Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Arthas The Keeper 12-01-2007 19:12

Omg

Lagi nie do zniesienia... 1min lagi.
Mam nadzieje, że szybko coś z tym zrobią, byle nie restart serva ;/

signed: Usar

Kiełek 12-01-2007 19:30

krótko mówiąc nie da się grać, ja mam tak od wczoraj... gram na 3 servach, Iridia;*, Kyra i Aldora (nuub charki xD only Iridia <3) i lagi są na Iridii i Kyrze... czyja to wina?;/ nic sie nie da ani poexpic ani skillowac jedynie mlvl bic:P

Anas Kiro 12-01-2007 19:31

Rankor mówisz polaczki polaczki...A ty co rumun jesteś??
Hmm dostałem własnie pare informacji od Xandara...No to powiedz mi jak Berger mógł Cie lać skoro w tym czasie akurat wogule niegrałeś?
A jeśli sądzisz,że grałeś to co sie stało z domkiem brygady drogi skarbniku:)
Jak dla mnie jesteś poporstu śmieszny :)
Jeszcze jedno Xandar poprosił mnie żebym to napisał od Niego...
RANKOR ŚMIERDZISZ!

Arthas The Keeper 12-01-2007 19:33

;d

O przepraszam bardzo ale skillować się da xD. Nie jest łatwo ale się da ;]
Jedynie exp może być groźny :P, ale ja bez pacc więc nie expie.

Kiełek 12-01-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper (Post 1192488)
O przepraszam bardzo ale skillować się da xD. Nie jest łatwo ale się da ;]
Jedynie exp może być groźny :P, ale ja bez pacc więc nie expie.

oj ale to ja pallka mam więc ze spearami troszke lipa :/
swoją drogą... ja też nie expie bez pacc;p

Naro 12-01-2007 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor (Post 1192342)
Przykro mi, nie oberwalem od niego nawet jednego hita w czasach, kiedy gralismy. Nie przypominam sobie, zeby ubil kogos solo, nie mowiac juz o tym, ze zabicie kogos podczas treningu (jedna z jego akcji) to nie jest powod do zachwytu.
Wiesz, ostro po dupie DB beger nie lal. Ale Arc polaczkow juz tak. ;o

Rankor nie uzywaj słów, których pojęc nei znasz. Polaczek to taki chlopek roztropek jak TY - który potrafi tylko mielic gęba i lizac dupe szwedom, a jak przychodzi co do czego to jaja sie głeboko w kalesonach chowaja... Daj sobie naprawde spokoj na tym forym bo przyprawiasz wielu o mdlosci...

Rankor 12-01-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro (Post 1192482)
Rankor mówisz polaczki polaczki...A ty co rumun jesteś??

Proponuje nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Nigdzie nie pisze, ze nie jestem Polakiem.

Cytuj:

Hmm dostałem własnie pare informacji od Xandara...No to powiedz mi jak Berger mógł Cie lać skoro w tym czasie akurat wogule niegrałeś?

Xandarowi alkohol mozg przezarl. Nie gram od czasu, kiedy pozarl sie z Ezekiem i pieprzyl jak mu to wpier^oli w rlu.

Cytuj:

A jeśli sądzisz,że grałeś to co sie stało z domkiem brygady drogi skarbniku:)

Michal, jak tak bardzo chcesz sie dowiedziec to proponuje zapytac sie drugiego ownera ew. Mateusza, bo to on po powrocie zostal liderem gildii i do niego poszla cala kasa. Wbij sobie do lba, ze skarbnikiem nigdy nie bylem. Ubzdurales cos sobie.

Cytuj:

Jeszcze jedno Xandar poprosił mnie żebym to napisał od Niego...
RANKOR ŚMIERDZISZ!

Erru sie nie obrazi jesli zacytuje go drugi raz.

@Xandar
Cytuj:

A teraz prosze: 'Milcz, i idz zaglebic sie w ten nierealny swiat, ktoryzlal sie z tym, z ktorego pochodzisz', czyli w jezyku kolokwialnym'spi^rdalaj pograc w tibie, swirze'

@Naro
Nie gram w tibie - nie lize dupy Szwedom - nie masz jakichkolwiek podstaw by tak twierdzic. Jesli wg. Ciebie pixele swiadcza o takich rzeczach, to wcale sie nie dziwie, ze ludzie z telewizji robia takie halo wokol graczy.

Lisuu-aleniewrl 12-01-2007 22:02

Lisu (Li'su) odezwij sie wreszcie do mnie na tibia xD szukam pro a ty nic;/ <<serio ja w rl tez lisu to nie jokec ;0>>

Banditos 12-01-2007 22:11

Rankor wyjdz i nie wracaj prosze dla twojego dobra

myanato 12-01-2007 22:23

duzo osob padlo dzis na lagach (??)
poza tym:
Royal Maciek
Jan 11 2007, 15:17:23 CET Killed at Level 101 by Bezok

@rankor
skoro nie grasz juz to po co sie wypowiadasz??

Max Druid of Iridia 12-01-2007 22:42

ja padłem 2 razy -.-
thx for kicks <3

kulka1991 12-01-2007 23:25

Popieram banditosa!

Kiełek 12-01-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1192999)
duzo osob padlo dzis na lagach (??)
poza tym:
Royal Maciek
Jan 11 2007, 15:17:23 CET Killed at Level 101 by Bezok

@rankor

royal maciek śmierdzi jajkiem i kupił chara na allegro nawet aukcje widziałem i chyba za to bezok go ubił ale to tylko moje podejrzenia w każdym razie to nie zmienia faktu że maćkiem gra teraz jakiś nooblet:)

Arthas The Keeper 12-01-2007 23:46

ehhh

Szkoda, że royal sprzedał chara był spoko przynajmniej według mnie :P, no cóż ale zdarza się.

Diego325 13-01-2007 00:08

Lagi lagi i jeszcze raz lagi...

Co sie dzieje z tą Iridią....

Początkowo myślalem, że to wina neta (neo~) ale sprawdzilem to i np na aldorze i refugi gdzie online jest 900 osob nie ma zadnych lagów/freezów.

Najśmieszniejsze jest to ze cipy maja to w du*** forum nadal nie działa nie ma jak zaraportować, gmów jak nie było tak nie ma a lagi są dalej,, nie idzie expić...X(

Jednak kwestia neta też ma znaczenie bo niektórzy nie mają lagów wcale...:baby:

Mały apel do tutorów.. Może wy coś poradzicie? :P Chociaż skoro forum nie działa to wasze forum pewnie też...

Cóż pozostaje czekać na lepszcze czasy...

Rankor 13-01-2007 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez myanato (Post 1192999)
@rankor

Bo gralem/nudzi mi sie/nigdzie nie jest napisane, ze nie moge?

@Banditos
Wbrew pozorom taka forumowa sielanka mnie bawi. Jesli wg. Ciebie tresc moich postow jest nie na temat to je zareportuj. Jesli jest inaczej - zamilknij albo napisz cos bardziej ambitnego niz "wyjdz i nie wracaj dla twojego dobra". Dobrego humoru nigdy za wiele.

@up
Przeczytawszy Twoj post, odnioslem wrazenie, ze 1 dzien bez tibii, to 1 dzien stracony. Jeden w te, jeden we w te, co za roznica =S

Trai'ler 13-01-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1193261)
Mały apel do tutorów.. Może wy coś poradzicie? :P Chociaż skoro forum nie działa to wasze forum pewnie też...

Cóż pozostaje czekać na lepszcze czasy...

nie chce cie martwić ale całe tibia forum łącznie z forum tutorów jest :

http://images14.fotosik.pl/23/eeaa3965909c34d4.jpg

apropo lagów to szkoda bo miałem zamiar poexpić dzisiaj i jutro i w ferie wbic pare lvli ale jeśli lagi będą dłużej to porażka :s no ale przecież nie będziemy płakać bo lagi w tibi co nie ? Zawsze można iść się napić kulturalnie piwka ; )

Kiełek 13-01-2007 01:31

@up

albo pograć na Lunarze:D ja tam maniak jestem kolejna nocka i już 10 lvl mam od rana... evul jestem zobaczycie niedługo będe w TOP 20...:D
a tak na serio to żal mi się na iridie i other servers logować itp. dzisiaj nawet trai'ler do mnie pisał i nie zauważyłem taki freez ;o

p.s.: ale z tym 10 lvlem to na serio:cup:

Anum 13-01-2007 01:52

Nie wiem gdzie ale ja tam lagów nie widziałem jak sobie dzisiaj latałem :P.

Kiełek 13-01-2007 02:04

mój qmpel też nie miał dziś lagów, a mimo to padł... przyblokowała go jakaś ciota 53 rp - czy to nie żałosne? 21 ek blokowany przez 53 rp...
wracając do tematu sądze że to w jakimś stopniu jest wina neo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10.