![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Popracuj nad żartami bo jeszcze Ci nie wychodzą
|
Cytuj:
|
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
sama gra nie wywiera na mnie zadnych emocji ale jak czytam posty takiego pajaca ktory sadzi ze wie wszystko o wszystkim to mnie *****ca strzela ;]
|
Cytuj:
@topic-jak sie bierze byle kogo w swoje szeregi to sie trzeba liczyc z tym ze ten ktos padnie jak szmata.Ale jak przychodzi co do czego to nawet nie podliczaja pod "prawdziwe fragi" swoich membersow (czytaj puchy wizak teterian etc) |
Cytuj:
szkoda mi czasu na ciebie, wiec powiem tak. patrz na swojego pierdolonego chara i uwazaj zebys sam nie padl. |
dobrze tato
|
@twistoff
Na Jami podobno biegal Bayter, ale tak tylko slyszalem. Zobaczymy co on sam powie. @topic Dlaczego tacy jak Xuxs itp mieliby nie byc liczeni do fragow? Skoro maja nie byc liczeni to te osoby co padly od noobcharow nie powinny byc liczone jako frag... Albo w jedna, albo w druga strone. |
Zabiła któraś ze stron orsha?B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Precik wyjechal, dlatego fragi nie sa aktualizowane. I zaden z nas nie powiedzial ze oni nie powinni byc liczeni, tylko ze sa to fragi o dupe rozbic. Czytajcie ze zrozumieniem, a pozniej przezywajcie, kay?
/Wójcik. |
W ogole po co ta dyskusja o te fragi lol.... Przezywacie to jakby nie wiadomo ile warte byly te fragi, po prostu padli Ci ktorzy uczestniczyli w tej calej zabawie i tyle, sa stratni i to wszystko, najlepszym sposobem unikniecia calej tej atmosfery byl by brak statsow, bo dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie.
Ktos kto siedzi w klimacie wojny nie pierwszy raz wie doskonale ze nie samymi fragami wygrywa sie wojne, dlatego wlasnie najgoretsza dyskusje o fragi prowadza chyba albo ludzie na noobcharach albo Ci ktorzy doszli do wojny po raz pierwszy, dajcie sobie spokoj, najlepiej bylo by jedynie wymieniac, informowac opinie publiczna o tym kto padl, a nie rzucac miesem i debatowac przez 5 pol stron forum czy jakis Fauron na noobie powinien byc dodany do fragow czy jakis Mariel Margos i reszta tego bałaganu. Yours Waszka |
Schodzicie na poziom furory, moze juz zeszliscie ;d
|
Jak to przeciez podobno ma tu nie byc 2 furory !! ftw !! Przeciez ktos tu o to tak mocno zabiega (wylaczajac Szalika i Ahabilto).
|
Fajnie się pinguje vento,co ? ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |