![]() |
Siemka
Mam 32lvl (palladyn) i 21k w dp, chce niedlugo kupic spelle dla pacc i promocje (chyba ze pacc przez tibie com nie tojdzie :P) co kupic nastepnie?? Mam p arma, p legi, bohy, devil helmet, dragon shielda i royal spearki. |
Crown helmet (mały wydatek przeważnie) -> Blue robe (inwestujemy w cap) -> jak będzie więcej pieniędzy to jakiś lepszy shield ..
|
Jestem knightem na 20 lvl na Candii. Mam skille 56/56.
Eq: -Steel helmet -Plate armor -Plate legs - Dragon shield - Furry club Jeszcze dzisiaj zamierzam pojsc na Vocation(Desert) Quest, po ktorym powinienem miec jakies 15k. Co mam kupic w pierwszej kolejnosci i za jaka cene? |
Nie wiem, jakie są ceny na twoim świecie, ale według mnie powinieneś kupić najpierw knight armor, crown helmet i jakąś broń, dragonbone staff albo skull staff.
|
Mam 40 MS i 80k w banku. Moje eq to:
- Platinum Amulet - Crown Helmet - Blue Robe - Crown Legs - BOH - Demon Shield - WoI Co zrobić z pieniędzmi. Kupić jakieś runy i iść expić czy kupować addony ^^ Price lista secury pod tym adresem: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1353376 |
mam palladyna lvl 10
skille 60/35 moje eq to dark helmet noble armor plate legs guardian shield fur boots mam 10,5k, w co zainwestowac? czy sobie zostawic na pozniej? |
Cytuj:
|
Witam.
Mam palladyna na 20 lvlu na serwerze Candia. Distance fighting to 58. EQ: - steel helmet - p-set - leather boots - bow crossbow - w depo ok 350 boltow i 300 strzal ( na razie nie kupuje gdyz mam czar exevo con a bolty zbieram w kopalniach) i ze 40 kamieni. Kasy posiadam 20,3k. Co mam dokupic? |
Knight
Robie knighta narazie 9 level 65/65:p:blazen:
Plan mam taki: LEVEL: 30:Ork: SKILLE: 75+/75+:sword: EQ: golden armor (mam już):2handed: bright sword (też mam):sword: knight legs (też mam):miecz: BOH:kon: Warior Helmet:crusader: Vamp Shield / Demon Shield:berserk: świat OBSIDIA:cup: Dobry pomysł??? PS Kasy będe miał raczej dużo:cygaro: |
"Witam.
Mam palladyna na 20 lvlu na serwerze Candia. Distance fighting to 58. EQ: - steel helmet - p-set - leather boots - bow crossbow - w depo ok 350 boltow i 300 strzal ( na razie nie kupuje gdyz mam czar exevo con a bolty zbieram w kopalniach) i ze 40 kamieni. Kasy posiadam 20,3k. Co mam dokupic? Blue Robe + Crown Helmet a jak starczy to jeszcze Fur Butki. |
Ja na twoim miejscu bym zrobił tak:
1. kupił zapas kamieni wbił 75 dist 2. z powyższymi skillami poexpił do 30lvl na guardach/mint robiąc lootbagi i zbierając kase na (uprzedzam kolejność nieprzypadkowa) bohy -> blue robe/Shield jakiś ... reszta to już royal speary i różnego rodzaju ringi, manasy, amulety ;p |
Mam 23 lvl knighta 4 m lvl
eq V shield k secik crusared helmet steel boots szaliki dwarfen axe skile 67/66 60 k w banku co do kupić czy zostawić kasę i potem dokupywać |
nudzi mnie taki skilowanie ciagle ;p na razie mam taki plan:
20lvl - 60 dist 25lvl - 65 dist 30lvl - 70 dist I jeszcze pytanie jakiej broni uzywac? na razie uzywam najczesciej luku, czasem postrzelam z kuszy jak mam sporo bolcow z kopalni... czy te royal speary szybko sie zuzywaja? teraz juz mam tak 25k ;p |
@Kalaf
odpuść kupowanie lepszego eq, poskilluj ... @Fudge Mam 23lvl paladin skille 76/64 i nigdy nim nie używałem kuszy/łuku (łuku tylko raz do testowania burstów) cały czas bije spearami/hunting spearami całą kase z expa zainwestowałem na samym początku w plate set, crown helmet i guardian shield a teraz już tylko kupuje small stones i spear, czasami jak jest okazja to skupuje runki, time ringi ... mam zamiar doskillować do 85 i dopiero wtedy zająć się inwestycjami w eq :) |
Poziom:43
Skille/Mlv:41 Posiadany Eq:hat of the mad, blue robe, p legi, scarf, leather bootsy, woi, crown shield Il. dostępnej kasy:22k Co chcemy kupić:a co polecacie? Cena przedmiotu który chcemy kupić:<???> Świat:luminera |
Cytuj:
Ja nie wiem jakie ceny sa na swiecie Luminera lecz polecam ci dozbierac na Bohy a nastepnie C legi i bedzie super! :) |
Cytuj:
|
Mam 16 Knight na świecie Candia. Skile: 54/53 (Club) i 4mlvl. Eq: p arm, p legs, dark helmet, dwarvenka, scarf, leather boots, morning star. Mam do wydania 10k co kupić? Czy odłożyć kasę na później?
Aha jeszcze spytam ile może kosztować Mammoth Fur Cape. |
Moim zdaniem powinieneś kupić knight armor i jakoms dragon shield. Mammoth fur cap nie będzie Ci potrzebny bo jesteś knightem i nie musisz inwestować w cap.
|
Właśnie się zastanawiałem nad tymi dwoma armorami, ale już kupiłem knighta. Jak myślicie za ile mogę sprzedać Orcish Maul, a za ile kupić Dragon Shield? Jak dobrze pójdzie to uzbieram jeszcze na jakiegoś Warrior/Crus helmeta :).
P.S A póki co idę skilić :P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |