Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Jimmy_Tudeski 13-08-2009 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2622825)
nie osraj sie

Mam wrażenie, że bardziej się przejmujesz naszym hackiem niż my :)

twistoff 13-08-2009 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jimmy_Tudeski (Post 2622829)
Mam wrażenie, że bardziej się przejmujesz naszym hackiem niż my :)

to wy sie podniecacie ja sobie z was jedynie zartuje ;]

Mariel 13-08-2009 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2622838)
to wy sie podniecacie ja sobie z was jedynie zartuje ;]

to zajebiste masz zarty cioto

Jimmy_Tudeski 13-08-2009 00:50

Popracuj nad żartami bo jeszcze Ci nie wychodzą

twistoff 13-08-2009 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariel (Post 2622844)
to zajebiste masz zarty cioto

haha stul pape przewrazliwiony dzieciaku ;] tak cie boli krytyka od kogos na forum?Zal

Zegea 13-08-2009 00:55

Autodamaged post.

Jimmy_Tudeski 13-08-2009 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2622849)
wyzwiska w kierunku kazdego

Haha. Proszę Cie kolego. A kto rzucał zajebistymi tekstami typu "Zuter to rudy kojot"? I Ty mi wmawiasz, że wyzywam wszystkich i jestem dzieckiem?

Mariel 13-08-2009 01:06

sama gra nie wywiera na mnie zadnych emocji ale jak czytam posty takiego pajaca ktory sadzi ze wie wszystko o wszystkim to mnie *****ca strzela ;]

twistoff 13-08-2009 01:06

Cytuj:

@Zuterek
a co boli cie ze wasze 'przydupasy' padaja jak noby, co? popieram twistoff, te chary powinny byc liczone ;] pozatym popatrz na to wojtus z tej perspektywy i ty szerjonje ze wy wanted tez tak liczycie, kazdego kogo popadnie.

@mariel, xandael i te inne pro rozku*wiacze
nie rozumiem was, czy ta gra wywiera na was takie emocje? ; ]
bo jak widze posty xandaela to az mi sie smiac chce, typowy dzieciak + neostrada i wyzwiska w kierunku kazdego. tak wiemy mieliscie hacka, moze i wam smutno ale dajcie spokoj [ ;
macie cos na pocieszenie^^
http://************.pl/69765/Kapsel <--- demotywatory.

#twistoff
wg. mnie to nie ma najmniejszego sensu, przeciez oni nigdy nie dorosna emocjonalnie, zawsze beda pierd*lic od rzeczy i bluznic na kazdego ; )

Nie no Zegea.Ja im wybaczam w koncu mieli chłopaki hacka.Az strach pomyslec co tam sie u nich w rl na chacie dzialo po tym jak opanowała ich dzika złość,także ten mały wyskok na forum im darujmy ;]
@topic-jak sie bierze byle kogo w swoje szeregi to sie trzeba liczyc z tym ze ten ktos padnie jak szmata.Ale jak przychodzi co do czego to nawet nie podliczaja pod "prawdziwe fragi" swoich membersow (czytaj puchy wizak teterian etc)

Mariel 13-08-2009 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2622856)
Nie no Zegea.Ja im wybaczam w koncu mieli chłopaki hacka.Az strach pomyslec co tam sie u nich w rl na chacie dzialo po tym jak opanowała ich dzika złość,także ten mały wyskok na forum im darujmy ;]

szkoda mi czasu na ciebie, wiec powiem tak. patrz na swojego pierdolonego chara i uwazaj zebys sam nie padl.

twistoff 13-08-2009 01:25

dobrze tato

Eloth' 13-08-2009 01:33

@twistoff

Na Jami podobno biegal Bayter, ale tak tylko slyszalem. Zobaczymy co on sam powie.

@topic

Dlaczego tacy jak Xuxs itp mieliby nie byc liczeni do fragow? Skoro maja nie byc liczeni to te osoby co padly od noobcharow nie powinny byc liczone jako frag... Albo w jedna, albo w druga strone.

Olevka 13-08-2009 01:45

Zabiła któraś ze stron orsha?B)

Zutersky 13-08-2009 01:51

Cytuj:

@Zuterek
a co boli cie ze wasze 'przydupasy' padaja jak noby, co?

nasze przydupasy juz pokazaly na co je stac fragujac wantedow jak nooby ;]

Eloth' 13-08-2009 02:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zutersky (Post 2622879)
nasze przydupasy juz pokazaly na co je stac fragujac wantedow jak nooby ;]

Skoro sa tacy pro to niech Precik liczy ich jaki fragi.

Sherionsky 13-08-2009 09:10

Precik wyjechal, dlatego fragi nie sa aktualizowane. I zaden z nas nie powiedzial ze oni nie powinni byc liczeni, tylko ze sa to fragi o dupe rozbic. Czytajcie ze zrozumieniem, a pozniej przezywajcie, kay?

/Wójcik.

Gorrath 13-08-2009 10:47

W ogole po co ta dyskusja o te fragi lol.... Przezywacie to jakby nie wiadomo ile warte byly te fragi, po prostu padli Ci ktorzy uczestniczyli w tej calej zabawie i tyle, sa stratni i to wszystko, najlepszym sposobem unikniecia calej tej atmosfery byl by brak statsow, bo dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie.

Ktos kto siedzi w klimacie wojny nie pierwszy raz wie doskonale ze nie samymi fragami wygrywa sie wojne, dlatego wlasnie najgoretsza dyskusje o fragi prowadza chyba albo ludzie na noobcharach albo Ci ktorzy doszli do wojny po raz pierwszy, dajcie sobie spokoj, najlepiej bylo by jedynie wymieniac, informowac opinie publiczna o tym kto padl, a nie rzucac miesem i debatowac przez 5 pol stron forum czy jakis Fauron na noobie powinien byc dodany do fragow czy jakis Mariel Margos i reszta tego bałaganu.

Yours Waszka

rentonB 13-08-2009 11:16

Schodzicie na poziom furory, moze juz zeszliscie ;d

tajemniczy111 13-08-2009 12:04

Jak to przeciez podobno ma tu nie byc 2 furory !! ftw !! Przeciez ktos tu o to tak mocno zabiega (wylaczajac Szalika i Ahabilto).

Vrzasiastyy 13-08-2009 17:33

Fajnie się pinguje vento,co ? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58.