![]() |
Cytuj:
niepozwole obrażać mojego nicka w grze mojej pięknej rookstayerki :[ a ja ponawiam prośbe o cały biały ubior pacc knighta z tym oto mieczykiem http://img458.imageshack.us/img458/4...ordver2nf5.png Hail |
@up
Sarah Kerrigan, postać ze StarCrafta Mam gdzieś twoją rookstayerke i jak sie nazywa @2up Nie, potrzebuję tą zainfekowaną |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Qutewa zrobi mi ktoś Pantere ? PLXor...bo needuje a moje najnowsze osiągnięcia w robieniu Pantery nie są najlepsze...
|
Cytuj:
|
@up
Taki mały to jeszcze uchodzi :) @2up Wystarczy pokolorować gotowego potwora (np. tigera) powinno ci sie udać, jeśli nie to jutro sprubuję coś z nim zrobić (To co z moją Kerrigan, opuźniacie mi czs debiutu xD) |
Cytuj:
|
@up
Chodzilo mi o to zeby pokolorowac tigera na czarno i przerobić conieco, użyć tygrydsa jako szablon, a nie rysować pantere od nowa pixel po pixleku -.- |
Cytuj:
|
kolego ty piszesz duble posty .. !!! nieladnie
|
ejj koleskzi wy moje jak sie wkleja zdjencie ?!?
|
@up
Zeju niekarmic trola ale z niego noob --.-- |
Cytuj:
|
@gdzie? patrz up -.-
@down ja jz 3 razyprobowalem... |
Rekrul12 błagam cie idź z tego dziłu -.- nie karmcie. Proponuję dać mu bana.
|
NIE chce bana :D ale popieram ciebie nnawet Gdyby były to i tak admin by skasował skasowal:o
|
JEEEeeeeeeeeee Rekrul ma bana ;D opłaciło się ;D
KONIEC SPAMU!!! jupi! |
Ej, to zrobi mi ktoś tą Kerrigan czy nie?
|
jeśli temat nie wygasł(a widze że nie)
jeśli temat nie wygasł(a widze że nie) mógłby mi ktoś zrobić koleśa z crown armorem,crown legsami,crown boots(wiem że niema ale bym prosił żeby zrobić)z czerwonymi rozczochranymi włosami tego rycerza PACC i końskim ogonem(tibi jest jakis ludek z końskim ogonema ja proszę o połączenie tego)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |