Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Pr23m3k 14-03-2006 07:01

Moim zdaniem royal sie boi ze beda go zabijac Ci ktorzy wczesniej obrywali od niego i pewnie zacznie znowu robic PG grajac razem ze swoim bratem(jinikao)
Niestety to prawda i brak mi słów . Demonic Ja nie chcem Ciebie tutaj.

Jinikao 14-03-2006 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
Moim zdaniem royal sie boi ze beda go zabijac Ci ktorzy wczesniej obrywali od niego i pewnie zacznie znowu robic PG grajac razem ze swoim bratem(jinikao)

Haha idiota:D:D Kiedy demonic mial 104 ja mialem 76 i myslisz ze razem graliśmy??:baby:Czlowieczku jak nie wiesz to nie odzywaj sie

Pr23m3k 14-03-2006 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Haha idiota:D:D Kiedy demonic mial 104 ja mialem 76 i myslisz ze razem graliśmy??:baby:Czlowieczku jak nie wiesz to nie odzywaj sie

Jak ja jestem iodiota . A pamietasz swojego kolege Jima~ ktory wraz z Demonickiem zakochał sie w zdjeciu??A pozatym widzialem wasze foty n/c sporzcie na siebie i zobaczcie czy tibia nie jest wazniejsza od waszego wygladu.

Massior 14-03-2006 21:07

Cytuj:

Jak ja jestem iodiota . A pamietasz swojego kolege Jima~ ktory wraz z Demonickiem zakochał sie w zdjeciu??A pozatym widzialem wasze foty n/c sporzcie na siebie i zobaczcie czy tibia nie jest wazniejsza od waszego wygladu.

hahahahahhahaahahha rotfl hahahahahhahahahahaha rotfl hahahahahahahhaah tyle mam do powiedzienia ;) a Ty wiesz co to lustro? a pozatym to nie twoj interes jak ktoś wygląda ;) jakaś riposta? :D

Cytuj:

PISZ WIĘCEJ TAKICH POSTÓW BLZZZZZZZZZZZZZZZZZ poprawiasz mi humor :D

a tak btw w tajemnicy raz nawet gadałem z babcią demonica jak dobijala mu 76 lvl fajna babka :baby: i na ok 87 lvl zagadał do mnie jego wujek stryjeczny od strony ciotki, która była siostrą jego mamy ale nie pogadałem bo miał lagi i musiał dać loga :(

I jeszcze jedno pytanie: WHO CARE'S??? HAIL RD! HAIL JINIKAO! =***

Lovah 14-03-2006 21:20

Rojal ma jeszcze nie wypłaconom wojne Six Sens i Diwine Reign, wienc dlatego nie daje nicka żeby go nie shuntowali.

Pr23m3k 14-03-2006 22:16

@Masior czy jakos tak

A ty cale zycie bedziesz sie pucowal do demonica i Jinikao , a patrzac w lustro nie wstydze sie z siebie bo jakis lamus nie jestem wiec stfu jesli to masz kompleks jakis to nie obwiniaj za to innych :)

Massior 14-03-2006 22:26

Cytuj:

@Masior czy jakos tak

A ty cale zycie bedziesz sie pucowal do demonica i Jinikao , a patrzac w lustro nie wstydze sie z siebie bo jakis lamus nie jestem wiec stfu jesli to masz kompleks jakis to nie obwiniaj za to innych :)

"Pucować" what do you mean? wiesz jaka jest różnica między prawdziwą przyjaźnią i zaufaniem a lizaniem czyjejś dupy? chyba nie :baby: nie wiesz jaka jest sytuacja Demonica więc snuj sobie dalej swoje przypuszczenia i tak każdy ma w... to co mówisz ;) i nigdy nikogo (prucz siebie) nie będe "pucował" (czyt. mył się) 8o.

A tak apropo swojego wyglądu... sam zacząłeś :faceoff: powtórze Ci jeszcze raz... POPATRZ SIĘ DO LUSTRA A NIE OBRABIASZ INNYCH :confused: nie masz argumentów to sięgasz po wygląd? a tak pozatym jaką masz pewność że te fory były prawdziwe? :S jedna rada: GO AWAY DUDE :o

BTW. co to jest kompleks? 8o

Jinikao 14-03-2006 22:32

@Massior. Nie warto z dzieciakami rozmawiac:) Kiedys ktos powiedzial ze uzależniony nie przyzna sie do uzależnienia, a idiota to tego ze jest idiotą:) WIec trzeba mu to wybaczyc:)
BTW mój wygląd??? hmmmmm W Tibie gram rok i juz przedtym wygladalem jak wygladalem:)

Adolphus Elbragol 15-03-2006 14:46

Jestem idiota.

I w zasadzie mialem zamiar napisac tylko to powyzsze zdanie, ale pomyslalem, ze moze dodam cos i od siebie. =)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
BTW. co to jest kompleks? 8o

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)

Massior 15-03-2006 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Jestem idiota.

I w zasadzie mialem zamiar napisac tylko to powyzsze zdanie, ale pomyslalem, ze moze dodam cos i od siebie. =)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kompleks_(psychologia)

Dziex ale to pytanie miało charakter raczej ironiczny ;)

Adolphus Elbragol 15-03-2006 22:39

Wiem, ale nie moglem sie powstrzymac =)

Massior 15-03-2006 23:39

Cytuj:

Wiem, ale nie moglem sie powstrzymac =)

xD wiem OCB :) czasem tak bywa...

Btw. Wracacie na Iridie?

Pr23m3k 16-03-2006 10:02

Cytuj:

Btw. Wracacie na Iridie?

btw. s*******aj.

Danthorr 16-03-2006 10:56

Cytuj:

btw. s*******aj.

Btw, zamknij łaskawie morde, bo jak narazie tym acc nie napisales nic mądrego..

Adolphus Elbragol 16-03-2006 16:12

Cytuj:

Btw. Wracacie na Iridie?

Nigdy na dobre jej nie opuscilismy. =)

Parafrazujac comment do postaci Rebaw, Brygada istnieje tak dlugo, jak dlugo oddycha chociaz jeden Draconita.

Danthorr 16-03-2006 18:50

=*

Cytuj:

Nigdy na dobre jej nie opuscilismy. =)

Parafrazujac comment do postaci Rebaw, Brygada istnieje tak dlugo, jak dlugo oddycha chociaz jeden Draconita.

A kto był tym 'oddychającym' Draconitą przez długi czas? ^^

Lisu 16-03-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
A kto był tym 'oddychającym' Draconitą przez długi czas? ^^

Ja <lol>
<10 znaków~~>

Massior 19-03-2006 00:46

Na naszej Iridi zawiało nudą troszke :o

Wygląda na to że jak są wojny to są posty a jak nie ma wojen to i postów nie widać ;)

ogorek 19-03-2006 00:53

Witajcie panie i panowie. co tam [nie]ciekawego slychac na naszej ukochanej iridi? ;)

Schenone 25-03-2006 08:59

Mimm:

Mar 18 2006, 00:15:59 CET Killed at Level 99 by Affelaffe
and by Kashrius da'Roc

Za co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56.