29

Tak , to moge przyznac.
Rozjebal by w 1sekunde.
Teraz sie zastanawiam co musiala wytrzymywac sidhe madia aka mery dzejn

Wesha 27-05-2008 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2081057)
Tak , to moge przyznac.
Rozjebal by w 1sekunde.
Teraz sie zastanawiam co musiala wytrzymywac sidhe madia aka mery dzejn

To ja juz sie boje pomyslec co musiala czuc twoja matka jak Cie pierwszy raz w zyciu zobaczyla ;]

Wizz 27-05-2008 21:39

To bylo do seqa?
Jesli tak to moge cie zapewnic ze widziala wielkie gowno xD

Bolek XXX 27-05-2008 21:49

Wizz, twoje odpowiedzi są gorzsze niż żałosne xD Nic sam nie możesz wymyśleć tylko zmieniasz jedno słowo i myślisz, że jesteś pr0. Nikt by CIę nie bił w realu, bo jakby zobaczył pod nogami takie stworzenie z dziecinną japą to by się zlitował. Stary zanim zaczniesz wjeżdżać na wygląd innych sellnij trochę kasy w tibii, kup wreszcie lustro i spójrz w nie. Zobaczysz co starzy Ci zrobili? tak wogóle il masz lat? Bo jak pokazałem starszej to zdjęcie to powiedziała, że ten chłopak ma ze 12-13 lat. Możesz nie wierzyć,ale tak było ;) I na nim nie byliście w stanie upojenia alkoholem, ale po prostu oderwaliście ryje od kompa i tak je poprzeginało.

Ja spadam obejrzeć mecz, do jutro i mam nadzieję, że nie napiszecie dużo, bo nie chce mi się czytać jutro xD pzdr dla prawie wszystkich ;p

Wizz 27-05-2008 21:58

Twoje posty jakos mnie juz nie ruszaja bo piszesz caly czas to samo ;s
A jedyne co mi sie z toba kojarzy to 12 latek ktory maniaczy przy bolku i lolku.
btw. Umiesz czytac?Juz pisalem ze nie sprzedaje gp za rl hajs.
Ok , bedziemy czekac.
Btw, masz cos z emziego
Duzo pierdoli a huja robi ;DD

Nosferatu_Niedziel 27-05-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2081141)
Twoje posty jakos mnie juz nie ruszaja bo piszesz caly czas to samo ;s

Nie gorzej niż Ty... Ciągle pierdolisz że masz rl life i że niekupujesz charów i niesellasz kasy na allegro : O. Mam wrażenie że czasem więcej osób czyta to co ja napisze niż Twoje biadolenie : D.
Niech mnie ktoś wreszcie kurwa poprze : ( :*

Wizz 27-05-2008 22:18

Gdzie ja pierdole ze mam rl life?
Chary kupuje ale nie za rl hajs , i nie sellam hajsu na allegro < to byly tylko odpowiedzi na posty.

Nosferatu_Niedziel 27-05-2008 22:22

A no tak, przepraszam. Zapomniałem że nie masz rl life : (.

Zbanowanyyy 27-05-2008 22:33

My Tak Wizz Nie Xd!

Wizz 27-05-2008 22:37

Odezwal sie 145 rp i 100 ms bo ty levelowales AS.
Oddzywa sie 180 ed
Oddzywa sie tgk
Reszta w mojej sygnaturce _/

Nosferatu_Niedziel 27-05-2008 22:38

a ja to sie nieodzywam?
51ek ^^

Skrzatorr 27-05-2008 22:41

Tak bo ja nie straciłem 3/4 swojego dotychczasowego życia expiąc zarówno na AS jak i na AB... Spoko info Wizz mordo ;) Kto Ci powiedział? Hordan?

Edit: Walne coś w stylu TGK tim bo nie mogę odstawać od normy... Patrząc na waszą zbiorową fotkę w pubie czy gdzieś zastanawiam się: Chris, po co Ci ubrania jak i tak nie wychodzisz z domu? <UHEYHUEYHEHEUHYEHUE VERY IS JOŁK>

Wizz 27-05-2008 23:06

Skrzat , ja ci moge zadac takie samo pytanie:
Po co sprzedales chara ktorego robiles 3/4 swojego dotychczasowego życia skoro i tak nie kupiles swojej wymarzonej laski za ten hajs?
A co do AS to bolter to opowiadal jak on to expil na dragach po 7h dziennie

Skrzatorr 27-05-2008 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wizz (Post 2081279)
Skrzat , ja ci moge zadac takie samo pytanie:
Po co sprzedales chara ktorego robiles 3/4 swojego dotychczasowego życia skoro i tak nie kupiles swojej wymarzonej laski za ten hajs?
A co do AS to bolter to opowiadal jak on to expil na dragach po 7h dziennie

Stary pierdol se o tej lasce ile chcesz każdy wie swoje że to co Ty o mnie i o niej mówisz to jest jeden wielki farmazon. Pytam sie tylko po co? Lepiej sie z tym czujesz jak mi tak napiszesz? Myślisz że mnie tym w jakiś sposób uraziłeś? Pffff...
Co do expienia kika to tak było tylko że po tych 7 godzinach jego expienia wchodziłem ja na swoje 7 godzin ;). A powód dla jakiego sprzedałem postać jest od dawna znany... Tyle z mojej strony "mordeczko".

BPN 27-05-2008 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 2081289)
Stary pierdol se o tej lasce ile chcesz każdy wie swoje że to co Ty o mnie i o niej mówisz to jest jeden wielki farmazon. Pytam sie tylko po co? Lepiej sie z tym czujesz jak mi tak napiszesz? Myślisz że mnie tym w jakiś sposób uraziłeś? Pffff...
Co do expienia kika to tak było tylko że po tych 7 godzinach jego expienia wchodziłem ja na swoje 7 godzin ;). A powód dla jakiego sprzedałem postać jest od dawna znany... Tyle z mojej strony "mordeczko".

TY LEPIEJ SE USZY OGARNIJ!!!!

Zbanowanyyy 27-05-2008 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 2081289)

POPIERAM CIE MORDO Inaczej czym ja bym jeżdził do szkoły xD

Wizz jak zwykle mówisz to co sie powiedziało 1-2 razy jak już zapostowałem xx postów wczesniej nie znałeś powodu i zamiarów związanych z sprzedaniem AS a pierdolisz ile możesz (nie podobał Ci się lider było odejśc i nie wracać wtedy )

Floov 28-05-2008 01:10

@bolek
w ktoryms z twoich postow przeczytalem cos w stylu ""zalezy ci na Djadrielu?"" niechce mi sie szukac nawet bo te kurwy tak zaspamowały tymi fotkami w dopiskach ze 4 posty zajmuja jedna strone :D
pozatym panowie za publiczne rozpowszechnianie czyis zdjec bez jego zgody jest karalne HAHAHHA wiec strzezcie sie :)

Wizz 28-05-2008 01:14

To ja mam luz bo wstawielm fotki z animal planet a tam tylko zwierzeta xDD

Miku 28-05-2008 07:29

very jołke

Emok 28-05-2008 11:10

Wizz, popraw w podpisie, że przed "ale" jest przecinek. :<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41.