Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Mastereq 28-02-2008 00:03

Mnie najbardziej wkurza to jak jakieś nOOby przyjdą mi na exp czy też jak mam pare % do lvla i przychodza pk i siedza nie wiadomo ile i nie moge dobić lvla albo jak pisze na trade np. SELL RH i od razu jakiś H Lvl Pisze Hunted !!! HeHe TO by było na tyle :D

Tibiak-o-maniak 29-02-2008 15:26

A mnie...

Mnie denerwuje wtedy kiedy np walcze z silnym potworem [MONSTER]Dragon[/MONSTER] no to sie zacina gra (gra sie zacina komputer nie) no i nagle pojawie sie lista moich charakterów no i loguje sie na swoim czekam w kolejce (Najczęsciej jestem na 213 miejscu :( ) i patrze bojawiam sie u [CHAR]alii[/CHAR] wszystkie itemy znikneły zabrało mi lvl.I teraz jest powód żeby krew sie zalała i iść się utopić :/

Thadel 29-02-2008 16:37

No PK, oraz ludzie, którzy zabierają Loota, Expa... oraz Pk :p

Zamne 29-02-2008 19:57

1. naby, ktore tutaj placza jacy pk sa zli(nie umieja se wyobrazic, ze oni kiedyc moga znalezc sie po wlasciwej stronie miecza, speara :D, rozdzki, e wave'a :>)
2. exp i skill botterzy(zapomnialem trzeciego rodzaju)
3. ludki spamujace jaki to cip jest "gupi" bo ich voc jest zwalona...
(apropo w czasach 7.6-7.7 [7.7 to byl wylacznie up techniczny], podczas tak zwanego "panowanja sorcuf i drujiduf" 70% ludu bylo knightami[bez elite knightow...])
4. lludki spamujace jaki to cip jest "gupi" bo nie robi nic dla facc

cip zarabia 2 miliony w niewiem jakim czasie niewadomo jakiej waluty, a blizzard, tworcy WoW, maja z samego abonamentu z WoWa ok. 150 milionow dolarow, (wiem, ze mozna tez placic PLN, ja tylko mowie, jak to wyglada w przeliczeniu na dolce [$$])

IMO dla facc jest wystarczajaco duzo. wystarczajaco tyle, zeby nie bylo do dupy, ale wystarczajaco malo, zeby premium dawal bardzo wiele...

5. ten temat...(idea zalenia sie na wszystko jest dla mnie "BES SĘSU"

6. tybijczycy...
7. ots (jak wiadomo, 99% ots jest dla owych tybijczykow)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Piterek (Post 1823230)
KOMPLETNY BRAK RPG!! ;( :/ X(

no to sproboj robic w tibii quest w stylu rpg bez spoilerow. zanim zgadniesz, o jaka rzecz zapytac, wczesniej powiesz milion nie-tych

Kanaretto 29-02-2008 20:56

Denerwuje mnie to ,ze mam np kolege z klasy (tylko 14 lat) 90 lvl robil go rok kupil 3 pacce , cwiczy king boxing chodzi na silke 3 x w tygodniu nie gra wiecej niz 4h dziennie na 100 % i go zhackowali . 1,3kk poszlo sie (cenzura) , koles swietny ma prywatne zycie ma kolegow zawsze pomagal jak trzeba bylo i na moich oczach 180 cm'trowy koles ktory naprawde sie postaral zeby jego char byl dobry prawie sie poplakal , normalnie mial lzy w oczach i dziwie sie jak mozna byc takim durniem zeby kogos pozbawiac jego ciezkiej pracy. Naprawde szkoda mi ludzi ktorzy zostali zhakowani i stracili naprawde wszystko (chodzi o rzeczy w tibi).

Zyggy 01-03-2008 08:15

Wkurza mnie nazwa tematu w stousunku do postów, które się w nim znajdują. Większośc pisze, że wkurzają ich pk, złodzieje etc., to nie jest Tibia tylko tibijczycy.

Ale jak już się przyjęło, że piszemy co nas wkurza w tibijczykach to:

1. Thiefy.
2. Cwaniactwo.
3. Expienie przez kogoś dużym lvlem na expowisku dla małych lvli.
4. ...

GoraPall 01-03-2008 10:09

Mnie to najbardziej wkurza

" Fri Itens Plis"

Dizzy_Adventurer 02-03-2008 21:07

Więc:

-Thiefy
-Fri Itenzowie
-Spamerzy
-Wyzywacze
-Wbijacze na exp
-Waleńcy majnego potforka
-Blokacze mnie jak spierdzielam (bo pall)
-Followacze jak ide na quest (ja czyszczę a oni się przyczepiają :()
-Zapełniacze depów

(PK nie bo na non-pvp gram)

Diabolic-Knight 03-03-2008 21:18

@TOPIC

cytat tematu: "Co was w Tibi najbardziej wkurza"

Odpowiedź:
-Ty
-Takie głupie tematy
-Własnie ten temat, czyli miejsce na nabijanie postów...

Btw...

Po co takie tematy....?
Przeciez wiadomo ze kazdego wkurzaja lagi, thiefy, itp...
Na takie podejscie.. brak mi słów, tylko forum zaśmieca się oraz zaniżacie poziom tibi takimi głupotami...

Aż sie scyzoryk w kieszeni otwiera...

Pozdro GL i miłej gry.

BuryKnight 09-03-2008 20:18

Zabicie potwora na którym skilluje X( , non-pvp więc jedynie płacze przed monitorem

DzymekofFurora 10-03-2008 19:51

Więc, mnie totalnie rozwala outtif "najta" :], zarówno jak i dla male oraz female ;p . Wkurzają mnie analfabeci, "ktuży piszom dórze byki", ale najczesciej zzamiast ów, piszą uw. Ja się raz spytałem kolesia czemu pisze z ortami a on: bo nie cche mi sie o wciskac bo to glupio wyglada... omg.

Dobijają mnie nupki, które chodzą po depo i mówią "FRI ITANS PLAX PLAX !!1one!!oneoneone"
Do PeKerów nic nie mam, no może jedna uwaga - nie da się przez nich spokojnie expić :] .

Dragon-Fly 10-03-2008 20:04

Thiefów, PK'rów, PA'rów - da się przeżyć, ale jak widzę nooba, to aż chce się pobawić w Script Kiddie ;x.

Ciastoludek 12-03-2008 22:05

Dla mnie wkurzające jest :
-Nooby Fri itanx plax :D
-Thiefy
-Oszuści
-Wybijacze cudzych potworów
-Spamery
-Boterzy

player331 13-03-2008 12:28

Hotkeye na runy, cheaterczy (szczególnie cave boty), allegro.pl, dzieci neostrady

bros 15-03-2008 00:37

1.Nooby stojące 99% swojego Tibijskiego życia przed dp próbując zarobić thiefując.
2.Kolesie nie rozumiejący czegoś takiego jak "zajęte" (mam na myśli miejsce do expienia)
3.Cwaniaki, którzy wiedzą, że gadają bez sensu itd itp ale i tak dalej robią swoje...
4.Wkurzają mnie też bardzo bogaci gracze na slow lvl, którzy nie posiadają jakiegoś innego h-lvl chara.
5.Ci, którzy mi wybijają potwory podczas skillowania.
6.Analfabeci.
7.Lagi, bugi, błędy podczas logowania i inne tego typu sprawy.

Czuko 15-03-2008 21:55

carlin ...

Juhhhhy 16-03-2008 15:02

Wkurzajace jest to gdy masz zarezerwowany resp i osoba wchodzi pyta sie ile bedziesz? odpowiadam 3Godz. Tamta osoba odpowiada ok ale co chwile wchodzi i pyta dlugo jeszcze? ohh dobija mnie to.

_LordMitt_ 17-03-2008 12:10

update... nie wrzystko ale np:

jak wygladaja czary np jak bijesz z sd
wandy/rody

Miley 17-03-2008 12:41

Mnie wkurzaja:

-boterzy
-PA
-tchiefy
-nooby

Mysle ze to wszystko.

loonyxd 18-03-2008 14:52

PK
albo taka sytuacja: Mam sobie nowego Knighta, chce sobie poskillować na trollach, to zaraz sie wpieprza jakiś nOOb i zabija, i mówi bym dał party to sobie poskilluje. I by mnie napewno zabił.X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42.