![]() |
No i w końcu mamy Tiquande. :D Wielkie brawa za nagranie takiego długiego i monotonnego filmu. Jakby to nagrywał ktoś inny to pewnie bym zasnął po 30 minutach ale dzięki temu, że w akcji brali udział Bake Samo i Cichy to powiem jedno:
Bake Samo ( za poczucie humoru :D i nie tylko ) i Cichy mac są WIELCY. ;) Ps: Motyw z trapem motyla był zaj***sty. Całe szczęście, że was nie dednął. :P Pozdro. |
Ja mam problem z otworzeniem filmikow z tiqandy . Gdy odpalam je w Tibicam
wyskakuje komunikat Please wait ..... i nic sie nie zmienia :( Przeinstalowalem tibie oraz tibiecam i nic to nie dalo Najciekawsze jest to ze inne filmiki chodza normalnie ... |
Sorki, pytanie głupie, ale skąd można wziąć tibicam do tibii 7.71/7.72 ?
|
http://tibicams.tibianetwork.net
Tibiacam i wszystkie wersje klienta :) |
Mógłbyś dodać archiwum filmów z wersji 7.6 ? B)
|
Cytuj:
|
@Farek
Prawde mówiąc to poza reinstalacją TibiCam oraz oglądaniem filmów na czystej instalalce Tibi nie wiele moge poradzić. |
ktos mi powie dlaczego film z tiquandy polnocnej mi sie nie odpala ... ? ;/
poludniowa lajtowo poszla a polnocna nihoja, 2 razy sciaglem i nie idzie nie wiem co jest... ;/ |
@Cichy :)
Zainstalowalem Tibie i Tibicam w innych folderach na czysto i nadal mam ta sama sytuacje :( Sprawdzilem na drugim komputerze ( znacznie slabszym ) i filmik poszedl Zastanawiam sie czy nie moze miec na to wplywu silnik graficzny ktory masz ustawiony w Tibi podczas krecenia filmiku |
Akurat silnik graficzny to ja mam ustawiony na DX9, więc to nie to.
|
Zawsze lubialem twoje filmy. Gratulacje - odwalasz kawał dobrej roboty.
|
Cichy mam pytanie. Mozesz odswiezyc filmy z Faraonami?:>
Bo nie kazdy link dziala. :( |
Jak by to bylo mozliwe prosze o udostepnienie filmiku z banshee kolo thais ale dla nowego klijenta z gory thx
|
Może twoje filmy ukazują kilka miejsc w Tibii, które każdy powinien zobaczyć, ale w twoim postępowaniu wku**wia mnie twoje wpieprzanie się komuś na hunt i zabieranie mu expa.
|
Ja nie wchodze komuś zająć hunt, tylko przechodze przez ten teren, i wychodze. Generalnie ludzie to rozumieją, i nie miewam problemów.
A jakbym miał patrzeć, że "nie, tam ktoś jest - nie wolno mi wejść na ten teren", to ani bym nigdzie nie był, ani nic nie nagrał. |
"Dzięki bibliotecie filmów Cichego możecie zobaczyć w całości Tiquadnę" -cytat z ostatniego niusa. :) Mówiłem Cichy żeby nakręcić Tikuande. :P
|
Przez mojego boskiego neta przypadkiem drugi post wysłałem. (niech jakiś modek to usunie)
|
Pomocy ^^
Witam, chcialbym was prosic zebyscie mi dokladnie wytlumaczyli jak odtworzyc filmy z tiquandy w najnowszym klijecie tibii.Z góry dziekuje za pomoc :]
|
Tak samo jak na starym, tylko potrzebujesz nową tibiCam. Dla pewności jeszcze podam link dotyczący jej obsługi:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=12866 |
Cichy mógł byś nagrać coś z wyspy Carmarya (czy jakoś tak). No chyba, że nie ma tam nic ciekawego to moja prośba nie jest ważna. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49. |