![]() |
Belka : Chodzcie pod depo szybko ahamona mamy
Luki : Morda psie , Do nas kurwa hahahahah :D |
Szacunek z jakim was Luki traktuje na vt gildie, w czasie wygranej akcji - bezcenny.
|
Za czasow starego dpft, Luki byl calkiem spokojny i jakos sie wyrazal do ludzi.
Nowadays, zszaragalismy mu nerwy przez te wojny, jak widac. |
co nie zmienia faktu ze membersi strasznie sie dra :d
|
To chyba luki tak profesionalnie liczyl po ang:
ONE - TWO - "TREE" JEDEN - DWA - DRZEWO btw luki wam ladnie po ambicjach jedzie :D ale ch**j... xD |
hahaha chodz tu na schody
- zamknij psyk xD o korwa:D "kurwy pierdolone sluchajcie mnie wy cioty zajebane" GRATZ LIDER VERI GREJT SZACUNEK DLA LUDZI DPFT grutulujemy lidera. |
Cytuj:
Cytuj:
Nie ma to jak szacunek do membersow xdddddddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
0123456789
|
members of meJdeJ
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Teraz wielkie halo jak luki gada, przecież pewnie jak wy byli¶cie to gadał to samo a o Tobie co istna gadał to już się nie pochwalisz xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Muniex - ja , Tixie - mlody , Rexsio - rexsi , Panov - pranov , Ajgor-ajgor |
Ethern ;] ty masz moze dostep do Cadleron'a? 113ms arcania.
|
od wczorajszego powrotu moge zapomniec o grze na komputerze przez multimedie, wiec dzis raniutko do nich dzwonie (co powinien ktos kurwa odebrac) "przepraszamy zaistniala awaria staramy sie ja jak najszybciej naprawic' (mowi bot do sluchawki) co napewno nie jest juz od niedzieli tylko wczesniej, co za kutasy kurwa nawet nie odbierze pajac zasrany. co mnie to obchodzi ze jest awaria, firma slawna w calej polsce nie powinna miec awarii zwlaszcza ze za internet place nie male pieniadze... awaria kurwa nawet w pysk nie porozmawia
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |