![]() |
Cytuj:
Trzeba zrobić upgrade kompa na AVP3 :p |
I gdzie ta beta BC2? : [[[
Dzisiaj 28. |
Z kontem premium na fileplanet, można już ściągnąć. Dla reszty ludzkości o 18 na Kupie serwisów <daje link do PL strony bo na oficjalnym serwisie coś mało piszą, na razie>
Edit: Powinni, ale nie zrobili. Dobrze, że gra nie wiele waży<1.5giga> więc nie będzie problem z szybkim ściągnięciem<na świecie, bo w Polsce internet wiadomo jaki jest> |
Już się dorwałem do tego niusa. Szkoda, że o 18 dopiero download się zacznie. Powinni udostępnić grę na 1-2 dni przed, a o 18 odpalić serwery hostujące rozgrywkę.
|
W tym wypadku sie zgodze ;)
|
Ok nius z pierwszej ręki. Jak ktoś się zastanawiał, czy te linki na rapidzie do ściema, to nie, nie jest to ściema. Hasło zostało podane, pasuje, gra się instaluje.
Editne jak odpalę czy w ogóle da się wbić na jakiś serwer : P Edit: Ok, gra działa, odpala się, akceptuje keja itp. Problem jest w wbijaniu na serwery. lista jest dość spora, ale są kicki : P |
A moglbys pochwalic sie i blizej mi przyblizyc, o jaka gre chodzi?
Widze ze pisales o niej wczesniej, ale jakims dziwnym skrotem, ktorego niestety nie moge rozszyfrowac. ;< @topic No, no! Na Allegro juz pojawiaja sie preordery odnosnie FF XIII. ^^ |
Battlefield Bad Company 2 : p
Już mam pół godzinki gry za sobą :P |
A ja gram w Ninja Blade na PC. :) Jak na razie gra wymiata, tyle, że sobie chyba pada podłącze. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ma ktoś nieużywanego keya do BC2 beta?
Bo bym sobie pograł, ale zupełnie zapomniałem o tym triku z gram.pl a teraz to chyba za późno... |
Czemu za późno? Moim zdaniem dalej jest taka możliwość. Przecież to by było bez sensu, jeżeli osoba kupująca grę po wystartowaniu bety nie mogła wziąć w niej udziału. Podejmujecie czasami próby logicznego myślenia?
|
Ok, złożyłem zamówienie...
Zobaczymy ;-D @Edit: "Złóż u nas zamówienie przedpremierowe, a otrzymasz klucz dający dostęp do beta testów tej gry! Aktualizacja 23.01.2010: Uwaga! Zapas kluczy do bety został wyczerpany." ha-ha-ha. |
Tylko, że na gram.pl niby od 23 już nie mają dostępnych kluczy.<na jakimś forum to wyczytałem>
Co do bety: Czekam aż zacznie prawidłowo działać. Od 20 nie daje rady podłączyć się pod serwery. |
Cytuj:
;) btw. jeżeli na prawdę ci zależy, to polecam sprawdzić na innych portalach ze sprzedażą gier przez internet. @up Póki co i tak powinny być lagi. Może jutro się jakoś wszystko unormuje. Na tej mapie z jedynie tym trybem gry snajperka wydaje się być powerful. Jakoś najlepiej mi z nią szło :P |
Na Ultima.pl podobno jeszcze rozsyłają.
"Zamówiłem" właśnie i zobaczymy czy zadziała ;-) |
no to ja mam zadanie dla was:
Mam problem z COD MW2 <oczywiscie oryginal, steam>. Instalowany z płyty. Kiedyś wszystko działało dobrze, łączyłem się ze wszystkimi serwerami bez problemu, dołączałem do grających kumpli ale.. od paru dni tak nie jest. Nie mogę znaleźć żadnego serwera w zadnym trybie multiplayer ! Praktycznie czasami uda mi się tylko w TDM wyszukać jakąś grę. Denerwuje mnie to, bo akurat TDM jest dość nudnym trybem ;x Mam liveboxa od TP. Dużo ludzi się skarży (z liveboxem), ze pisze im, że mają ograniczony NAT. Ja mam 'Otwarty' wiec nie powinno być problemu z podłączaniem się do serwerów.. a jednak. daje ss jakie porty mam odblokowane w liveboxie: http://img718.imageshack.us/img718/3739/portyxd.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |