![]() |
No i Groclin Out
|
Niby nie do końca sportowe, ale ze sportem powiązane:
http://www.legia.com.pl/pl/index.php?view=2&nID=16986 oraz http://legialive.pl/news.php?id=23620 Do tego mogę dodać, że klub ostatnio wydał oświadczenie, w którym powiadomił, że osoby, które stoją na schodach dostaną do domu pisma z upomnieniem... Zakaz dostał koleś co nie chciał oddać kominiarki, a drugi za próbę wejścia pijanym na stadion. Paranoja. |
Cytuj:
jak oni smieli chciec zabrac mu kominiarke?! Albo jakim prawem niewpuszcza sie pijanych osob w miejsce gdzie przebywa wiele rodzin z dzecmi?! |
No i dobrze , trzeba ukrocic kibicow legi zeby nie robili w Polsce drugiego Wilna.
|
@up
Wy chyba czegoś nie łapiecie :| Tu nie chodzi o sam nie wpuszczenia. To, że nawalonego go nie wpuścili to dobrze. Ale żeby zakaz stadionowy dożywotni? Widać zwolenników zachodniego kibicowania coraz więcej. Kupcie sobie tylko dużo popcornu. |
No pewnie, niech się na*******ają, przecież niektóre mecze są nudne i to uatrakcyjnia mecze, nie to co na zachodzie, gdzie na mecze ośmielają się przychodzić całe rodziny.
|
Cytuj:
|
@Thomisson
A kto tu mówi o awanturach? Chyba tylko Ty, ja w żadnym swoim poście na ten temat nie powiedziałem słowa. Jeśli uważasz, że Anglicy się nie biją to, albo jesteś głupi, albo ślepy. Owszem, na swoim stadionie mają spokój, ale jak tylko wyjadą za granicę to się dymią. Przeczytaj sobie wypowiedzi trenerów czy piłkarzy, którzy wrócili z zachodu do Polski. Ot, np. ostatnio Jan Urban, który powiedział, że szkoda, że nie jest mu dane przeżyć atmosfery tworzonej kiedyś przez kibiców Legii. Powiedział także, że na zachodzie większość kibiców biernie ogląda widowisko, zaś zagorzali kibice tworzący atmosferę są w przerażającej mniejszości... |
A w 2.lide polskiej mecz Lechia-Arka
Zadymy....ok Policja......no Protection......no |
Coś widze od jakiegoś czasu Yoh banned ;o.
Btw czy od paru dobrych kolejek Sopcast działa wam kijowo z Premier League? |
@up: Yoh ma bana do bodaj połowy listopada. Czy to nie piękne? xd Cały miesiąc wolny od "Arsenal roxxx, wszyscy inni saaax" xD
@Topic: Manyoo ma fotel lidera PremierLeague. Wreszcie ^^" @down: Tez mam na gg to samo xd btw. Podpisuję się pod specjalną wiadomością xd |
Cytuj:
Ale zaczne go ignorować to sobie może pójdzie ; <. Btw. SPECJALNA WIADOMOŚC DLA TEGO NaaBa Z PRZEKREŚLONYM NICKIEM: Arsenal ssie! ; p |
offtop: A za co Yoh banned :X?
|
@up: Za to, że jest za Arsenalem. W zasadzie to mu sie za to delet należy, ale któż zrozumie tych modków.
A tak na serio to: Cytuj:
|
http://sport.onet.pl/0,1248685,1619176,wiadomosc.html
Milan powinien sie nim zainteresowac w ramach odmladzania skladu. |
Cytuj:
|
@Slay
Dobre. @Henryk Kwinto. Masz u mnie piwo, WISŁA znowu na czele. B) |
Brawo Kolejorz! : D
|
Lech może wszystko przegrać, ale z Legią w Poznaniu zawsze wygra ;]
|
Andrzej Gołota pokonał przez techniczny nokaut w szóstej rundzie Irlandczyka Kevina McBride'a.W pierwszej rundzie dostal ostre lanie od Irlandczyka , juz myslalem ze polegnie ale pozniej z rundy na runde coraz lepiej.
Teraz czas na walke o pas? : P |
FIAmilton just got owned
|
Fajnie że Gołota wygrał, nie oglądałem tego tak samo hujówka że znowu Kubicy cos się stało z Bolidem wiem tylko że przez jedno obkrążenie był 1. GAH!
|
Oglądałem przed chwilą walke Gołoty...
"Kevin jest wolny jak keczap..." ; D |
Cytuj:
|
Kurwa! Jakiego Robert ma pecha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak w przyszlym sezonie sie nic nie zmieni to radze Mu ZMIENIC team. |
Omuj, szkoda Kubicy, mimo, że tylko jedno okrążenie był pierwszy to i tak pewnie nie często mu się to zdarza. Ten to musi mieć nerwy ;)
|
był pierwszy i paliwa miał wystarczająco do końca... można stwierdzić, że uciekło co najmniej 8 punktów :/
|
Cytuj:
|
Co do F1.
Widze rozkręciliście się, co do teamu tu jest specyficznie ponieważ w tym teamie Heidfeld jest bogiem, Theissen jest jakiś jankowaty w ogóle nie reaguje na nic. A Kubica miałby lepiej w Renaultcie. lub nawet w teamach napojów Red Bulla. @Premier League. Fraaaaaank Laaaaaampard is back! na przełom w Premiership Chelsea, na przełom! |
SC Heerenveen 9 - 0 Heracles Almelo
10' [1 - 0] A. Alves 17' [2 - 0] A. Alves 19' [3 - 0] A. Alves 60' [4 - 0] G. Sibon 68' [5 - 0] A. Alves 70' [6 - 0] A. Alves 74' [7 - 0] A. Alves 76' [8 - 0] A. Alves 80' [9 - 0] G. Sibon Nawet Jarka sie chowa. |
Oczywiście Legrotaglie musiał spieprzyć... tylko remis z Fiorentiną :(
|
GOOOL : D
Ależ gol Ambrosiniego. I znów popis defensywy Milanu i Didy zarazem... 1:1 EDIT2: KAAAARNY! TO MUSI BYC 2:1 DLA MILANU! BRAWO DEFENSYWA LAZIO! EDIT3: KAKA I goooooooooooooooooooooool! |
Cytuj:
|
POGROM! POGROM! POGROM!
Lazio 1 vs 5 Milan Ambrosini! Kaka'(p)! Kaka'! Gilardino! Gilardino! w 80 minucie- Takie spotkanie kurwa przegapiłem ;'( |
@up
Mieli fuksa po prostu. Arsenal wrócił na fotel lidera Premier League, ale niespodziewanie musiał walczyć do ostatnich minut z Suderlandem ostatecznie wygrał 3:2. |
A Smolarek strzelil bramke dla Racing Santander w meczu z Valladolid. Spotkanie zakonczylo sie wynikiem 2:0 dla gospodarzy.
|
Atalanta - Udinese 0-0
Inter Mediolan - Napoli 2-1 FC Parma - AS Roma 0-3 Fiorentina - Juventus 1-1 Siena - Empoli 3-0 Palermo - Reggina 1-1 Catania - Livorno 1-0 Torino - Sampdoria 1-0 Genoa - Cagliari 2-0 Lazio - AC Milan 1-5 mmm dobra kolejka,zwyciestwo Interu,potkniecie Juve,reszta liczacych sie zespolow nie zawiodla. |
10 lat czekaliśmy na gola Polaka w Primiera Division. teraz 10 lat sobie poczekamy na gola w Eredivise.
|
Cytuj:
|
nevermind.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |