![]() |
o co chodzi do cholery,, mialem kolejke 14 ona zeszla pisalo connecting i kolejka 40+ lol
edit 30min i nic :P |
Kto rano wstaje, temu Cipsoft daje ;) Czyli wstawajcie o 9 i róbcie tak jak amek wspomniał :p
|
Udało mi się dzisiaj zalogować :D
http://img444.imageshack.us/img444/4661/test0021rv6.png |
no niezle mi sie udalo lognac w 2 dzien tsa a teraz lipa;\\\
|
lekkie kłopoty z zalogowaniem się do gry ( kolejka dochodzi do 300+ osób) :confused: ale ogólnie super mam k seta po kilkudziesięciu deadach itp . :) zaraz zrobie wam fote jakąś :) do forum
|
witam ;-(
Od dłuższego czasu pragnę sie wbic na postać niestety server USA jest w miare pusty i da sie na niego wbic a servery Niemieckie [Ger] Sa przeciążone i to dość mocno dlatego wyłączają nam możliwość zalogowania sie na Tsa. Jak ktos ma postacie na innych servach, niech wbija na server USA.
trzeba porostu czekać jak sie wbije umieszcze ss;y z mojego Royall Palladyna |
Cytuj:
|
OMG jaki ten ts to syf......... Lagi a na dodatek kicki co kilka minutek....
|
Cytuj:
Sposób działa ;) Praktycznie to żaden sposób ale i tak działa :p BTW. Prawdę mówiąc to najlepsza zabawa jest rano bo da się coś pokazać, a w godzinach szczytu tylko laguje i padasz bez sensu :D |
Pk;/
Trzymajcie jedna fotke zaraz dodam wiecej jak pekujemy na ankrahmun ;_) w Blue Teamie ;p
http://img143.imageshack.us/img143/1069/uo0019oi6.jpg |
LOGNAC TO TERAZ JEST ŁATWO :P JA LOGNOLEM WLASNIE ;] 5 min czekania ;)
|
17:24 GM Blue Meanie [2]: 12:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Anjinho'do mal. He was killed by a Gamemaster.
17:31 17:30 The Devil himself [-666]: Dommsday has come to you all, my gamemasters will get you all 17:32 17:30 Demon Oak [666]: I will be the last one standing. zmainowałem swojego rookslayera i mnie GMy ubili xD w thais GMy każdego zabijają! xd |
Nie tylko w thais. Bardzo dobry pomysł z tymi zabijającymi Gm.
A podobno z gma powinno się brać przykład :D 8o :D |
"Connecting to the game world. Please wait."
i tak cały czas (próbowałem już kilka razy), nawet kolejki nie ma ;s wie ktoś czemu? ;) |
nie to nie ss, to już koniec test serva... :/
18:17 GM Lantheos [2]: See you on the next public testserver :) typa ktory miał 200 lvl ek wziął na hita ten potwór :d |
Test Server miał być przez tydzień. 04.11 - 11.11 ?
|
też tak myślałem, ale godzinę temu napisali że test server potrwa jeszcze z godzine i to ma być koniec... i GMy zaczeli pisać że to koniec świata, pisało jakieś konto The Devil Himself (diabeł) że jego poddani (GMy) zabiją wszystkich i nastanie czas śmierci czy coś takiego... CMy zsummonowały potwora "Gamemaster" który brał każdego na hita...
|
Cytuj:
|
a właśnie ja widziałem maga w ostatnich minutach ts'a jak wybił z depo miał magic shielda i Gamemaster (potwór) wziął go na hita (2210 many i ileś hp mu poszło)
|
Nov 08 2008 -
The public test has been finished and the test servers are now closed. We would like to thank you very much for your help! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |