![]() |
Pozdruffki dla Eterka, Arvenki, Wiszperka, Solka, Hansoniczka, Laviusia, Shejqa:cup::cup: i oczywscie dla Malutkiej Eli :D:D:D:D:cup::cup::cup::D:D:cup::cup::D:D
I oczywiście dla Antusia :*:*:*:* |
A napisac PW/w grze rady nie dalo? :<
|
KAKO TY ****** a ja to co ?;s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
` |
Hail Abcoki! zrobili akcje z Rebronami i stracilismy Ciap Ciapa :(
Cath~ Killed at Level 45 by Boskonovitch Yor~ Killed at Level 68 by Foxies - dzieki za boszki Sir strong-bow Killed at Level 51 by Antrevis and by Dyon Ikane Jeszcze paru chyba padło, lecz na nubczarach :) najwidoczniej sie rypnalem ;d |
Junoshi
Oct 19 2008, 17:20:15 CEST Killed at Level 95 by Punzhete Ed Shot Oct 19 2008, 17:18:48 CEST Killed at Level 45 by Solle'Steinhold and by Punzhete Sequel Oct 19 2008, 17:19:59 CEST Killed at Level 108 by Sliccery and by Rogstah Fearless Mortiz Dae-Gor Oct 19 2008, 17:20:11 CEST Killed at Level 50 by Mell Fearless and by Rogstah Fearless Krause Shadowbolt Oct 19 2008, 17:19:56 CEST Killed at Level 83 by Keri Inferno and by Kenny Fearless Mavee Oct 19 2008, 17:20:01 CEST Killed at Level 75 by Keri Inferno and by Sliccery Predacone Oct 19 2008, 17:19:50 CEST Killed at Level 108 by Tom Tan and by Rogstah Fearless Marelw the Wolf Oct 19 2008, 17:19:46 CEST Killed at Level 87 by Punzhete and by Nash Darkeyes Strike Mos Oct 19 2008, 17:20:04 CEST Killed at Level 67 by Predacone and by Keri Inferno /\ Evul Frag XD Crix fearless Oct 19 2008, 17:11:56 CEST Killed at Level 72 by Sanolicious and by Marelw the Wolf |
Chyba coś nie pykło? HEHEH?
|
A to co ;>? o.O jakis film moze jest xD?
WOOOO po filmie widze ze grubooo było ;p |
Spaj? znaczki znaczki
|
Film jest :P Na Tibia.de predzej mozna znalesc cos niz tutaj...
Daje link do oryginalnego tematu z filmem bo gdybym dal linka do speediego to by mnie adminowie zbanowali ;( Niewiele tutaj widac, kreci Nash Darkeyes... http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=130086a |
Cytuj:
HAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAAH <nabiera powietrza> HAAAAAAAaAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH xddd bez kitu te Wasze akcje....non toper w plecy...już pół biedy bo Kopengów jest więcej i są silniejsi...ale wyraźnie widać że i Wam się nudzi. :P |
AZ COŚ NAPISZE BO JUŻ NIE MOGĘ PATRZEĆ.
Weście mi wytłumaczcie jak można zrobić akcje zabić 70 lev i stracić K*** RwA 9 ludzi ? X( Mi sie to w mojej malej głowie nie mieści;( Pamiętam akcje na venore mostku gdzie siedzieliśmy 3 godziny i sie tłukliśmy a potem na sam koniec najmniejszy lev sie poświecił z mw a reszta dala exit -.- |
Poprostu dajemy im luzy na początku, zeby zobaczyli jak to jest zabijać silniejszych.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hansonik istnieje coś takiego jak PM . Stosuj sie do tego , lol
|
Nie bede sie stosowac , lol
Chcialam publicznie nazwac kakeja glupcem ;) |
Cytuj: