![]() |
Cytuj:
Zioom ludzie cie tu nie akceptują, wiec prosze cie idz z tad. Jak na Guardi nie grasz to lepiej wogole w tibie. Pomoz mamie sprzatac i bedzie spokoj. Albo normalnie sie zachowoj się. Sting jest spox. :)):):) :D:D:D:D |
Cytuj:
|
Hmm... Powiedz co Ci sie nie podoba w tym poscie no to to zmnienie. ^^
|
Pandoor prosze Cie zerwij umowe z dostawca Internetu...
Albo chociaz nie wchodz na te forum... Gowno wiesz o Aurea a sie madrzysz ... Moze i Sting byl PA itp ale t on sie nachapal pieniedzy od takich noobow... Zazdroscisz? @ Wojna Bar Selina padl |
HuHu... Nie wiesz do czego ludzie sa tutaj zdolni. Moga cie tak zjechac ze ci glupio bedzie nawed dac nowego posta na innym temacie. :D:D:D Na Aurea gram od poczatkow. Jak jeszce byla tibia 7.4 bylem jeszcze wtedy neewb, ale wiedzialem co sie dzieje. Tutaj sie nie bawia... Placisz, albo nie grasz... tak to wyglada. :):):):):):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Frixar
Super z angielskiego nie jestem ale slowo mowi pisze sie "say" a w przypadku Twojego zdania jeszcze na koncu dodjae sie ''s" tak aby bylo says ^^ |
Cytuj:
Aurea Aureą no tak, ale na Aurerze nikt nigdy nie jest bezpieczny. Low leveli to pk zabija a Hg na wojne zklepia Aurea jest juz taka od zawsze. Masz racje. :):) |
Na AUREI nie na AURERZE. -.-
|
Witam was drodzy forumowicze wrocilem do was bo nie moge bez was zyc:*.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Word. |
@ Pandoor
Załóż temat o Guardii i tam rób spama, nie tutaj. Możesz również napisac jakiś ciekawy artykuł o tym, jak trudno expi się na światach non-pvp (proponuje użycie WORDA !!) :p @ Hanys ~ Welcome back :* @Frixar "Mi sey" LEAVE THIS FORUM |
Cytuj:
Oczywiscie tylko w necie:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyżbyś miał jakiś rentgen w oczach ? Przez neta widzisz ludzi i ich wzrost/wiek ? Podziwiam Cię, ale czasem się mylisz : ( @ Russel Przeczytaj mój post kilka stron wcześniej, to dowiesz się, że to osoba publikująca artykuł zrobiła te błędy : o @ Frixar Yuojur Inglisz ys soł fakink kól !1!!11oneone Radziłbym Ci, żebyś nie wypowiadał sie na forach, albo gdziekolwiek indziej w innym języku niż polskim.. Uwierz mi, bardzo trudno jest Cię zrozumieć ;) @ Koniec gadania.. męcza mnie ludzie pokroju was. (Nie mam tu na myśli wszystkich którzy sie wypowiedzieli w temacie..) |
Cytuj:
|
Pierdolicie cały czas o błędach, jedziecie każdego za byle gówno np. że przecinka nie dał etc.
Kurwa jestem ciekaw jak wam idzie z J.Polskiego zapewne 90% tego forum jedzie na dop. ( w tym ja :D) Używacie Firefox a i wam podkreśla błędy ale nia każdy jest na tyle rozgarnięty aby go sobie zainstalować ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Błedy jak błedy, ludzka rzecz o ile ktos nie robi bledu w kazdym wyrazie nie ma sie co czepiac. Odpóście (<<< specjalny bląd ;* ) prosze ;D |
Cytuj:
1. Dlaczego odszedł 2. To że zaczęliśmy wygrywać dopiero po dojściu stinga i innych. eot |
Cytuj:
Widzisz Iron, nigdy nie uwazalem Ciebie i calego tego "Rawa Teamu" za osoby ogarniete. W mojej wypowiedzi nie ma ani nutki sarkazmu, nie wiedzialem nawet, ze Nerana jest non-pvp, chodzilo mi bardziej o to, ze w*******a sie nie w swoj swiat. |
Cytuj:
|
Pandoor s*******aj mi stąd, bo jak patrze na twoje posty to mnie klocek aż uwiera ; ( Gówno wiesz, idź pobij sie trochę ze ścianą bo na brak PVP to Ty możesz popłakać ; )
/Jojo |
Cytuj:
Co do Ninjow to ktos mi moze powiedziec dlaczego widze [CHAR]Raks Ninja[/CHAR] w Inmates? |
Cytuj:
@ Test server xD _/ |
Cytuj:
PS. ZUCI KTOS KASY NA TESCIE :P I moze razem popkuje?:P |
...
Cytuj:
rzut sie pisze przez RZ :D:D:D |
Cytuj:
No widze, ze teraz z FTB_Matysem jestescie po stronie Eloma? @duuki i ktostam Co wam dalo zakonfidentowanie?:) |
Cytuj:
Nie mam zamiaru sie wdawac w sprzeczke toteż spróbuje poprzestac na tym poscie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chlopie. Ja na Aurerze gram pewnie dłuzej niz ty w tibie. Nie mow mi ze ja niewiem nic o Aurzerze, wiem wiecej niz ty myslisz... Widzialem prawie kazda wojne. Wiem prawe wrzystko co sie na Aurerze dzieje. Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest. |
Cytuj:
Chwilowy koniec spamu:] |
[CHAR]Hefii[/CHAR]
Jul 08 2007, 13:13:48 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Vesz[/CHAR] and by [CHAR]Soldek[/CHAR] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10. |