Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Brudinho 27-12-2006 00:03

Cytuj:

Looknij rowniez na forum tibia.com, sprawy huntow, itp, bla bla bla
Taki mały szczegół to jest angielskojęzyczne :D Nie każdy jest wyposażony w standardowy tryb komunikowania sie w tym języku :D

Klucio 27-12-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1153290)
Taki mały szczegół to jest angielskojęzyczne :D Nie każdy jest wyposażony w standardowy tryb komunikowania sie w tym języku :D

Nie wzialem tego pod uwage :D:PB) B)

Zwykły Gracz w Tibie 27-12-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1153290)

Wiesz ja uczę się angielskiego i całkiem rozumiem co jest tam napisane :D

Lucas I 27-12-2006 09:58

@Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad

zal mi ciebie do takich jak ty nie mam szacunku

Zwykły Gracz w Tibie 27-12-2006 10:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1153593)
@Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad

A co to do mnie było? Co ty sobie myślisz wiem troche więc mi nie musisz mówić jaki to ja jestem człowieku WięC : Spieprzaj!!:D

Vatariel 27-12-2006 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1153103)
Poncek , gra i dobze mu idzie , aha i btw , GZ dla inteligencji Ruin , wylogowali sie wszyscy w venore d lair , zostawili tam arwyn sharda ktory wszystkim spamowal ze on expi a my nie ... "I NIKT NIEWIEDZIAL O TYM TRAPIE "!!!! zal.ruin.pl w koncu zrezygnowali zrobili massloga i przybiegli do depo xD

Po czym padł Ariino Castorius
Dec 26 2006, 23:20:44 CET Killed at Level 65 by Alicus of dark
and by Arithael

a dziś Kloed
Dec 27 2006, 08:50:20 CET Killed at Level 65 by Gemaro

Corso 27-12-2006 11:02

Cytuj:

@Klucio

W tym przypadku się z Tobą zgodzę x)

Klucio 27-12-2006 11:53

Cytuj:

@Klucio

A czy ja gdzies podniecalem sie fragami ??
Po prostu chce wiedziec jaka jest sytucja...
Jezeli cos robilem nie tak.. SORRY :P:D :D

Szkut 27-12-2006 13:41

Cytuj:

@Klucio

Uhm a ty ile byles na battle daark pallku =)?

Patrick II 27-12-2006 14:04

No wiec zaczynajmy :

Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat
on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki

A ty ten no Klotnez@
Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz?

Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke

Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ...

P.S Corso daj glos ^.-

baj ;)

Szkut 27-12-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1154207)
No wiec zaczynajmy :

Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat
on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki

Bez nerwow, poprostu twoj brat sie wozi jakby byl kims, a jest ... sam wiesz kim

Corsolopussy 27-12-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1153734)
W tym przypadku się z Tobą zgodzę x)

ODEZWAL SIE SZANOWANY PRZEZ WSZYSTKIM CORSO !!!!!!!!!!!!1111 O KURWA BEKE MAM HAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAA XDDDDDDDDDDDDDD

DAJ GŁOS ZDrAJCO JEBANY , SZPIEGU PIERDOLONY x)))))))

Igrexou 27-12-2006 15:26

Cytuj:

No wiec zaczynajmy :

Tez sie loguje na berylii! Yeah! Roxuje! Moge być qmplem towjego brata? plx plx plx, a skoro twój brat wypowiadal się na jego temat, to on mógł wypowiadać się an temat twojego brata. Takie życie.

Cytuj:

Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)

Cytuj:

A ty ten no Klotnez@
Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz?
Twoj brat to nawet na forum sie nie wypowiada. a w gildii za maskotke chyba robi ;D

Cytuj:

Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ...

P.S Corso daj glos ^.-
Ode mnie nie ma w pizde :(
Poza tym jak to sie mówi "Kultury buraku!"

Polandroyal 27-12-2006 15:43

P.S Corso daj glos ^.-

Corso 27-12-2006 20:01

Cytuj:

Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke

P.S Corso daj glos ^.-

baj ;)

Po pierwsze Vatariel nie ma hunta od Ruin i już mu się skończyl ban x)

Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia.
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)

Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x)

Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)

Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com :

Cytuj:

Guild ! make Peace No War Bliz

ahuahuaha

:>

googogogo Ls !
oggogoogo Luch~ !

pppp

Me will help Always ^.-

Rekin Master 27-12-2006 20:39

@Corso
ten jego opis na tibia.com to opis miesiaca xD dawno sie tak nie usmialem...a ja myslalem, ze brazole tylko pisza w taki sposob...

Rev'ico 27-12-2006 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1155087)
Po pierwsze Vatariel nie ma hunta od Ruin i już mu się skończyl ban x)

Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia.
Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże)
A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD :D :D :D :D :D :D x)

Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x)

Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x)

Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com :

No niewiem czy moze miec ktos gorszy glos niz ty ^^

Lucas I 27-12-2006 21:31

""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie

Szkut 27-12-2006 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucas I (Post 1155323)
""""""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy :)""""""""""

A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie..........

zal mi slow na ciebie

Nie kapuje :confused: ?

Btw Alicus of dark 100 lvl

Guardian anubite 27-12-2006 21:38

Daark palek wiesz co jakos zawsze byłem przeciw Corsowi ale tu czytając twój post muszę stanąc w jego obronie. Twój post teraz jest co najmniej idiotyczny , a w nim same błędy... uh .. gdzie ta twoja nauka nad którą tak zawzięcie siedzisz??? Opanuj się chłopie i jeżeli masz cos do Corsa to pisz to kulturalnie i bez pośpiechu z niepotrzebnymi wyzwiskami ... Pośpiech widać po licznych lietrówkach... I nie rób z nas takich maniaków tibi , bo na pewno lepszy nie jestes...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36.