Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Xulorin 17-04-2006 00:01

No a więc powiem co mi na wątrobie leży... ;). No a wiec, czemu Maffers? Bo old Pats założyli nową gildie bo nie chcą już być razem z "toys soldierami" z wojny. Czemu Konda nie gra? Znacie pojęcie przerwa lub wakacje, wolne? Tak Konda sobie właśnie teraz odpoczywa w Niemczech (lucky eh?) u... to nie mam po co mówić, bo co to was obchodzi?!? :P

Swoją drogą Szkodi zrozum ich plany wojen i te wszystkie texty o Pats. Pats przesadzali z pa i to na nich tak wpłyneło. Ktoś powiedział że wygranie wojny to marzenie, rozumiem go każdy z nas ma dosyć z pa na Galanie. Wiesz o tym dobrze że kilka osób z Pats przesadzało z tym. Przez ich zachowanie nawet i ja straciłem ochote do tej gry (co widać z moim lvlem). Wiesz zrozum tu nie których, czemu tak pragneli wojny, działali pod presją która stwarzali PAts. Na Galanie się nie dało wtedy spokojnie grać.

No aż mi ulżyło :) Odrazu lżej na wątrobie :P.

a tak btw. może i kiedyś coś powiedziałem o Pats, no ale ja już taki jestem mówie to co myśle nie owijam w bawełne ;).

Qreew 17-04-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
Z tym typkiem to jest tylko przyklad -.- moze byc tesh tak ze cie ten typek bedzie na****l i nic nie bedziesz mogl zrobic bo przybiegnie zaraz jakis pajac. Do huntow... co mnie to obchodzi z kim ty na hunty chodzisz ?? wiadomo ze kazdy chodzi z ludzmi zaufanymi i kazdy ma kumpli a klimat na galanie jest do bani i tyle. Co do venezueli nie chce mi sie wyklucac kto ma racje "ja wiem swoje ty wiesz swoje" i tyle. GALANA SUX! i tak bedzie juz zawsze. Jak ci sie tam fajnie gra to graj dalej twoj problem twoja strata.

No to nie podawaj glupich przykladow;) Jezeli nie grasz na galanie to powiedz mi jedno.. po co sie scierasz na tym forum? nic Ci to nie da.. Skoncz meczyc :)

Miltoner 17-04-2006 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
No to nie podawaj glupich przykladow;) Jezeli nie grasz na galanie to powiedz mi jedno.. po co sie scierasz na tym forum? nic Ci to nie da.. Skoncz meczyc :)

Po 1. To nie byly glupie przyklady (codziennie ktos z takimi problemami sie spotyka)
Po 2. No i co z tego ze nie gram na galanaie kazdy ma prawo wypowiadac sie na dany temat -.- Nawet jak nic mi to nie da.
Po 3. Jak cos ci nie pasuje to zegnam.

Qreew 17-04-2006 16:35

Kazdy problem mozna rozwiac tylko trzeba tego chciec... a najczesciej stosowane metody to obrazanie, atakowanie... po takim wstepie szanse na dojscie do kompromisu sa znikome:)

Fiolka 17-04-2006 22:03

Ja gram na Galanie i mam jej powyżej dziurek w nosie, ale nie mam siły zaczynać od nowa, kiedy pomyśle sobie, że mogłabym zagrać na jakimś serwerze gdzie niema ciągłego PA a wojny to rzadkość.... eh marzy mi się spokojna emerytura na mim świecie. Zawsze, kiedy jestem zalogowana modle się żeby Konda dostał delete lub żeby s***la hakli, ewentualnie niech go szlak trafił :)

Venderon 17-04-2006 23:49

Niestety, uważam, że Galana nie jest odpowiednim światem do zaczynania swojej Tibijskiej przygody >:(
Zbyt dużo tutaj wojen, nadużywania siły i "szpanowania" kolegami, gildią lub rodziną.
Każdy rządzi się własnymi prawami... Patriots, starają się wprowadzić tu jakiś pożądek ale nie za bardzo im to wychodzi.

To są powody do wojen, walk i sprzeczek.

Sam zostałem kiedyś zaatakowany przez Kardear-a i jego kolegów bez powodu lecz na szczęście kolega był przez Kardeara ochraniany i dostarczał mu runy więc zostałem wypuszczony na "wolność".

Przyłączyłem się do neutralnej gildii i niemam zamiaru wpływać na historię Galany, przynajmniej nie teraz i nie w najbliższym czasie.

Podpisano,
Venderon.

pawlon 18-04-2006 03:34

Fiolka@ czyzby lady~? oh nie martw sie zawsze mozesz zaczac od nowa, poprosisz paru kolegow i ci od razu pomoga zlevelowac. tak jak na galanie :D

thewojtek 19-04-2006 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Zeby sami mogli to robic?:P
Ja nie gram z febbem i keekzem tylko z moimi kumplami (czyt. gildia):P :) nie szukam problemow i ich nie mam... narazie jakos daje rade i nie narzekam jak 90% graczy bo to tylko pogarsza sytuacje :)

nie byles w Unbreakables, wiec nie wiesz jaka byla sytuacja, rozmawialismy na gc o PA, ze ludzie maja czuc do nas respekt a nie sie nas bac, jak patsow, wtedy Rainfanger powiedzial cos w stylu "I will be the biggest PA on galana", odrazu Demi~ i Kapcom zaczeli po nim jechac, ze nie ze nie paujemy i jakos temat sie zamknol a nastepnego dnia byl w pats.... podajac na forum GOWNO a nie powod przejscia z Unbreakables do Pats~, wogole jak mozna jako "lider" powstania zmienic strone konfliktu? 0 szacunku i nie pierdolic ze Venezuela zrobila to samo, bo to sa 2 rozne sytuacje......

EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P

pawlon 19-04-2006 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thewojtek
nie byles w Unbreakables, wiec nie wiesz jaka byla sytuacja, rozmawialismy na gc o PA, ze ludzie maja czuc do nas respekt a nie sie nas bac, jak patsow, wtedy Rainfanger powiedzial cos w stylu "I will be the biggest PA on galana", odrazu Demi~ i Kapcom zaczeli po nim jechac, ze nie ze nie paujemy i jakos temat sie zamknol a nastepnego dnia byl w pats.... podajac na forum GOWNO a nie powod przejscia z Unbreakables do Pats~, wogole jak mozna jako "lider" powstania zmienic strone konfliktu? 0 szacunku i nie rzodkiewka jest superic ze Venezuela zrobila to samo, bo to sa 2 rozne sytuacje......

EDIT: Wiecej wam nie powiem ;P;P

to teraz ja ci cos powiem, niektorzy ludzie wiedzieli o tym ze rainfanger zmeini strone 3 dni przed tym zanim to sie stalo. co prawda nie ja, ale znajomi, o czym sie potem dowiedzialem. wiec to nie bylo nagle posuniecie, oni wszsyto z patsami meili uzgodnione juz wczesniej. a to ze bez 3 osob od razu sie poddaliscie, zaczliscie placic i zmieniac serwer, to tylko o was swiadczy.

thewojtek 19-04-2006 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
to teraz ja ci cos powiem, niektorzy ludzie wiedzieli o tym ze rainfanger zmeini strone 3 dni przed tym zanim to sie stalo. co prawda nie ja, ale znajomi, o czym sie potem dowiedzialem. wiec to nie bylo nagle posuniecie, oni wszsyto z patsami meili uzgodnione juz wczesniej. a to ze bez 3 osob od razu sie poddaliscie, zaczliscie placic i zmieniac serwer, to tylko o was swiadczy.

NO WLASNIE O TYM PISZE!! ze gowno prawda to ze odeszli Rain~(bo kapcom mu nie uwierzyl ze nie zabral lootu jego rl qmpla), Icarus~(bo olalismy go na guild meetingu jak powiedzial ze chce new lidera, a tak naprawde wiekszosc powiedzaiala ze chce kapcoma) oni sie skapneli ze nie maja szans na PA i zaczeli sie z pats dogadywac, czekali tylko na okazje, czy napewno sie poddalismy? o,0

Demiphant 19-04-2006 20:22

Jeżeli uważasz,że zrezygnowaliśmy po odejsciu 3-5 osób to zobacz,że Rainfanger rozwalił Desperados specjalnie i straciliśmy przewagę liczebną,Corlic,BOn Devil dostali bany więc straciliśmy 2 największe lvle od nas.Z tego wynika,że straciliśmy prawie wszystko co było naszymi atutami na wojnie.

Pawio 19-04-2006 20:30

Demi myślisz że po banach corlica i bona, wojna ma jeszcze jakiś sens??:p

pawlon 19-04-2006 23:09

oo idzie jak po sznurku, wlasnie przeczytalem na forum ze Tharrin ma hunta, kumpel dal mi link...haah, ciekawe..ciekawe...

dla zainteresowanych:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...8#post10003788

czekamy na reply Tharrin wiec :P

no i reply juz jest.

sliver 19-04-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
ehehe teraz na galanie jak w polsce za komuny

nah, patriots i szkodi sa jak lepper nic im nie wmowisz bo oni zawsze wiedza lepiej ;)

Miltoner 20-04-2006 10:57

Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda

Riki Tiger.... -.-""

Edit@
No wiec powodem bylo zabicie kolegi kondy (Riki rzeczywisice zabil kogos, ale niewiadomo czy naprawde to byl kolega kondy wiec powodu w sumie nie bylo... jesli to nie byl jego kolega).

thewojtek 20-04-2006 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner
Apr 19 2006, 15:16:04 CET Killed at Level 93 by Konda

Riki Tiger.... -.-""

Jak bede znac powod dam edita... pozniej z nim pogadam

.... Welcome Back "old times"......
znow pats zaczyna sie "wozic"
powod NIBY mieli....

Rybzor 20-04-2006 14:47

Powodem pewnie byl RS, albo ten loot co to on ukradl 2 lata temu ;S

ReLies 20-04-2006 14:52

Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.

Mlecziii 20-04-2006 20:23

Może poprostu Kondzie sie nudzi z braku ludzi do zabijania :baby:

thewojtek 20-04-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ReLies
Konda zabił Rikiego BEZ powodu. Ale to mu nie przeszkadza. Czyżby Kondzie zaczeło brakować kasy?. Ryba znam Rikiego z rl i nie pamietam żeby ukradł komuś loot`a.

jesli serio jestes od niego z rl to oboje znamy powod......

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.