![]() |
Ja znazłem bohy przed dp co kosztuja na moim swiecie 55 k a potem jakaś babka do mnie że jej bohy ukradłem i kiedy je ode mnie kupiła za 25 k + c-armor + crusader helmet powiedziała że jej ukradłem 25 k i c-armor i crusader helmet i że dostane bana :/ NooB
|
Wierzcie sobie lub nie, ale ja kiedyś idąc poafkować uherem na Amerze znalazłem DSM, którego wyrzucił hacker.
|
Ja znalazlem kiedys w worku demon helmet jak niewiezycie to niewiezcie ale to na serio kto niewiezy to niech niewiezy ale taka prawda ze znalazlem
|
Ja widzialem fajną historie ;]
Koles polozyl na dp boszki i wywalilo go z gry nie wiem jak to sie stalo i jakis 11 sorcerer biega sobie w boszkach szkoda ze ja nie mialem takiego szczescia :/:confused: |
Haha... No to was zaszokuje...
Ja miałem raz taki fart:
Poszedłem sobie na pojedynczy resp draga w Kazoo... Dochodzę a tam masa dedów swierzychi drag na yellow hp... Na początku sie zdenerwowalem bo myslalem ze ktos tu expi, ale kiedy mnie zaczął bić i go zabiłem(nic w nim nie było), Opyrałem te ciałka... :) :) :) Loot: 2 plate army, 12 uh, 3 bp hmm, knight legs, I UWAGA UWAGA!!!! : Crown Armor!!!! Chyba niezłe kombo im puścił:) :) :lucznik: Byłem zadowolony:) |
Fire Sword
Ja znalazlem w kazo deda a wnim P Legsy I Fire Sword i kilka LMM:)
|
Kiedyś w Carlin juz niepamiętam na jakim servie ale chyba non pvp koleś krzyczał że da polakowi itemki :) więc zgłosiłem się choć prawie pewny byłem jak większość że to jakiś noob który chce mnie okraść albo coś z tego.
Ale jak się puzniej okazało koleś jest polakiem i podobno hacknął jakiegoś br i dał mi all eq a teroche tego było: tower shield, dragon hammer, ze 3 plate sety, k armor, jakieś 35k i inne śmieci z dp a wtenczas miałem jakis 25lvl :D:D i co najważniejsze podzieliłem się z kumplami B) Kiedyś w Ab straciłem w dp 20bp uh, przez moją głupote 8o |
U mnie to było tak.Siedzie sobie w dp Carlin i jakis ziomek wyłozyl Platinum amulet na dp i patrze odchodzi on....i niewzial p amuleta to ja szybko na jego miejsce i sobie wziolem i dalem loga.Nie za duzo,ale zawsze cos.
:p :p |
Mi się kilka razy trafił ludzki trup w jaskiniach Dwarfów. Za pierwszym razem zdobylem p legi 100 gp, za drugim plate armor i 100 gp, a za trzecim p legi, bp manafluidów, bp uhów i 250 strzał :)
|
Cytuj:
Tak, tak.. a ja znalazłem Great Shielda bo GM wyżucał na free itemsach X( OMG.. noob plx :p |
Ja też znalazłem!
Ja znalazłem Scale Armor i Halberda a raz to Dragon Scale Mail koles caly czas sie popisiywal i dawal na środek ja dalem na niego bag i wziolem ale nie wiedzialem jak to możliwe a jak on mial 89lvl.I jeszcze powiedzial trzymaj!!!:cup: :cup: :cup:
|
12 lv a mam....
a ja dark helmet scale arrmor i bag z 0,5 k
|
Też Tu Byłem I Ślady Zostawiłem :)
(wyspa nowych)trup na copper shields quest z cooper shieldsem 2 antidote rune i 500gp chain armor studded legs katana :) :) :) :)
(nowa kraina)za drzewkiem lotbag z parcelkiem :) :) :) :) wypelniony swordami po uszy macami stell shieldsami i long swordami :) :) :) :) (dokladnie gdzie jak sie wchodzi na fibule pod drzewkiem wyslalem se zarobilem na tym ladnym parcelku prawie 18k:) :) :) :) :) |
Na wojnie zabili jakiegos sorca 100+ lvl i nie popatrzyli do ciała tylko pobiegli sie dalej tłuc, podeszłem do ciała patrze bp wypchany po brzegi plecakami run sd,uh,m wall,gfb,hmms,manaskow mnóstwo, ringów mnóstwo i stone skinów pare xDDDDDDDDDD
|
hmm ja kiedyś na roku znalazłem na ziemi legion helmet i viking przy szkieletach jak na tamnte zasy to było coś nieprawdopodobnego a teraz??
heh teraz te hełmy leżom na ziemi :D |
Guardian shieldy, fsy, knight legi, k armory itp.
Ale nikt, powiadam nikt z tego forum nie pobije mojego qmpla :) Na eterni wyjebalo dp masterpaulowi, po zalogowaniu moj qmpel mial jego all itemy na swoim dp. (jakies 1000k) |
Ja znalazłem w dedzie na mino archu (jak ja go lubię :evul: ) fire sworda, drogon shielda, z 5 ihów i coś kasy. Na soldkach znalazłem deda kolegi z bp uhów, 2 bp manasów, kasą, steel helm, i arrowy. A tak to ostatnio znalazłem w dedzie (znów ten minos :] ) naginatę (kolo 10lvl miał fsa brata i sie wymienił :baby: ), plate armor, a drugim razem plate arma, barbarian axe, i dwarven shield.
|
Kiedyś jak byłem na Beholder quest to znalazłem po orkiem bp ih 8o 8o 8o
Na roku to chyba buty :/:) :) Kliknij :D :D |
mialem 2 lvl dopiero nauczylem sie podnosic przedmioty i patrze, lezy helm (legion) wzialem se a na mainie sie dowiedzialem ze to najlepszy na rooku xD
na mainie z qmplem kupilismy mi crus helmet za 2,5 k!!! wart jes 8! teraz jemu zbieramy na jakis helm, ide sobie na ghoule zlaze na dol a tu zlurowany DS i trup! ja szybko na gore.. ale cos mnie podkusilo i zajzalem i znalazlem.. CROWN HELMET xD moze nie takie super ale zawsze jest, tymbardziej ze zbieralismy na niego xD niestety stracilem tez cos... w gh kupilem z qmplem domek, a po jakims czasie boss okradl cale gh! w domku mialem: 2 x WoI (mieszkalo tam 2 sorcow) Templest Rod (druid tez mieszkal) 35 k ktore mialem wlasnie zabrac i isc po bohy :( plate seta i stell helmet, na wystawe :D BP UH, BP HMM pelno roznego rodzaju gratow... moglem zarobic baaaardzo wiele... obok mojego pokoju byl pokoj bossa, a on czesto zostawial go otwartego! moglem wejsc i brac: ok100 k.. b robe, bohy, g arm, pelno run, crown sety, itemy cholernie drogie... ze moglbym mpa kupic! a nie wzialem.. a ten sie tak odplacil... to tyle narq |
kk
1 Na ziemi orcish axe
2. W dedzie k armor i bp uhow:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |