Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Frixar 07-07-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1535122)
Jak to sie mowi u nas na servie "Spierda*aj na non pvp frajerze*

Zgadzam sie!

Zioom ludzie cie tu nie akceptują, wiec prosze cie idz z tad. Jak na Guardi nie grasz to lepiej wogole w tibie. Pomoz mamie sprzatac i bedzie spokoj. Albo normalnie sie zachowoj się.
Sting jest spox. :)):):)

:D:D:D:D

DemonstaR 07-07-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1535597)
Zgadzam sie!

Zioom ludzie cie tu nie akceptują, wiec prosze cie idz z tad. Jak na Guardi nie grasz to lepiej wogole w tibie. Pomoz mamie sprzatac i bedzie spokoj. Albo normalnie sie zachowoj się.
Sting jest spox. :)):):)

:D:D:D:D

Ladnie dupe lizesz -,- tego ttez nie akceptujemy

Frixar 07-07-2007 13:25

Hmm... Powiedz co Ci sie nie podoba w tym poscie no to to zmnienie. ^^

Raga 07-07-2007 13:26

Pandoor prosze Cie zerwij umowe z dostawca Internetu...
Albo chociaz nie wchodz na te forum...
Gowno wiesz o Aurea a sie madrzysz ...
Moze i Sting byl PA itp ale t on sie nachapal pieniedzy od takich noobow...
Zazdroscisz?

@ Wojna

Bar Selina padl

Frixar 07-07-2007 13:31

HuHu... Nie wiesz do czego ludzie sa tutaj zdolni. Moga cie tak zjechac ze ci glupio bedzie nawed dac nowego posta na innym temacie. :D:D:D Na Aurea gram od poczatkow. Jak jeszce byla tibia 7.4 bylem jeszcze wtedy neewb, ale wiedzialem co sie dzieje. Tutaj sie nie bawia... Placisz, albo nie grasz... tak to wyglada. :):):):):):)

Zaver 07-07-2007 13:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoor (Post 1535402)
Bingo.

@ Sting
Wielki mały cham, który wyłudza kase od low lvli

OWN3D! I ty mi mowisz, ze wiesz o czym piszesz i znasz zasady jezyka polskiego? :D

Sesef 07-07-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1535665)
HuHu... Nie wiesz do czego ludzie sa tutaj zdolni. Moga cie tak zjechac ze ci glupio bedzie nawed dac nowego posta na innym temacie. :D:D:D Na Aurea gram od poczatkow. Jak jeszce byla tibia 7.4 bylem jeszcze wtedy neewb, ale wiedzialem co sie dzieje. Tutaj sie nie bawia... Placisz, albo nie grasz... tak to wyglada. :):):):):):)

Nie raz płacisz i też nie grasz. Taka jest aurea.

Losari 07-07-2007 13:46

@Frixar
Super z angielskiego nie jestem ale slowo mowi pisze sie "say" a w przypadku Twojego zdania jeszcze na koncu dodjae sie ''s" tak aby bylo says ^^

Frixar 07-07-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1535696)
Nie raz płacisz i też nie grasz. Taka jest aurea.

Aurea Aureą no tak, ale na Aurerze nikt nigdy nie jest bezpieczny. Low leveli to pk zabija a Hg na wojne zklepia Aurea jest juz taka od zawsze.
Masz racje. :):)

Sayg 07-07-2007 15:04

Na AUREI nie na AURERZE. -.-

Hanys777 07-07-2007 15:09

Witam was drodzy forumowicze wrocilem do was bo nie moge bez was zyc:*.

elton 07-07-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 1535881)

=* <dziesieńć snakuf>

NaTA90 07-07-2007 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hanys777 (Post 1535881)

Znowu przyszedles spamowac forum ?

Hanys777 07-07-2007 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1535927)
Znowu przyszedles spamowac forum ?

O spamowaniu to potem ale mogles jak elton przynajmniej mnie przywitac albo chociaz poudawac ze sie cieszysz :)

Knoxy 07-07-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1535715)
Aurea Aureą no tak, ale na Aurerze nikt nigdy nie jest bezpieczny. Low leveli to pk zabija a Hg na wojne zklepia Aurea jest juz taka od zawsze.
Masz racje. :):)

Jezeli grasz na aurei od tibi 7.4 to chyba bylo 2,5 roku temu, wiec jestem ciekaw ile miales lat kiedy zaczynales grac bo teraz wygladasz mi na 10-cio latka. Nie podobaja mi sie twoje posty bo nic nie wnosza tylko piszesz ciagle, ze grasz juz od 7.4 i, ze duzo wiesz na temat aurei a jeszcze nie widzialem zadnego twojego postu zwiazanego z aureą

dudek_lfc 07-07-2007 17:15

@up

Word.

Russ'el 07-07-2007 18:54

@ Pandoor
Załóż temat o Guardii i tam rób spama, nie tutaj. Możesz również napisac jakiś ciekawy artykuł o tym, jak trudno expi się na światach non-pvp (proponuje użycie WORDA !!) :p
@ Hanys ~
Welcome back :*
@Frixar
"Mi sey" LEAVE THIS FORUM

Knoxy 07-07-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dudek_lfc (Post 1536114)
@up

Word.

Jezeli chodzi ci o te literowki to ja tak mam, ze pisze zamiast pójść to pojsc.

Oczywiscie tylko w necie:D

Sting_Ninja 07-07-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoor (Post 1535506)
@ Slide
Och, naprawdę? Aż tak trudno ? Przepraszam mistrzu, nie wiedziałem : ( Daj mi kilka powodów dla których lvlować na aurei jest aż tak trudno ! : O
Na guardii nie gram od dawna, dla twojej świadomości na non-pvp expi się jeszcze gorzej niż na światach pvp z powodu przeludnienia i zajętych expowisk 24/7. Co do Stinga.. nigdy mnie nie pojechał, nie straciłem żadnego b robe, po prostu zapamiętałem go jako przydupasa, który lizał dupsko gildii która wygrywała wojne na aurea i przechodził z jednej gildii do drugiej..

Żal, koniec gadania..

I widzisz waflu dlatego grasz na non pvp. Ciekawe jakbys cwierkal jak bys u nas gral ;> Po 1 nie zmienialem gildi 'bo wygrywala' jak bys znal stroy of aurea to bys wiedzial dlaczego z romu do podu poszedlem.A ogolnie to sram na ciebie maly gnojku.

Pandoor 07-07-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1536453)
I widzisz waflu dlatego grasz na non pvp. Ciekawe jakbys cwierkal jak bys u nas gral ;> Po 1 nie zmienialem gildi 'bo wygrywala' jak bys znal stroy of aurea to bys wiedzial dlaczego z romu do podu poszedlem.A ogolnie to sram na ciebie maly gnojku.

Widzisz waflu, ja też na Ciebie sram i gówno mnie obchodzi co o mnie myślisz..
Czyżbyś miał jakiś rentgen w oczach ? Przez neta widzisz ludzi i ich wzrost/wiek ? Podziwiam Cię, ale czasem się mylisz : (

@ Russel

Przeczytaj mój post kilka stron wcześniej, to dowiesz się, że to osoba publikująca artykuł zrobiła te błędy : o

@ Frixar

Yuojur Inglisz ys soł fakink kól !1!!11oneone
Radziłbym Ci, żebyś nie wypowiadał sie na forach, albo gdziekolwiek indziej w innym języku niż polskim.. Uwierz mi, bardzo trudno jest Cię zrozumieć ;)

@ Koniec gadania.. męcza mnie ludzie pokroju was. (Nie mam tu na myśli wszystkich którzy sie wypowiedzieli w temacie..)

duuKi 07-07-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoor (Post 1536537)
Czyżbyś miał jakiś rentgen w oczach ? Przez neta widzisz ludzi i ich wzrost/wiek ? Podziwiam Cię, ale czasem się mylisz : (

@ Russel

Przeczytaj mój post kilka stron wcześniej, to dowiesz się, że to osoba publikująca artykuł zrobiła te błędy : o

@ Frixar

Radziłbym Ci, żebyś nie wypowiadał sie na forach, albo gdziekolwiek indziej w innym języku niż polskim.. Uwierz mi, bardzo trudno jest Cię zrozumieć ;)

@ Koniec gadania.. męcza mnie ludzie pokroju was. (Nie mam tu na myśli wszystkich którzy sie wypowiedzieli w temacie..)

Pisałem kilka razy na hunted.pl i nigdy nikt nie ingerował w treść zawarta, czytali tylko i sprawdzali czy jest ciekawy ale nie zmieniali nic, wiec skończ pierd*lic smenty bo nikt nic nie zmieniał analfabeto...

Govu 07-07-2007 21:54

Pierdolicie cały czas o błędach, jedziecie każdego za byle gówno np. że przecinka nie dał etc.

Kurwa jestem ciekaw jak wam idzie z J.Polskiego zapewne 90% tego forum jedzie na dop. ( w tym ja :D)

Używacie Firefox a i wam podkreśla błędy ale nia każdy jest na tyle rozgarnięty aby go sobie zainstalować ...

dudek_lfc 07-07-2007 21:57

Cytuj:

@ Frixar

Tez skończ wypowiadać sie tutaj, ok?

Zaver 07-07-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govu (Post 1536596)
Pierdolicie cały czas o błędach, jedziecie każdego za byle gówno np. że przecinka nie dał etc.

Kurwa jestem ciekaw jak wam idzie z J.Polskiego zapewne 90% tego forum jedzie na dop. ( w tym ja :D)

Używacie Firefox a i wam podkreśla błędy ale nia każdy jest na tyle rozgarnięty aby go sobie zainstalować ...

I co z tego? Fajna jest Nerana?

Iron'knight 07-07-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaver (Post 1536675)
I co z tego? Fajna jest Nerana?

No i co z tego? To jest gra kazdy gra (przynajmniej powinien) dla przyjemnosci. Moze on woli non-pvp? Wszystkiego sie czepiacie, ze ten gra na non-pvp ze ten ma 10 lat, ze tamten robil PA. To wszystko jest tylko grą.
Błedy jak błedy, ludzka rzecz o ile ktos nie robi bledu w kazdym wyrazie nie ma sie co czepiac. Odpóście (<<< specjalny bląd ;* ) prosze ;D

Sesef 07-07-2007 23:21

Cytuj:

@ Russel

@ Frixar

Najeżdżanie na stinga że jest dupolizem jest z deka nie na miejscu. Jak by był takim to by go w FAG/DM/PoD/FAG/SS nie było. To dlaczego odszedł z romu myślę że jest znane i nie chodzi o to że akurat wtedy fag zaczał wygrywać. Jak byś lepiej znał story of aurea to byś wiedział po

1. Dlaczego odszedł
2. To że zaczęliśmy wygrywać dopiero po dojściu stinga i innych.

eot

Zaver 07-07-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1536691)
No i co z tego? To jest gra kazdy gra (przynajmniej powinien) dla przyjemnosci. Moze on woli non-pvp? Wszystkiego sie czepiacie, ze ten gra na non-pvp ze ten ma 10 lat, ze tamten robil PA. To wszystko jest tylko grą.
Błedy jak błedy, ludzka rzecz o ile ktos nie robi bledu w kazdym wyrazie nie ma sie co czepiac. Odpóście (<<< specjalny bląd ;* ) prosze ;D

Widzisz Iron, nigdy nie uwazalem Ciebie i calego tego "Rawa Teamu" za osoby ogarniete. W mojej wypowiedzi nie ma ani nutki sarkazmu, nie wiedzialem nawet, ze Nerana jest non-pvp, chodzilo mi bardziej o to, ze w*******a sie nie w swoj swiat.

Hanys777 08-07-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1536005)
Jezeli grasz na aurei od tibi 7.4 to chyba bylo 2,5 roku temu, wiec jestem ciekaw ile miales lat kiedy zaczynales grac bo teraz wygladasz mi na 10-cio latka. Nie podobaja mi sie twoje posty bo nic nie wnosza tylko piszesz ciagle, ze grasz juz od 7.4 i, ze duzo wiesz na temat aurei a jeszcze nie widzialem zadnego twojego postu zwiazanego z aureą

Dokleadnie mam to samo odczucie.Jak narazie to widze ze w kazdym poscie daje nam odczuc ze gra od tibi7,4 i czego on to nie wie :PP

Jojo Ninja 08-07-2007 00:31

Pandoor s*******aj mi stąd, bo jak patrze na twoje posty to mnie klocek aż uwiera ; ( Gówno wiesz, idź pobij sie trochę ze ścianą bo na brak PVP to Ty możesz popłakać ; )

/Jojo

Knoxy 08-07-2007 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1536906)
Pandoor s*******aj mi stąd, bo jak patrze na twoje posty to mnie klocek aż uwiera ; ( Gówno wiesz, idź pobij sie trochę ze ścianą bo na brak PVP to Ty możesz popłakać ; )

/Jojo

Co do Ninjow to ktos mi moze powiedziec dlaczego widze [CHAR]Raks Ninja[/CHAR] w Inmates?

Sting_Ninja 08-07-2007 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govu (Post 1536596)

Nie obrazaj mnie.. Na koniec Lo mialem 5 z polaka.

@ Test server xD _/

duuKi 08-07-2007 02:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1536934)
Co do Ninjow to ktos mi moze powiedziec dlaczego widze [CHAR]Raks Ninja[/CHAR] w Inmates?

Tez sie zastanawiam:P

PS.
ZUCI KTOS KASY NA TESCIE :P
I moze razem popkuje?:P

homberprezes 08-07-2007 12:36

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1537048)
Tez sie zastanawiam:P

PS.
ZUCI KTOS KASY NA TESCIE :P
I moze razem popkuje?:P

jak juz kazdy poprawia kazdego to ja tez zaczne
rzut sie pisze przez RZ :D:D:D

Got'ic 08-07-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pandoor (Post 1535402)
Bingo.

@ Sting
Żalowy chłopcze, pamiętam Cię jeszcze kiedy Aurea miała kilka miesięcy, czy Ty nigdy sie nie zmienisz ? Wielki mały cham, który wyłudza kase od low lvli, a gdy przychodzi co do czego, spier****sz do gildii, która zaczyna wygrywać wojne i tak w kółko. Przepraszam, nie mam na Ciebie czasu chłopcze.

@ Ktoś tam
Wielki ch** ci do tego gdzie gram, patrzysz jedynie na wpis chara w profilu, gówno wiesz, więc proszę Cię, nie mów mi co mam robić, dobrze ?

@EOT@

Rżal.

No widze, ze teraz z FTB_Matysem jestescie po stronie Eloma?

@duuki i ktostam
Co wam dalo zakonfidentowanie?:)

Iron'knight 08-07-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaver (Post 1536827)
Widzisz Iron, nigdy nie uwazalem Ciebie i calego tego "Rawa Teamu" za osoby ogarniete. W mojej wypowiedzi nie ma ani nutki sarkazmu, nie wiedzialem nawet, ze Nerana jest non-pvp, chodzilo mi bardziej o to, ze w*******a sie nie w swoj swiat.

Jesli chodzi o "rawa team" z tej osobliwej nazwy samemu sie smiejemy i nie traktujemy tego poważnie, ale dlaczego koles z Nerana nie moze tutaj pisac? Moze ma chara na Aurea? Piaty swego czasu tez mial chara na Nerana i w profilu nie mial Aurea, wtedy nikt sie go nie czepial. To jest publiczne (pod)forum Aurea i kazdy moze tutaj pisac.

Nie mam zamiaru sie wdawac w sprzeczke toteż spróbuje poprzestac na tym poscie.

Mc'giver 08-07-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1536934)

przestańcie pier***ić głupoty tylko niech ktoś wyjaśni czemu Raks w "Inmates" jest!!!

Frixar 08-07-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knoxy (Post 1536005)

Chlopie. Ja na Aurerze gram pewnie dłuzej niz ty w tibie. Nie mow mi ze ja niewiem nic o Aurzerze, wiem wiecej niz ty myslisz... Widzialem prawie kazda wojne. Wiem prawe wrzystko co sie na Aurerze dzieje. Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest.

duuKi 08-07-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Got'ic (Post 1537332)
Rżal.

No widze, ze teraz z FTB_Matysem jestescie po stronie Eloma?

@duuki i ktostam
Co wam dalo zakonfidentowanie?:)

Tzn dalo :]
Chwilowy koniec spamu:]

Sayg 08-07-2007 14:34

[CHAR]Hefii[/CHAR]

Jul 08 2007, 13:13:48 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Vesz[/CHAR]
and by [CHAR]Soldek[/CHAR]

Doneq 08-07-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1537417)
Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest.

No ja chyba wiem. Czy to jest to ze niewyraznie, brzydko piszesz?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:10.