Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Gildia] Convidents / Guardia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221716)

darasek 14-11-2009 00:11

@up
Nie narzekam na brak koleguf :( 3 pixele wiecej ? ciesze sie w chuj ze dzieki nim nie mam przyjemnosci rozmowy z elita elity utopi mada faka convidents...

PsiakoS 14-11-2009 00:12

cs to największy syf jaki wymyślono i w jakiego maniakuję więcej ludzi niż w tibje ;/

MOH:AA rulezzz, sisik i tak nie umiałeś w to grać ;/

@mada faka darasek
spójrz w lustro, codziennie bozia Ci mówi mada faka rzuć się z mostu!

Zordton 14-11-2009 02:59

Mialem po was nie jechac bo skonczylem z tibjo i gram w duzo ciekawsza gre

http://img5.imageshack.us/img5/2973/nowagra.jpg

, ALE ! : z racji przystojniak orsh cisna po moim 13 magu powiem tak :

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orchi (Post 2686881)
Bo na pewno nie zarwałeś nigdy nocki latem :) A jeżeli dobra zabawa to dla Ciebie tylko seks i inne tego typu wybryczki to naprawdę Ci współczuje.
Może powymieniasz jednak ? Niech zgadnę Arechion aka Elite Darkes ? Jeżeli ktoś woli mieć 2-3 pixele więcej w domu niż kilku znajomych więcej ?

rozjebales mnie czlowieku ! moze powiesz nam co jest dla ciebie dobra zabawa? strzalki + F1 , F2 itp + myszka ? no to gyzy
powiedz kolegom ktorzy w to nie graja ze wolisz poglaskac tibijska reka psiaka niz umowic sie z jakas fajna dupa ! Zapewne miales wiele dziewczyn , szkoda tylko ze pixelowych. przystojniaku B)

anczejek 14-11-2009 09:41

HE HE HE he he he ha ha ha
Orshu twierdzisz ze szczygiel i jego psy aka siusiak itp itd widzieli naga laske?
Pewnie w 20 sec by ja ubrali... na pewno nie wiedzieli by co zrobic... :(
Przeciez to sa pro elo informatycy ;) jp jp slu jlb
Oni z domu wychodza na spotkania gejmerow albo lany tibijskie aka 2 dni w poznaniu... Ktos to mowil ze niee bedzie grac w jebane pixele.. a tu zawsze casty/camy sprawdza .. na forum pierwszy HE HE, a tu znow tipia...
No prosze Cie ... przeciez to jest banda szkolnych "przegranych", ktorzy pod przewodnictwem worka kosci aka Mihaua szczyglewskiego nad ktorym/pod ktorym lezy kRZYSZTOF sISIK aka pan lustrzyca. Nigdy nie miales kolezanek, dziewczyny ? No to s*******aj grac w tibie i byc miszczem guardii .
cze

Kind regards
Anczej

Olii 14-11-2009 09:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez anczejek (Post 2686986)
Orshu twierdzisz ze szczygiel i jego psy aka siusiak itp itd widzieli naga laske?
Oni z domu wychodza na spotkania gejmerow albo lany tibijskie aka 2 dni w poznaniu... Ktos to mowil ze niee bedzie grac w jebane pixele.. a tu zawsze casty/camy sprawdza .. na forum pierwszy HE HE, a tu znow tipia...
No prosze Cie ... przeciez to jest banda szkolnych "przegranych", ktorzy pod przewodnictwem worka kosci aka Mihaua szczyglewskiego nad ktorym/pod ktorym lezy kRZYSZTOF sISIK aka pan lustrzyca. Nigdy nie miales kolezanek, dziewczyny ? No to s*******aj grac w tibie i byc miszczem guardii .
cze

Kind regards
Anczej

To sie nazywa post prawie po polsku w ktorym autor (po pisaniu mozna stwierdzic ze jest idiota) probuje kogos obrazic ale takim pisaniem obraza siebie. XD

AbraUK 14-11-2009 11:55

Fish n' chips

Od pisania po Polsku to tu jestem ja.

Szczygiel 14-11-2009 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez anczejek (Post 2686986)
cze

Kind regards
Anczej

To już jest zwrot Psy Arhenia/Szczygiela?? Temat gołej laski pozwól, że przemilczę, bo widzę jakieś kompleksy masz (nadal Iza bierze go na bary?), nie chce abyś w jakaś depresje wpadł czy coś później. Nazywanie Sisika informatykiem to jest tak samo jak nazywanie Ciebie informatykiem aka zaflooduję Ci interfejs odpowiedziami dns. JP kurwa nigdy nie byłem, masz lepsze informacje niż ja, jak zwykle aka obsadzenie chara kolegą z Beryli? xDD 2 dni w Poznaniu? Ja tam byłem niecałe 10h, reszta ze 4h, no oczywiście nie licząc ludzi, którzy tam mieszkają, ale Ty jak zwykle wiesz lepiej. No jasne, bo nie gram w Tibie, z tibia.pl mam powiadomienia na maila, z tibia.com sam zrobiłem skrypt i go cronuje, Casty z czasu klikne na zakładkę, camów nie oglądam, chyba, że ktoś podeśle link. PACC'e zakupiłem bo mieliśmy się trzaskać, to wtedy bym grał :) Teraz przemilczę te parę twoich słów (oczywiście, jak zwykle gówno wiesz xD) aż do słowa lustrzyca, skąd znasz takie dziwne pojęcie? Czyżbyś był na to chory (Objawy chorobowe - Lustrzyca, lub inaczej, acz równie dosadnie: ślepota brzuszna)? Oj chciałbyś być mistrzem, chciałbyś ;)

Bez szpanu angielskim, bo to trochę chujowo wygląda na polskim forum

PS Serio uwierzyłeś, że Vecrius nie jest Sisika? xD Pozwól, że napiszę jeszcze raz - gówno wiesz

Orchi 14-11-2009 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zordton (Post 2686945)
Mialem po was nie jechac bo skonczylem z tibjo i gram w duzo ciekawsza gre

, ALE ! : z racji przystojniak orsh cisna po moim 13 magu powiem tak :

rozjebales mnie czlowieku ! moze powiesz nam co jest dla ciebie dobra zabawa? strzalki + F1 , F2 itp + myszka ? no to gyzy
powiedz kolegom ktorzy w to nie graja ze wolisz poglaskac tibijska reka psiaka niz umowic sie z jakas fajna dupa ! Zapewne miales wiele dziewczyn , szkoda tylko ze pixelowych. przystojniaku B)

Wydaje mi się, że umiejętność czytania ze zrozumieniem powinna być omówiona w szkole podstawowej ale jak widać nie koniecznie. Dobra zabawa ? Spędzać swój czas z ludźmi z którymi się dobrze rozumiesz, czy to na tibi, tsie, w klubie czy na ławce pod blokiem. Ale komu będę to tłumaczył, człowiekowi który kampi na forum żeby zabłyszczeć swoją inteligencją? A jeśli chodzi o umawianie to co jeszcze robisz na tym forum ? Nie powinieneś jakiejś laski wyrywać ?

Cze.

Zordton 14-11-2009 14:06

takie male co nieco , zeby nie bylo ze mam dziewczyne tylko w pixelach jak orsch

http://img689.imageshack.us/img689/2113/orsh.jpg

Olii 14-11-2009 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zordton (Post 2687130)
takie male co nieco , zeby nie bylo ze mam dziewczyne tylko w pixelach jak orsch

Hahaha , dziewczyny z czatu roxxxxxxxx.

Ras' 14-11-2009 14:18

Jestes przezajebisty, ale popracuj nad 'jakoms' ortografia. Chyba, ze dziewczyny ze wsi to lubią.

Olii 14-11-2009 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ras' (Post 2687136)
Jestes przezajebisty, ale popracuj nad 'jakoms' ortografia. Chyba, ze dziewczyny ze wsi to lubią.

aaaaaaaa owned . xDDDDDDDDDDDDDD 'Jakoms" ; xxx

Haally 14-11-2009 14:33

Ty sie Vourite chwalisz tym, że panne masz?
no to nie pozostaje mi nic innego jak napisać Ci Tibijskie GRATECZKI.
No i weź "jakomś" książke i wróć do szkoły. Jeśli szukasz tu fejmu to leć na topic Dashersów i powyzywaj się z Buszkiem, bo widzę u Was podobny poziom inteligencji.

"Adi slodziaku moglibysmy pomyslec o sexie w samochodzie"
No widze nie ma to jak umawianie się na sex przez komunikatory i szczycenie się tym na forum. Nie wiem co Ty chcesz tu pokazać, ale w tym momencie pokazałeś jaką masz pustą dziewczyne.

bez odbioru Adi słodziaku !

Trunki 14-11-2009 15:14

nie lepiej w czinkłoczento w holenderskim gazie?

Zordton 14-11-2009 15:18

1.to nie jest moja dziewczyna ty osle ?
2. przed chwila twoi koledzy mowili ze dashers to no life i nei ma opcji na dziewczyny ! ?
3. konflikt wewnetrzy z buszkiem lepszy niz wyjebani sciery na 4kk~?
4. jokoms to taka ironia , typu rzal , rzycie , taka jak zawarta w mojej wypowiedzi do anczeja , ktora ktos wyjebal ?
5. jak masz jakis problem do zaakcpetuj wara ?

6. NIE ZAZDROŚĆ?

Olii 14-11-2009 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zordton (Post 2687177)
2. przed chwila twoi koledzy mowili ze dashers to no life i nei ma opcji na dziewczyny ! ?
3. konflikt wewnetrzy z buszkiem lepszy niz wyjebani sciery na 4kk~?
4. jokoms to taka ironia , typu rzal , rzycie , taka jak zawarta w mojej wypowiedzi do anczeja , ktora ktos wyjebal ?
5. jak masz jakis problem do zaakcpetuj wara ?

6. NIE ZAZDROŚĆ?

Tak to sobie tlumacz idioto ;*

Haally 14-11-2009 15:38

Wcześniej :
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zordton (Post 2687130)

Później :

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zordton (Post 2687177)
(...)
6. NIE ZAZDROŚĆ?

To wkoncu tez nie masz panny i wylansować się na forum chciałeś ;]

6. Sorry, ale nie widze w tym nic inetresującego. Skoro Ty siedząc przed monitorem męczysz konia, bo Ci koleżanka napisała, że Ci da w samochodzie to masz fajnie na chacie. Zazdrościć to nie mam Ci czego, bo niby czego? Że masz nowsze gg ode mnie ?;//

Zordton 14-11-2009 16:19

joooooooooo !

AbraUK 14-11-2009 16:39

\o/

Dziewczyny ze wsi to mają duuuupska
Wierz mi :D

Kup.Se.Musk 14-11-2009 16:40

kupa kompleksow, zawisci i zazdrosci

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:43.