Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Scobel 16-09-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 1654209)
Prosze bardzo Scobel, skoro tego chcesz^^

SS niedaleko goblin bridge, jest bp- krew orca jest na w pol zniknieta, pojawia sie GM i kasuje backpack i co widzimy? krew jest swieza ;0

To chyba wystarczajacy dowod, ze to fake, pod innymi wzgledami doskonaly, GZ =]

@Edit
Oczywiscie to moje, na tutor poprostu w to nie uwierzyli^^.

Jest pewne ale :) Zdjecia byly robione w hmm no nie wiem 1-3 minutowym odstepie. A jak wiesz na tym poziomie sa np. tez dwa orci. Chodz co wazne akurat do zdjecia w podziemiach mam swiadka - tzn mam nic bo tam byl :) I mam na to dowod ze tam byl :) ...

http://i190.photobucket.com/albums/z...ibia/Fotka.jpg
Nawet z nim o tym nie rozmawialem bo stal i bil me potwory plus sepil eq & gp. Ale podniecil sie nie bywale widzac GM, wiec raczejbedzie to pamietal. Ale skad on jest to nie mam pojecia. A i on z tego co wybelkotal tez zrobil fotki.

A zreszta co mi tam wy mi i tak nie pomagacie w niczym a przecie dalem to tylko jako news. Jak chcecie to moze to byc i namalowane w Paincie Fake.,,,. normalnie podpisze sie pod wszystkim.

Ameriov 16-09-2007 13:41

To czemu nie dales calych ss z rozmowa, tylko takie male kawalki? Btw. I akurat w tym samym miejscu zabil orca, niewiarygodne, aha, a ty stales 3 minuty w 1 miejscu, no w sumie normalka, nie?

Scobel 16-09-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 1654253)
To czemu nie dales calych ss z rozmowa, tylko takie male kawalki? Btw. I akurat w tym samym miejscu zabil orca, niewiarygodne, aha, a ty stales 3 minuty w 1 miejscu, no w sumie normalka, nie?

Poczytaj wyzej ze w tym czasie rozmawialem z GM :)

Jak ci powiem ze to Fake dasz juz spokoj i pozwolisz ze przestaniemy tu spamowac ??

Jak tak to TO JEST FAKE - powiedziane bys dal spokoj.

kuba1324 16-09-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1654260)
Jak ci powiem ze to Fake dasz juz spokoj i pozwolisz ze przestaniemy tu spamowac ??

To nie jest spam. Tu się komentuje zdjęcia z "Album'u, a więc mamy prawo do skomentowania każdego zdjęcia z tamtego tematu. Nie trzeba było tego umieszczać.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel
Jak tak to TO JEST FAKE - powiedziane bys dal spokoj.

Tym zdaniem sie zdradziłeś. Gdyby sprawa z GM'em była prawdą, nie poddałbyś się tak łatwo...

Orinoko 16-09-2007 16:02

Moim zdaniem to po co Scobel miał robić FAKE ?
No ale znowu tą kałużą krwi też trochę dziwne...

Scobel 17-09-2007 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orinoko (Post 1654519)
Moim zdaniem to po co Scobel miał robić FAKE ?
No ale znowu tą kałużą krwi też trochę dziwne...

Nie sadzisz ze jak bym robil fake to byl by doskonaly ... :) Zreszta to jest 2 przypadek, odniescie sie do fotek UP, wkoncu jesli to fake to tez inni moga wynalez tam dowody bledow ktore zekomo popelnilem.

Nie od dzis wiemy ze GM jest mniej i sa bardziej cenni niz zwykli gracze ... wiec z czym do ludzi startowalem wkonu ...

Kshaq 17-09-2007 20:22

A ja mam pewien pomysł. Może byśmy przestali już znajdywać coraz to nowe szczegóły, z których Scobel musi się tłumaczyć? Tak szczerze nie musi, bo jeżeli to nie fake to niepotrzebnie go o to osądzacie... Natomiast jeżeli jest to fake to już jego sprawa. Nam pozostaje jemu wierzyć lub nie, ale czy trzeba naprawdę utrudniać życie na forum? :D

Tebiator 17-09-2007 22:09

czuje sie jakbym ogladal MODE NA SUKCES odcinek milionowy...

skonczcie ;)

Sirblaze 21-09-2007 04:38

Widzialem ta reklame i musze szczerze przyznac ze po obejrzeniu opadla mi kopara. Pierwsze slowo ktore rzucilo sie mi na oczy bylo "OMG" a nastepnie "WTF".. Powiedzialbym wrecz ze fantazja ludzka nie zna granic.

Regards

Kshaq 21-09-2007 10:03

Ja tam większego związku z Rookiem nie widzę...

Yallah 22-09-2007 16:31

Chciałbym zauważyć, że tam nie pisze "URA" tylko " U R a Noob" czyli "Jesteś noobem" :)

Y'all

Gofin 22-09-2007 16:35

Wiem, że nie ma. Chciałem tylko taką ciekawostkę dać ;)

Scobel 23-09-2007 20:33

Nie no cos nasz Albumik spada na dno :P ... jakos malo awansow tych prawdziwych. Daru GZ za legalny lev :)

MasterTusk 23-09-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1665063)
Nie no cos nasz Albumik spada na dno :P ... jakos malo awansow tych prawdziwych. Daru GZ za legalny lev :)

co masz na mysli pisząc "prawdziwych"?

Scobel 23-09-2007 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterTusk (Post 1665231)
co masz na mysli pisząc "prawdziwych"?

Prawdziwe to po pierwsze bez botta, po drugie takie od 40 lev UP. Ale to tylko me zdanie ...

darushu 23-09-2007 23:59

Hm... może i to dobrze ze botterzy nie wrzucają swoich awansów, bo to zbytnia żenada by była. Więc lepsze to "mało".

btw. dziękuje Scobel :)

Ciufcia 24-09-2007 16:18

@darushu

Gratz lvl. Do ilu bijesz? 50? może więcej?

darushu 24-09-2007 19:42

Przystanek 50, a potem w zależności czy dalej będe chcial :) Może do maja 08' sie wyrobie z tym :D

MasterTusk 25-09-2007 14:59

#suchy1992

gratuluje pomysłu, wreszcie jakas wystawa która odbiega od innych:) i do tego czasochłonna;)

R.R. 25-09-2007 16:01

GZ wszystkim tych advanców/wystawek czy co tam było ;) Zdjęcia godne uwagi!

Pozdro
Tath

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34.