![]() |
Cytuj:
|
Jak bym miał dobry internet (tzn. bez kicków i lagów) to bym sam lvele na*******ał, a że mam hujowy to mi sie nie chę grac.
W sumie czy ktoś dzieli kąto czy też nie to jego sprawa, ja nie dziele i nie mam zamiaru |
Cytuj:
|
@up
Mi też ;) |
To co powiem pewnie spotka sie z ogolna krytyka ale za bardzo mnei to nei obchodzi... przygladalem sie waszej dyskusji (nie calej przyznaje sie bez bicia, za duzo tego tu jest), moim zdaniem Unit jest najlepsa gildia na Titani i tak zostanie, przygladajac sie ich skillom w PvP dochodze do wniosku, ich miejsce na tym serverze jest utwierdzone. Zasluguja na swoja slawe i nic tego nie zmieni. HAIL UNIT! :p
|
Cytuj:
niezle info masz xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@seq jeżeli chcesz znać mojego maina, mogę Ci powiedzieć =] a nie szukasz, po jakiś łebkach, cienki jesteś. wystarczy się zapytać. a i oświadczam Ci, że nie możesz mnie nawet tknąć na Titani, póki co, ciesz się wolnością. :) |
Cytuj:
Pamietaj jeszcze troszke i zgnijesz z tego przemeczenia co for me robisz haha |
Seq.. a ja czekam i czekam i się doczekać nie moge reasonu dlaczego huntujesz Donnia...
|
Cytuj:
tak btw. xD już zdążyłem rozpoznać ms robione przez garimo i wusko. czas na next =] |
Cytuj:
|
Tak! To jest to ! urządźmy konkurs kto odkryje więcej noob charów unitu =D. Nagrodą będzie pocałunek naszego pięknego księcia <szepcze>Vilum</szepcze>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Garimo
Jan 24 2007, 23:34:48 CET Killed at Level 222 by Sarkus Style and by Gaura Owned :-) |
Posiada może ktoś film:P?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |