![]() |
Cytuj:
|
heh, jak dla mnie ten fragment tekstu to niezła prowokacja, bo o ile dobrze pamiętam, kiedy magrami padł , taifun JUŻ miał 276 lvl :p Już jest 25:43 we fragach :) Ostatnio padł Tomo Crusade.
|
Troche odbijajac od tematu. Dzisiaj wieczorem, gracze o imionach Taifun Devilry, Fenix'Gru oraz Ymy doswiadczyli przyjemnosci z lootowania Holy Falcona podczas huntu na Mahrdisa. :) Pierwszy tego typu item na furorze.
|
siema panowie....
zaczynam gre tu poniewaz na azurze nie da sie grac ;p tyle power abuserow ;] jak bedzie wojna to sie logne ;] juz 10 lvl mam to wiecie juz jestem PRO ;] @Kostooch a co to jest ?? ;p moze pierwszy na swiecie ;p;p;p chcial bym sie dowiedziec ile warty ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://tibia.erig.net/Crystal_Arrow http://tibia.erig.net/Omruc no tak leci przy kazdym zeby otrzymac Helmet Adornment ;> btw ja dawno temu lotnalem chain legsy z mino guarda :< |
|
Cytuj:
Skąd ty wogóle to wytrzasnąłeś? |
@up
z forum.tibia.com :) |
Ehh szkoda mi czipsa koles nieumie wbic 190 pewnie net ....
Gdyby taif pomogl ktorejs ze stron to by lipa na serwie zas byla szybko by all uspokoil i zas nuda.co do wojny to gratuluje katrili i jego zgranej ekipie a nie nobow z abb~ sry magrami ale twoi ludzie maja pvp jak 8 levele ... bo to przeciez 9 levele pokupowalmy all chary i kozaki...:( |
Cytuj:
|
Wczoraj padlo 5 osob z aberratio: Magrami, Bafee, Has'ek, Zoril i Diabllord :)
Vision znow na czysto :P jest 48:25 :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
są jakieś filmiki? niedługo vision zrokuje wszystkich z aberratio :D pozdro ;p |
Pemo -.-
? co mam pokazac gdzie mam pokazac komu mam pokazac tobie? to zrob chara na nebuli to c pokaze jesli tak bardzo c zalezy a tak wogule to powedzialem cala prawde o abb~ -.- a ty co okres masz ze zes sie mnie przyczepil?X(
|
Cytuj:
|
Do aberratio doszedl Fallathanu :D dziwny chlopak... wchodzic do tonacego statku :baby: ??
|
Cytuj:
|
We want next frag's,..
|
Cytuj:
Nie można, bo gdyby któryś z sorców odpadł z Vision to by utrudniło dalsze fragowanie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |