![]() |
Mam Pytanie...
Czy Wojna Dalej trwa?? |
Tak, Avis dalej poluje na ludzi z Hurr...
|
23:11 You advanced from Level 1 to Level 2.
------------------------------------------- Osobiscie wolałbym żeby wygralo Huri~~ a wy?? Zna Ktoś aktualny wynik Wojny? |
Wojna trwa
Dokladnego wyniku nie znam, ale wczoraj rozmawialem z moim kumplem z Avis~~. Powiedzial mi ze wygrywaja.
|
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1404200
Wchodzicie, pojawia Wam sie forum.tibia.com Pierwszych kilka postow to statystyki i fragi Avis Reolader (32) vs. Hurriances (9) |
Moj kumpel z Fossy gada ze wysokie lvl poszli do Hurri~ by sie bic.A wojna ma byc w najbliższym czasie :Dł
|
jaki nick tego kumpla?
|
rozmowy o wojnie w temacie "Wojna na morganie bla bla bla Avis~ vs Hurri~".
Forlond zmienił ownera?;> |
Cytuj:
To co napisales to kolejna sciema taka jak ta ze Vic~ to Zaznos. Forlond od 1 do 103 lvl to ten sam owner. |
Pamieta ktos stary comment Nizahe??
Tam było cos w stylu: 1. Nizathe died and went to hell. 2. Nizathe killed much demons and asked Devil for a lvl up. etc etc. zajebista historyjka tylko juz jej nie pamietam :( jakby ktos znal ja albo chociaz pamietal mniej wiecej jak to szlo napiszcie plx :P thx |
niz mial tez koment "only friends can make me bleed now" no i prosze sprawdzilo sie ;)
|
Mało kto zapewne pamięta te czasy, ale ja ich nie zapomnialem i nie zapomne:
Cytuj:
@down Chodzilo mi nie o ukazanie jak dawno temu to bylo ale o to co miał wtedy mr. PA w comments wpisane :) |
Wtedy to ja jeszcze nioe wiedziałem co to Tibia :baby:
|
fajny ten photobucket ;)
|
to jest zart to co on mial w opisie ;)
|
1. Nizahe died and went to hell.
2. Nizahe killed much demons and asked Devil for a lvl up. 3. Because Nizahe killed much bad demons Devil sent Nizahe to Heaven. 4. There Nizahe killed all Angels and kicked God form Heaven. 5. Nizahe felt bored and went to Gods bed. 6. There he met his beautifull wife. 7. Rest not for chilldrens...... Jakos tak to wygladalo, jakby ktos pamietal to lepiej lub znal oryginal plxxx napiszcie. Z gory dziekowa :P |
Nizahe mi przypomina Stalina.
Nie wiem why ^^ Heh, na tym albumie jego, zobaczylem Zaznosa. Stare dobre czasy. Ehh... |
Cytuj:
I by skonczyc drazenie tematu Volltia: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1434641 Volltio retired |
Nie chodzi o dominacje lecz wolnosc serwera! Volltia retired nic nie znaczy bo i tak nie moze expic podczas war :)
|
Jak to zwal tak to zwal ;)
A Volltio nie bedzie dzieki temu uczestniczyl w czesci bitew przynajmniej ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |