Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Soul Hunter 16-01-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1200539)
boshe filemona mam za dziecko(zeby nieobrazac inaczej) ale ty pobiles wszelkie rekordy

sluchaj imbecylu,od czerwca niemam neta tz mam blue conect zapraszam do siebie i pojdziesz sobie expic tym knighcikiem z durnym name na dragi popatrze se jak szybko dedniesz jak leszcz(niemylic z leszczem drag~)
niedolaczylem do wojny neidlatego ze niemam neta aby walczyc ale poprostu niechce bo mam inne 3 powody ktore niesa twoim interesem calkowiciewiec niepytaj"why"
jakbym mogl grac bym robil 1kk expa na dzien i sie cieszyl z gry ale niemam jak wiec stoje i robie uhy

a tak dla info bo widze znasz sie na tibi tyle co moj kot"1 bp uh sie robi w 2h+ a nie poltora

ps. pobiles rekordy idiotyzmu tym postem dzieciaku

a co do mnie to staram byc sie neutralnym choc wiedza ze bedek i perry sa w dptf mnie......(poprostu tych 2 panow arabow kocham jak kaca)

a)nie wydaję mi się, żeby wiatrak chciał ciebie tak mocno tutaj pojechać, a co do tych sdków przez laga, no taka prawda... sens jest walczyć, ale nie padać i dawać free fragi żeby się forumowicze cieszyli.

b)sam nie wiem ile się robi bp uh, a wiesz mi, że może twój kot to jakiś geniusz... ale taka wiedza nie jest potrzebna, by grać dla przyjemności, mieć respekt u ludzi i do tego walczyć za swoje zdanie.

c)dzieciaku? Nie wiem po ile macie obaj lat, ale sądząc jak bardzo się podirytowałeś jego wypowiedzią, nie nazwałbym cie dorosłym.. ale nie wiek mówi o dojrzałości człowieka

d)no ja myślę, że nie mylić z 'Leszczu Dragonbreath'

e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox

Aendar 16-01-2007 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KENDZIO (Post 1200546)
Noctabulant ujebal Pe MadzieX(

a kto jej kazał biegać?? i dać sie zabic??

-Shady- 16-01-2007 01:26

No Misiu juz nie odbieraj przyjemnosci biegania Pe Madzi :\

Aendar 16-01-2007 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Shady- (Post 1200636)
No Misiu juz nie odbieraj przyjemnosci biegania Pe Madzi :\

przeciesz wie ze jest niebezpiecznie... to niech uwaza chociasz...

Kolbus 16-01-2007 01:37

Cytuj:

e)co jest nie tak z jego nickiem? Omerta ma głębokie znaczenie - milczenie, święta zasada mafii, a Wiatrak... hmm metaforyczne... walka z wiatrakami, dążenie do upragnionych niemożliwych celów... itd jak dla mnie spox

a co powiesz o moim nicku?8o

Mudbloods 16-01-2007 01:38

Na moje to wojna jest miedzy Beach a DPFT nie Polska vs. Spain ... Pomijając fakt, że jak wygra Beach to raczej tylko nieliczni Polacy zostaną. Wku*wiają mnie już te noobki z polski ... Założyli nawet guild "Polska Gildia wojenna" ... zal.pl

Aendar 16-01-2007 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mudbloods (Post 1200656)
Na moje to wojna jest miedzy Beach a DPFT nie Polska vs. Spain ... Pomijając fakt, że jak wygra Beach to raczej tylko nieliczni Polacy zostaną. Wku*wiają mnie już te noobki z polski ... Założyli nawet guild "Polska Gildia wojenna" ... zal.pl

lol niech sie noobki bawia, ale co do wygrania wojny przez beach to jeszcze daleko do tego :p czas pokaze co bedzie..

Bartholomew 16-01-2007 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mudbloods (Post 1200656)

chłopie nawet nie wiesz ile zabawy w zabijaniu espanolow. nic tak nie podnieca jak:''no no i pay'' a tu mu puuu a on lezy;]
wiem, ze to drastyczne ale zrobta se noobchara i dołaczta do noobkow. zabawa jak cholera

Mudbloods 16-01-2007 01:48

@2Up
Nie powiedziałem, że Beach wygra wojne tylko: w razie wygrania przez nich wojny ... Tak btw to mam nadzieję, że nie wygra :D ... Co do tych noobków to niech się bawią ale to jest śmieszne wręcz żałosne xD

Lindlay 16-01-2007 01:49

nie mam do was slow, ludzie dajcie spokoj :D bo was zapakujemy z arowixem do spiwora i bedzie po krzyku, cyh cyh cyh cyh jason is commin...

Mudbloods 16-01-2007 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 1200666)
chłopie nawet nie wiesz ile zabawy w zabijaniu espanolow. nic tak nie podnieca jak:''no no i pay'' a tu mu puuu a on lezy;]
wiem, ze to drastyczne ale zrobta se noobchara i dołaczta do noobkow. zabawa jak cholera

Może i bym zrobił, ale net mi nie pozwala(wiadomo neostrada), ale i tak uważam, że to jest żałosne xD

Bartholomew 16-01-2007 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1200671)
nie mam do was slow, ludzie dajcie spokoj :D bo was zapakujemy z arowixem do spiwora i bedzie po krzyku, cyh cyh cyh cyh jason is commin...

aaaaa tutaj chodzi o jasona voorheesa;pp czi czi czi czi cza cza cza cza...;] tego z piątku trzynastego;] k spox ja juz jestem spokojny;ddd

Mudbloods 16-01-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay (Post 1200671)

Ok, ja też już przestaję xD ... Ale jeszcze raz przypomnę (może pomyślicie, że się powtarzam, ale cóż) ŻAŁOSNE! xD

"No i tyle co mam na ten temat do powiedzenia" xD

Ka$z3r 16-01-2007 02:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolbus (Post 1200652)

ojj ty chlopczyku z mala kolbka :D

Soul Hunter 16-01-2007 04:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolbus (Post 1200652)

Kol'ba -> róg -> złoty róg z Wesela Wyspiańskiego

symbol działania jedności narodowej, wyzwolenia, ducha narodu, jest siłą jednoczącą, sygnałem, który miał wzywać do walki

lub kol'ba -> róg

Róg Almateii jako symbol bogactwa i płodności ziemi w mitologii greckiej.

lub

jak już ktoś napisał :) chłopczyk z małą kolbką :P

Wiatrak 16-01-2007 10:21

@notop
jezeli nie zauwazyles ze chcialem tam komus w smieszny sposob przekazac twoja aktualna sytuacje czyli albo pz i byc w wojnie i sluchac kolejnych najazdow "sua caly czas offline wogole nie walczy/siedzi w pz cienias" i kolejne tlumaczenie albo po prostu siedzenie a jak neta bedzie to pogranie sobie chociaz troche(a moze i wiecej) no a jak hunt to coz~ bywa ja tez sie z tym licze ze jak beach wygra to raczej moge isc sobie na inny swiat i trudno :P

Ivanov Galil 16-01-2007 13:12

@notop

umm jezeli ty nie dostrzegles tego moze wez posadz kolo siebie swojego kota i przeczytaj post wiatraka jeszcze raz na glos?

Moze ci wytlumaczy i wskaze tam elementy ironi sarkazmu oraz groteski ?

ehhh~~~

notop 16-01-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 1201002)
@notop

umm jezeli ty nie dostrzegles tego moze wez posadz kolo siebie swojego kota i przeczytaj post wiatraka jeszcze raz na glos?

Moze ci wytlumaczy i wskaze tam elementy ironi sarkazmu oraz groteski ?

ehhh~~~

jasne

@lindlay

z tego co widzialem to narazie ty ejstes spakowany w spiworek(jak na filmiku z aata;p) i pach pach i po krzyku.kozaczek z ciebie taki jak sprzedawca pomaranczy ;p
dla mnie sie osmieszasz lekko ,i powtarzasz z tym spiworkiem ;]

Aurii 16-01-2007 15:20

@Alucard89
szkoda ze zrozumiales mnie zle nie mialem nic zlego na mysli o tobie i twojej szkole pytam bo tez mieszkam w Gliwicach

@notop
uwazalem ciebie za madrzejszego ale po tym co tu przeczytalem to zwatpilem

notop 16-01-2007 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1201114)
@Alucard89
szkoda ze zrozumiales mnie zle nie mialem nic zlego na mysli o tobie i twojej szkole pytam bo tez mieszkam w Gliwicach

@notop
uwazalem ciebie za madrzejszego ale po tym co tu przeczytalem to zwatpilem

poprostu napisalem 6 stron dalej ze na moj temat niema juz co pisac wiec po co ktos(wiatraczek) ciagle drazy i miesza mnie w to..sam jest sobie winien i niech czyta wszystkie posty
pmoj temat zakonczony i tyle
Cytuj:

a co powiesz o moim nicku?
ze masz korbe?:D j/k

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08.