![]() |
Cytuj:
http://i190.photobucket.com/albums/z...ibia/Fotka.jpg Nawet z nim o tym nie rozmawialem bo stal i bil me potwory plus sepil eq & gp. Ale podniecil sie nie bywale widzac GM, wiec raczejbedzie to pamietal. Ale skad on jest to nie mam pojecia. A i on z tego co wybelkotal tez zrobil fotki. A zreszta co mi tam wy mi i tak nie pomagacie w niczym a przecie dalem to tylko jako news. Jak chcecie to moze to byc i namalowane w Paincie Fake.,,,. normalnie podpisze sie pod wszystkim. |
To czemu nie dales calych ss z rozmowa, tylko takie male kawalki? Btw. I akurat w tym samym miejscu zabil orca, niewiarygodne, aha, a ty stales 3 minuty w 1 miejscu, no w sumie normalka, nie?
|
Cytuj:
Jak ci powiem ze to Fake dasz juz spokoj i pozwolisz ze przestaniemy tu spamowac ?? Jak tak to TO JEST FAKE - powiedziane bys dal spokoj. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem to po co Scobel miał robić FAKE ?
No ale znowu tą kałużą krwi też trochę dziwne... |
Cytuj:
Nie od dzis wiemy ze GM jest mniej i sa bardziej cenni niz zwykli gracze ... wiec z czym do ludzi startowalem wkonu ... |
A ja mam pewien pomysł. Może byśmy przestali już znajdywać coraz to nowe szczegóły, z których Scobel musi się tłumaczyć? Tak szczerze nie musi, bo jeżeli to nie fake to niepotrzebnie go o to osądzacie... Natomiast jeżeli jest to fake to już jego sprawa. Nam pozostaje jemu wierzyć lub nie, ale czy trzeba naprawdę utrudniać życie na forum? :D
|
czuje sie jakbym ogladal MODE NA SUKCES odcinek milionowy...
skonczcie ;) |
Widzialem ta reklame i musze szczerze przyznac ze po obejrzeniu opadla mi kopara. Pierwsze slowo ktore rzucilo sie mi na oczy bylo "OMG" a nastepnie "WTF".. Powiedzialbym wrecz ze fantazja ludzka nie zna granic.
Regards |
Ja tam większego związku z Rookiem nie widzę...
|
Chciałbym zauważyć, że tam nie pisze "URA" tylko " U R a Noob" czyli "Jesteś noobem" :)
Y'all |
Wiem, że nie ma. Chciałem tylko taką ciekawostkę dać ;)
|
Nie no cos nasz Albumik spada na dno :P ... jakos malo awansow tych prawdziwych. Daru GZ za legalny lev :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hm... może i to dobrze ze botterzy nie wrzucają swoich awansów, bo to zbytnia żenada by była. Więc lepsze to "mało".
btw. dziękuje Scobel :) |
@darushu
Gratz lvl. Do ilu bijesz? 50? może więcej? |
Przystanek 50, a potem w zależności czy dalej będe chcial :) Może do maja 08' sie wyrobie z tym :D
|
#suchy1992
gratuluje pomysłu, wreszcie jakas wystawa która odbiega od innych:) i do tego czasochłonna;) |
GZ wszystkim tych advanców/wystawek czy co tam było ;) Zdjęcia godne uwagi!
Pozdro Tath |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |