Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Skibo 07-12-2006 22:40

@The Chaotic Paladin

Następny madafaka.... Daj mi moje IP bo zapomniałem xDDD

0lik 07-12-2006 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Chaotic Paladin (Post 1116954)
Dla tych którzy zechcą poblokować konto Slaminera specjalny bonus, jego acc number!
Wystarczy że wpiszesz 5 razy błędne hasło a konto jest wyłączone na 5 minut :)
Char zostanie odbanowany 17 grudnia koło godziny 18, więc jeśli chcesz się pobawić droga wolna.
Aha, obiecany bonuse: 8949883 .
To twój szczęsliwy numerek. I jeszcze coś. Niedługo będę miał IP niektórych osób z FG więc jak coś walcie :)

ło jaki chakier, mo murdy nieumia poradzic sobie w uczciwej walce to juz musza kombinowac zalosne
zreszta mi mozesz blokowac ip i tak mam bardzo czesto zablokowane przez nobkow z sieci

pozdro

The Chaotic Paladin 07-12-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skibo (Post 1116977)
@The Chaotic Paladin

Następny madafaka.... Daj mi moje IP bo zapomniałem xDDD

f33l 0wn3d?
@up
Kwestia czasu ;]

esdek 07-12-2006 23:39

Cytuj:

Dla tych którzy zechcą poblokować konto Slaminera specjalny bonus, jego acc number!
Char zostanie odbanowany 17 grudnia koło godziny 18, więc jeśli chcesz się pobawić droga wolna.
To twój szczęsliwy numerek. I jeszcze coś. Niedługo będę miał IP niektórych osób z FG więc jak coś walcie :)

A nie zrobisz mi czasem ,,hakeda" ??Don't blocking plax plax..
A tak na serio....

To może nie długo zaczniesz włamywać się do microsoftu skoro jesteś takim fajnym hax0rem..

Exodus 07-12-2006 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esdek (Post 1117092)
A nie zrobisz mi czasem ,,hakeda" ??Don't blocking plax plax..
A tak na serio....

To może nie długo zaczniesz włamywać się do microsoftu skoro jesteś takim fajnym hax0rem..

Predzej czlowiekiem ktory wolal cos na tibi zarobic i sprzedal postac =p

Rodi 07-12-2006 23:50

Cytuj:

tu mnie rozwaliłeś pro gamerze :)
do tej postaci 1 acc znało dużo osób. Wiemy ze jestes taki super pro'hakjer a zapewne stara Ci kompa uruchamia. Acha tez bym prosił o moje IP jak ktoś u góry. Poprostu zal.pl

@EDIT acha to pewnei ty schakowałeś konto Slaminera prawda? I zdobyłeś bana ?

Gedd 08-12-2006 01:20

http://img101.imageshack.us/img101/7087/gimoondb5.jpg

http://img101.imageshack.us/img101/2602/gimoon2tr5.jpg

wszyscy sploniecie w piekle!!!
tak jak ten odważny paladyn, który śmiał wystrzelić bolta w nieustraszonego pontheusa

Tiki 08-12-2006 07:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 1116616)
prosze bardzo, exodus - jakis koles od garlerdona ze szkoly, na kyrze żadnej postaci niema, jesli dobrze pamietam. informacje o kyrze uzyskuje gdy garlerdon/julianek/arcat/ping oeskach/vishu i te inne boleslawskie newbie (mowa o tych 2 ostatnich), chwala mu sie na podworku lub gg, wiec informacji - bardzo subiektywnych - ma pewnie calkiem sporo

Aco to ma byc? mowisz ze jestem newbie? znasz mnie? hmm Gedd czy to geddarm? i ktory ten co polowie arcanii rozwal swoje passy? ja jestem newbie ta? moze jakos specjalnie nie wymiatam panie pr00 ale conieco juz w ta gierke pogralem i conieco potrafie zagrac...

~~Vishu\\Sorrow osk~~

Gedd 08-12-2006 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tiki (Post 1117208)
Aco to ma byc? mowisz ze jestem newbie? znasz mnie? hmm Gedd czy to geddarm? i ktory ten co polowie arcanii rozwal swoje passy? ja jestem newbie ta? moze jakos specjalnie nie wymiatam panie pr00 ale conieco juz w ta gierke pogralem i conieco potrafie zagrac...

~~Vishu\\Sorrow osk~~

jesli cala arcania to zylas, to ta

Nimuro 08-12-2006 10:33

Może mi ktoś powiedzieć kto kupił Gimoona bo jestem ciekawy.Zapewnie ktoś z Mo Murda sypnoł się i zapłacił Sov-a :>

Rodi 08-12-2006 12:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimuro (Post 1117336)
Może mi ktoś powiedzieć kto kupił Gimoona bo jestem ciekawy.Zapewnie ktoś z Mo Murda sypnoł się i zapłacił Sov-a :>

chyba noxin ^^ kolejny jego char Xd

0lik 08-12-2006 15:24

Arystos owned

Tiki 08-12-2006 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedd (Post 1117263)
jesli cala arcania to zylas, to ta

Biarac bota niewiadomego pochodzenia mozna powiedziec ze dales passy bardzo wielu osobom btw zylas nie byl jedyna osoba ktora miala twoje passy

Gedd 08-12-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tiki (Post 1117603)
Biarac bota niewiadomego pochodzenia mozna powiedziec ze dales passy bardzo wielu osobom btw zylas nie byl jedyna osoba ktora miala twoje passy

jakiego niewiadomego, byl wiadomego, i to bardzo xD wszyscy wiedza kto go zrobil. i jesli masz na mysli shyana i innych ng, to nie, nikt niemial. w ogole co ty mozesz wiedziec o ludziach ktorzy mieli dostep do mojego konta? na wojnie, wyplaciles sie z ery zero po pierwszej bitwie (rotfl) i nigdy z toba nie gadalem

no dobra ale nie po to tu przyszedlem zeby sie z toba klocic

http://img243.imageshack.us/img243/3093/arystoshx6.jpg

wiesz arystos, nieto zebym cos przeciwko tobie mial, ale na takim lvlu to troche siara xD

The Chaotic Paladin 08-12-2006 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodi (Post 1117105)
tu mnie rozwaliłeś pro gamerze :)
do tej postaci 1 acc znało dużo osób. Wiemy ze jestes taki super pro'hakjer a zapewne stara Ci kompa uruchamia. Acha tez bym prosił o moje IP jak ktoś u góry. Poprostu zal.pl

@EDIT acha to pewnei ty schakowałeś konto Slaminera prawda? I zdobyłeś bana ?

Twoje IP to 83.242.xx.xx
specjalnie zastowsowałem tutaj xx aby cie jakis byle nub nie spingowal.
I nie jezdzij po cudzych rodzicach, bo czasem moze sie to zle skonczyc.

Skibo 08-12-2006 16:41

@up

A jakie jest moje IP bo nie mogę się doczekać :O

Rodi 08-12-2006 17:29

i tak mam dobrego firewalla to mi mozesz naskoczyc gnoju ;) chuj ci da moje IP

Kapix 08-12-2006 17:33

@Gedd:
Ty jestes przykladem frajera. Osoby, ktora spier***ila wszystko co miala, a teraz przylacza sie do gildii, na ktora zawsze najezdzala i ktora gardzila. Get lost biatch!

@Rodi: dumb.... -.-

@TCP: hail teh brothahood =], to co bylo to bylo i nikt tego nie zabierze. J*bac ta postac.

I tak! Czas sie poklonic.
Slaminer here =]

ps. gedd o exodusie wiesz moze i duzo, ale nie wszystko, wiec stfu.

Rodi 08-12-2006 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapix (Post 1117834)
@Gedd:
Ty jestes przykladem frajera. Osoby, ktora spier***ila wszystko co miala, a teraz przylacza sie do gildii, na ktora zawsze najezdzala i ktora gardzila. Get lost biatch!

zgadzam sie zes sobie zajebał sprawe Gedd

Azeris 08-12-2006 18:31

Wszyscy sie tu podają za Slaminera lol. Juz nie macie za kogo? bo ja bym juz wolal podac sie za darknes byka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.