Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1682)

Vitihud 17-05-2005 07:34

Coś mi się dzieje z tibią! Jak np. próbuję dać kase z potwora do plecaka to nie moge, bo gdy nie mogę przeciągnąć tej kasy! Gdy chcę przesunąć potwora to wtedy ide na jego miejsce! Co mam robić?

Czasem mi się tak dzieje (nie cały czas)

Dwimenor 17-05-2005 13:33

I tak zaraz tego........

@Up
Wymień myszkę.

Dobiel 17-05-2005 16:01

tak sobie czytam i zastanawia mnie jedna rzecz, otorz czy ktoś moze powiedziec mi co dokładnie dają przełączniki "defense fighting" "balanced fighting" i "agressive fighting" nie chodzi mi o tekst typu ze walisz mocniej a gorzej atakuejsz tylko jak ktos wie to najlepiej o ile procent zwiększa sie atak i obrnoa na kazdym z tych trybów. interesuje mnei tez jakie potwory lepiej lać na agresywnym a jakie na defensywnym czy tez zbalansowanym.

Oskar111 17-05-2005 18:25

Nie ma żadnej różnicy w skillowaniu na ful defensie, a ful ataku (powinienes sie domyslic o co chodzi). Tylko tak jak pisali inni jak masz bardziej ofensywny to mocniej bijesz innych i oni ciebie mocniej bija i odwrotnie w przypadku defensywnego stylu

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jak chcę napisać do GMów to naciskam " ctrl + r " i dalej pojawia mi sie okno i w nim trzeba cos wpisac co?? czy to co chce powiedziec??

Dobiel 17-05-2005 21:34

właśnie takiej odpowiedzi się bałem, chodzi mi o odpowiedź kogoś kto sie na tym bardziej zna, to co mi mówisz to nic nowego, chodzi mi bardziej o konkrety. przeczytaj sobie dokładniej mój poprzedni post.

Bucik 18-05-2005 15:03

a ja mam problem... czy jest taka opcja żebym zmienił dla swojego ludka server ?? A jeśli go usunę i zniknie on już to będe mógł na nowo o TAKIEJ SAMEJ NAZWIE ludka zrobić na innym serverze ??

Dobiel 18-05-2005 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bucik
a ja mam problem... czy jest taka opcja żebym zmienił dla swojego ludka server ?? A jeśli go usunę i zniknie on już to będe mógł na nowo o TAKIEJ SAMEJ NAZWIE ludka zrobić na innym serverze ??

z tego co ja wiem to niema takiej opcji żeby przenieść postać z jednego serwera na drógi, a co do drugiego pytania to miałem identyczną sytuację, miałem rycerza skasowałem i myślałem ze będe mógł zrobić postać o takiej samej nazwie na innym serwerze ale niestety wyskoczył mi komunikat ze ktoś juz ma taką nazwę. próbowałem po chyba miesiącu od usunięcia

Bucik 18-05-2005 17:35

jeszcze kolejne pytanie... jeżeli kupie pacca i mam go już przez 2 miechy i niechce stracić domku to kiedy musze wysłać pacca... czy jeżeli wyśle go w 2 miechu użytkowania pacca to do niego będzie dodane te kolejne miesiące czy od czasu dojścia kasy do cipów jest odliczane od nowa np. mam pacca 2 miech ide na poczte kupuje na kolejne 3 miechy to będe miał jeszcze 4 miechy pacca (bo 1 miech mi został jeszcze z tamtego ?? czy 3 bo wysłałem i liczy sie od nowa...

EDIT: sorry... kolega pisał nowego posta zamiast poprzedniego zedytować

Vitihud 18-05-2005 19:12

Czy na Fibuli jest jakieś miejsce z rotami (bez dsów i innych)?
Na bagnach w Venore jest dziura z rotami i swampami...i jest też tam wejśćie na góre...co jest na górze?!

smash4 20-05-2005 11:47

tak mam problem wielki problem .niewiem czemu ale muj komputer nie chce się łączyć z serwerem w grze tibia.mam java i wszystko co potrzebne bynajmniej tak mi się wydawało ale okazało się że nie X( prosze powiedzcie mi co mam zrobić żebym mógł się łączyć z serwerem wtedy bedzie 8o

hoomik 20-05-2005 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud
Czy na Fibuli jest jakieś miejsce z rotami (bez dsów i innych)?
Na bagnach w Venore jest dziura z rotami i swampami...i jest też tam wejśćie na góre...co jest na górze?!

swampy, bodajze 2 czy 3 pietra

evilKRIK 20-05-2005 14:18

Depo

Jak wchodze na kratke przy depo pisze Your depot contains xxx items.
Jaka jest maxymalna pojemność depo dla FACC?

Dr. Omader 20-05-2005 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Jak wchodze na kratke przy depo pisze Your depot contains xxx items.
Jaka jest maxymalna pojemność depo dla FACC?

1000 itemow.
Dla Pacc 2000.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vitihud

Pewnie wszedles przez poludniowa dziure, 2 pietra w dol i do rotow jak sie domyslam. Jesli wyjdziesz tam na poziom -1(czyli do gory) to spotkasz mase Swamp Trolli, oraz 2 zamykane drzwiami(nie trzeba klucza zeby otworzyc) pokoje, w jednym sa Skeletony, a w drugim Ghul :)

smash4 21-05-2005 11:00

przy tym problemie pisze dokładnie tak :
Cannot connect to a login server.Error:Connection timeout for more information tare a look at the FAQ's in the guide section at www.tibia.com
i co ja mam z tym zrobić żeby mi normalnie działało ??

Maethi 21-05-2005 12:48

Poczekaj chwile. Mi zawsze działało jak grałem .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27.