![]() |
Tak na marginesie, THC nie jest takie niezdrowe - spowalnia rozwój HIV (jak ktoś już ma), zapobiega miażdżycy i cośtam jeszcze, kiedyś czytałem. W końcu po coś tworzy się leki na bazie THC.
|
Juz dzis wielkie swieto! Marsz Wyzwolenia Konopi! ;)
zbieram sie i lece pod PeKiN a na te wasze wypociny ostatnie odpisze.... jak wroce ;) kiedys |
Cytuj:
Parę ciekawych informacji: Kawa powoduje halucynacje! Chroń swoje dzieci! Kawa szkodzi kościom! Nie daj się złamać, nie pij kawy! Kawa powoduje nerwowość, przyspieszone bicie serca i drżenie rąk! Uważaj, gdy pijasz kawę! Po co te wszystkie linki? Po to, żeby zrozumieć, że szkodliwość nie jest argumentem "przeciw", a nieszkodliwość - argumentem "pro". PS Snagoth, weź tam z ziomkami w Warszawie popal trochę opon przed sejmem, może wreszcie coś o marszu będzie w telewizji. :) |
@ marihuana
to ziele jak i inne sa darami natury, legalizacja to ciekawy pomysl, ciekawe, kto by umial to wykorzystac odpowiednio, a kto nie :P |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Snagoth, przetrwałeś MWK? Bo czytałem, że sporo osób złapano za posiadanie.
|
Diss na rząd - i wszystko jasne ;]. Osobiście ogólnie to nie pale, ale i tak wyraźnie widze bezsens prohibicji.
|
Cytuj:
od razu napisze.. pod sejm nie poszlismy bo w tym roku psy (urzedy) nam nie pozwolily... dlatego od razu skierowalismy sie do Fonobaru na after... czesc osob ktore bardzo chcialy isc pod sejm.. poszly... i wpadly po nich psy z tarczami, palkami i zgarneli... ogolnie psy w tym roku strasznie fiskali... na kamerach patrzyli kto jara, wymienia sie itd, tajniacy chodzili pod palacem i lapali.. duzo osob przez to zgarneli.. w tamtym roku nic takiego nie bylo... jakby cos to jechalem na ostatniej lawecie gdzie lecial Diss na rzad! ;) biala marszowa koszulka :) http://trippy.pl/diss. r a r <--- tak wiem... znam regulamin... jak mam dostac warna to trudno ale chce sie tym z ludzmi podzielic a chyba zaden z modow nie sadzi ze bede kazdy kawalek osobno hostowal :baby: na prawde polecam plyte... nawet jesli nie lubicie takiej muzyki to wsluchajcie sie w slowa kawalkow, jest w nich sama madrosc! i znow czekac rok... ale warto! ;) za rok bedzie jeszcze lepiej, oj tak.. ;) na jutubie sa filmiki :) narazie amatorskie, za jakis czas beda te profesjonalniejsze ;) ps: ladne mamy zaprzyjaznione kolezanki? ;) |
Tajniaki to są teraz na każdej imprezie tego typu. Bardzo dużo ich było na One Love Sound Festival 2008, i szczerze - od razu dało się ich rozpoznać. Ludzie nie byli z tych klimatów, odbiegali od reszty. ;)
|
Cholera, to trzeba być sprytnym, żeby na taką manifestacje z blantami w kieszeniach iść i do tego robić z siebie pozera paląc skręta przed glinami. Patrzyłem się na nią przez kilka minut z boku i musze powiedzieć, że nieźle się zawiodłem. Połowa uczestników w wieku 15-17 lat nierzadko w dresach rzucający mięsem na prawo i lewo.
Ponoć wyłapali coś koło ~50 osób za posiadanie. Szkoda, ze tak mało. Im mniej takich pozerow tym lepiej dla sprawy. A do tego to więcej było słownej walki i wyzywania policji niż manifestacji. Jeśli w taki sposób chcecie coś wskórać... To życzę powodzenia. |
Widze ze 3/4 forum kumate a szczególnie Ci Panowie na poprzedniej stronie
Pozdro |
Cytuj:
@edit diss na warn: nie wazne dla mnie jest kto jaki ma zawod, ale te psy ktore tam staly to... tak jak napisalem.. jechalem na lawecie i wszystko dokladnie widzialem... widac bylo bardzo dobrze ze sa wrogo nastawieni do nas a przeciez nie powinno tak byc.. powinni zachowac sie odpowiednio w kazdej sytuacji.. i nie sadze ze wpychanie ludzi do szeregu tylko dlatego ze wchodzili na chodnik jest odpowiednim zachowaniem.. nie łaska powiedziec 'prosze wejsc na jezdnie' ? Szarpali, fiskali, szukali powodow do zaczepki... wiec inaczej o nich (tych konkretnie na marszu) nie bede mowil. Sam spotkalem parokrotnie spoko policjantow, czy to pijac browar w parku czy przechodzac na czerwonym.. i zadnego mandatu nie bylo, dalo sie normalnie pogadac itd... i tym bardziej mnie to wkurza, ze tak na prawde to oni sa po zlej stronie barykady. ps: najwazniejsze ze nadal jest link ;-) |
ktoś z was próbował cipacza ewentualnie relanium?
|
Cytuj:
Relanium, czyli diazepamu, też nie brałem, brałem natomiast alprazolam (Xanax), który też jest benzodiazepiną i ma bardzo zbliżone działanie. Według mnie to nie jest coś, co warto by brać rekreacyjnie. To są leki przeciwlękowe i pewnie zażywane zgodnie z ich medycznym przeznaczeniem działają dobrze, ale żadnych ciekawych efektów nie mają. Ot, trochę uspokajają, to wszystko. I przy odrobinę większych dawkach niż zalecane powodują problemy z pamięcią (jak przy przedawkowaniu alkoholu - nie pamięta się, co się robiło pod wpływem), także trzeba uważać. |
relanium brałem i chce się dowiedzieć czy to co się ze mną działo było normalne ;O
a cipacza zamierzam brac ale to w piątek. sobota oraz niedziela będą dniami na regeneracje (podobno przez dwa dni utrzymuje się dziwne zmeczenie mięśni). Swoją drogą to już Ci kiedys pisalem, ze jestes ogarniety w sprawach takowych i pytanie mam ;d wjebalem to do kapsulek po kreatynie (takich o, plastikowych co się dobrze rozpuszczają w kwasie żołądkowym). przejdzie taki myk? slyszalem, ze cipacza powinno się przetegować przez filtr od kawy aby sól nie podrażniła nerek. no i tutaj sie pojawia to pytanie "Czy da rade przyjąć tantumke przez te kapsułki?" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |