![]() |
Tani, wczorajsza reowulcja cenowa nie udała się...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
"Pomyśl, jeśli potrafisz" -.-
MC :evul: |
Być Może....(napewno)
Być może a raczej napewno przeżucam sie na harmonie zrobie sobie chara podoba mi sie ten serv tani :) może jakiś kumplów załapie :))) jeśli nie to wróce do kolegów na secure ale secura jest nudna ;(((
|
Stonku czy to ze ma sie 200 lvl to oznacza cie kims wielkim i ze mozesz robic lub mowic o kims cos zlego?? Nie. Lvl o niczym nie swiadczy. Pozatym jak dla mnie to oznacza tylko to ze jest sie nalogowcem tymbardziej jak zrobi sie go w 2 lata.... wymyslic cos lepszego?? O zebys wiedzial Herganon jeszcze pozaluje za to co zrobil .... ;) i wcale nieboje sie jego h-lvl'owej potegi......
|
hej hej :P
Jak zapowiadałem tuż przed kłótnią z panem Honenobem ... daje awansik :)
61 poziom magiczny ( moje spodenki rOxują :P ) http://i30.photobucket.com/albums/c315/Sufem/UO0027.jpg 99% to 62 8o Gratki @ALL :) A co do rewolucji n/c, nie można mieć wszystkiego, drogie runy pfff a na czym mag ma zarabiać ? .... jak i tak BP SD sprzedaje po 5.5 ... nvm, jest dobrze :) Pozdrawki Harmonijczycy :) |
Ludzie olejcie ta ciote : /
To temat do zdjec a nie o jakis Herganonach : / Btw: Jade do herga na wakacje B) |
"pozdrów" ich ode mnie...
@topic Gratz 4 all, ja właśnie zrobiłem deep fibule :D ss nie robiłem.. |
Cytuj:
|
No i kolejny raz Bembi uderza na to forum B)
http://tinypic.com/k03fhd.jpg |
Gratz Bembi :)
100 jedziesz jedziesz!! |
Fajnie moze ja za jakis czas cos dam z moich blokowan:)
|
Cytuj:
To ja powiem krótko : ZACZELO SIE!! X( Opowiem krótko: 16:10 You see Nokin Edea (Level 25). He is an elder druid. He is Council of theLimited Edition (Random). Ten kolo wywołał wojne miedzy Black Kingdom , a Limited Edition. Wymyslil sobie ze Brus Gran ukradł mu lootabaga (Brus byl wtedy offline >.<). I za chwile zaczely sie sypac spamy od innych pedałków z LE. 16:24 Rafalofnh: 16:24 Pancras Dragonheart: You will have problems!! 16:14 Dziki Ryjkowiec: 16:13 Nokin Edea: Your fucking guild Zaczalem dialog z kolesiem (nie dam go tutaj bo zamknałem okno). mowi on ze nie pozwoli na huntowac, ze mamy przesrane, a jak mu powiedzialem zeby sobie nie pozwalał, bo jest w gildi z najwiekszymi noobami z Harmoni i sam jest low levelem to sie przymulił. POtem znowu Rafala i Dzikiego, Pancras zaczal spamowac, o tym ze bedziemy miec problemy itp.... To jest cała prawda o tym ****** Limited Edition, kilkq pedalków z levelami sobie kozaczy i mysla ze przejmą cala Harmonie... ale jeszcze zobaczymy :evul: Herganon mysli ze mu wszystko wolno bo ma 3000+ postów na forum tibia.com, Pancra za to ze ma prawie 200 level to tak jak napisał Matekneo bedzie lurował i kradł, jak mu napisałem ze on sam za***uje lootabagi i jest fucking lurer to mnie straszyl banem i dał ignore.....Pancras i reszta LE pokazała coraz bardziej i tak wiadomą od dawna prawde o tym jakie niektóre hight levele to nooby i niedorozwoje.... |
16:10 You see Nokin Edea (Level 25). He is an elder druid. He is Council of the Limited Edition (Random).
Limited edition po prostu ma jakieś wonty expie sobie w tomb i wyskakuje ten kolo mówi domnie że brus kradnie lootbagi(a był offline)....niedość że wbił mi się do tomby to zaczoł mi kraść loot gdyby niebył w le cienko z nim by było -.- Myśli że jak ma w gildi h lvle to mu wszytko wolno.... |
Cytuj:
|
Gartz For Bambiczek
Gratz Bambiczek czekamy na setke :cup:
|
Hah a kto powiedzial ze Brus lootow nie kradnie ^^ :P
|
|
Cytuj:
pan x 100 lvl expi na dragach wtedy pan y z 2 guildi (gdy sie o tym dowie. a cala guildia wtedy dotrzymuje staran zeby wiedziec gdzie kto jest) wbiega z kolegami wybijajac respy, kradnac, i tymi all rzeczami. trwa tak dlugo az ktoras strona nie osiagnie ktoregos z celow. badz ktoras guildia zaplaci drugiej, moze to tez byc powod niecodzienny;p. dla przykladu. guildia polish power swego czasu miala "wojne" z magicznym toporem (bardzo fajny gosc btw;p hail to u) i zabili go w ofie, niby nie mozliwe? dobrze zrobiony trap 3 warlordy kilka innych misiow mozliwosc jeszcze wtedy uhania potwor i topor padl:(. kogo to wyczyn pomine;) o teraz mi wpadlo do glowy, to co robia 10-20 "zblazowane" lvle, to jest wlasnie miedzy guildiami "wojna" czesto bez kultury , pelno wyzwisk., no i jakmowilem kradniecia etc |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |