![]() |
Cytuj:
|
A nikt jeszcze z bystrzachów nie zauważył, że fotka Martusi to podpucha? Ta dziewczyna miała kilka miesięcy temu profil na fotce.pl i była... ze Szczecina. Nawet na topie się znajdowała przez kilka miesięcy.
Have a nice day. |
@Up
No to jak mieliśmy ją nazywać , skoro nie ma jej imenia? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Re.Down Nie, nie, nie - urody nie sposób jej odmówić. Mówie poprostu że są lepsze, i nie trzeba szukać od razu w brazylii :-) P.s - znajdzie mi ktoś ten temat? |
Cytuj:
edit. Ta wiadomość została usunięta przez Raul. Powód: Piękny jesteś. No to dzieci nie mają się już czym podniecać. :D :D |
Cytuj:
Kod:
Ta wiadomość została usunięta przez Raul. Powód: Piękny jesteś. Cytuj:
ps. ja tez chce ten temat ;d;d;f |
@Up
Heh , miejmy nadzieje , że innych także :p @Waleklifa Ale ząbki to szorujemy , a nie wietrzymy. (Są żółte jak ściany w pokoju moich rodziców xD) |
właśnie dla tego muszę założyć cenzurę na to zdjęcie :D Bo zęby wyszły jak hop premium orange.
|
Przyznać się, kto zapisał zdjęcie na dysk, bo się nie załapałem.
|
Ja zapisałem ;P Wydrukowałem i powiesiłem nad łóżkiem. Trzeba przyznać, że trochę niesymetryczna jest :). Monisia ładniejsza.
Drunk: (w tempie na szczęście było, no... dobra, złapaliście mnie. ;P) http://img489.imageshack.us/my.php?image=dagaei5sn8.jpg |
Prosze... ladnieszjszych niewidzielscie? to wam wspolczuje
|
Walekifa, wg mnie ta plama na środku to jakaś mitochondria.
|
Nie, to światło flesza odbijające się od lustra i do niego wracające.
|
Na moje może być to orb,czy inna ektoplazma. Na forum paranormanle.pl niektórzy mówią,że może to być kurz/farfocle/inne ścierwo odpowiednio naświetlone przez flash. Więc rozwiązanie jest raczej nie znane.
|
Spotkałem się z artykułem, w którym było napisane, że to sondy obcych.
|
Marciunia,tak koniecznie się chcesz pokazać?.. Jak ktoś usunął ,to chyba znaczy że coś jednak z tym nie tak...
Zresztą to jest temat,raczej by się tylko pokazać,a nie dawać całą sesje zdjęciową.... |
A ja ja ja? : o; o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |