![]() |
yyyy.. można prosić o filmik z tego przedsięwzięcia ?;D
|
Mam nadzieje że się nie załamią bo ten serwer ma UPAŚĆ!
@edit a co do mojego poprzedniego postu ... Naprawde nikt nie wie ?? Last Login: Jul 02 2007, 13:33:44 CEST |
Kurwa nie wiecie o co chodzi to na huj piszecie ,zwidek i demthes padli przez imargama który wbił 15 minut na..... noob charze kolegi z gildi.. A katrila musiał dać loga bo nie miał kluczy na fibule. Cała akcja powstała po tym jak noob chary wizji zaatakowały pizaro... Peace .:]
|
Cytuj:
|
PRZECZYTAJCIE DOKŁADNIE COMMENT:
Name: Caltek Sunbladowiec Sex: male Profession: Sorcerer Level: 20 World: Furora Residence: Carlin Guild membership: Leader of the Sunblade Last login: Jul 02 2007, 08:14:57 CEST Comment: "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" NAPOLEON BONAPARTE Hail my people for SUNBLADE Start 07.04 2003 Finish 27.10.2006 Sunblade will be a legend that never dies... Caltus come back!!! Live Team of Sunblade Darshil Gremar Spaaw Kolek el'baq James Caros Yubov Laen Lyon Yakapushi Mastah Verbatov Wayne and Eddy Braveheart Playing in memory Muchettii/Czepanara/Ahcum Lewap/Muhhi/Caltus Account Status: Premium Account KTOS SE ROBI JAja czy NA SERIO TO KTOS.....? |
tak to ktos nikt se jaj nie robi to jest caltus :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O to Chodzi xD? |
To patrzcie na to:
Gremar (Old Caltus) Title z Guild. |
@slovik
no i co z tego że ktos sie logowal o tej 13.33.44 ? jakie to ma znaczenie? a o Caltusie.. jakos nie wierze w powrót Sunblade ale byloby ciekawie :) gz Duskiness akcji |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ima zabił jednego z naszych noobcharów i z paroma osobami strapowali się na deep fibuli. Następnie odbył się masslog "Triady" i wpadliśmy na grubo obstawioną noobcharami Vision Fibule. Katrila skoro świt dał loga, zostawiając swoją ekipę na deep fibuli. Zwidek i Demthes chcieli dać loga a Imargam miał paść, ale widocznie znudziło mu się bycie "człowieczkiem do zabicia" i rzucał pod Zwidka i Demthesa fire bomby, by ci go nie zostawili i żeby padli wszyscy razem. Kiedy się od niego odsunęli w głąb d lair aby gdzieś dać loga, Imargam przestał się uhać i padł, wystawiając Zwidka i Demthesa na pastwę watahy Dusków. Tyle ode mnie. |
boze caltus zrobil se juz tego chara dawno jescze jak aristocracy bylo neutral.czy musi wracac do gry zeby miec chara do gadania z kolegami..
|
@ Last Login
Chodzi o Clarence Arne Riise |
Cytuj:
Czyli wymiękł w końcu xd @topic Ładne fragi |
dobra chuj nie chcecie to nie ;p i tak na filmach ziomek skasowal temat :< sry pap
|
Cytuj:
GAYLOGER????!!!!:baby: |
lol? gdzie ty keyloggera widzisz? :s
fibula.rec This file has been downloaded 33 times File size 948.94 KB, uploaded 51 minutes ago anythin else? :S |
Cytuj:
;*************** Btw. Nice Wizja że pozwalacie expić ponad 10h Vision przy 20 osobach online..... Katrila 02 Jul 2007 +1,063,758 5 181 95,607,584 |
Pasterz the Axemaster nagrywal lol -.- moze nikt nie chcial zeby cam sie pojawil na forum. Nie wiem... Ja tylko skopiowalem z filmow. Jak cos to sprawdz najpierw :**
|
Tarrin Kerrax [135]: DAM 10K TEMU KTO ZABIJE IMARGAMA
tarrin chyba musisz komus wyslac 10k :) |
dalej myslicie ze to key ? :)
|
|
Cytuj:
|
Wybaczam :** xD lol ale zjebanie bo tylko jeden frag pokazany jest ;s
|
Maziqu
Jul 02 2007, 22:27:24 CEST Killed at Level 98 by Taifun Devilry and by Pasterz the Axemaster gz |
Jejku jejku moj noob char taofin fraguje ja normalnie nie wierze jak te dziwolongi ogarniaja ! ! !! oneonejedenjeden111
kurwa czemu mnie nie bylo jak imcio padl ?!czemu ? kto mi powie czemu ?? hyhy kto mi pivo przyniesie? |
Coś Taifun ostatnio szaleje... Raz wbiega w środek Vision na pustyni, a teraz kosi równo
|
Cytuj:
fajnie by bylo :) |
Imargam musi zmienić opis na tibia.com =]
Imargam 1:2 Taifun Devilry |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Btw, to dla moich zagorzałych fanów,... 22:13 You advanced from Level 85 to Level 86. I jeszcze jedno pozdro dla,.. Trevour'a |
nie no to już przesada sam się poddał i przestał uhać... lojalność, zgranie tym się szczyciło vision tak? :x teraz to tylko pewnie będize jak w okresie stycznia lutego masslogi i zabijanie kogo popadnie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down czy będzie furora sprzed wojny to sie okaże... |
Cytuj:
GZ Dusk Paczek w koncu gleba :] _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ WALCZYMY O WOLNA FURORE ! |
Cytuj:
Nie o to chodzi chodzi o kogoś kto tu pisał że jest Hard i wytrzymuje bez tibii i sie nie dawno wlogowal a nikt nie wie kto to @edit Quanchi nie zauwazyłem Brawo XD!!!! A wiec nasz Clarence nie wytrzymal xDD @edit 2 Clarence gz lv i plis autograf ;p <joke> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty w Słubicach mieszkasz :D ? Jak tak to tam u Ciebie w Słubiach Raxxel mieszka dobry ziom hehe :P @TopiC Lojalnosc w Vision, jak on padnie to wszyscy padną, PRZECIEZ KAZDY PRZYJACIEL BY TAK ZROBIL !!! zal :|:|:| Widac na tym przykladzie z Ima Zwidek itp sa w Vision TYLKO po to zeby dojsc do wladzy, 0 lojalnosci ani nic. 2. I tak Vision dostana wpierdol xD |
@Nevick
Oj, wybacz Slovikowi. @Slovik Tja, Thanks po pierwsze, ale ja też nie mówiłem że wytrzymam długo :P:P @Co do wojny Wojna trwa chyba już 6-7 miech, jeśli dobrze pamiętam zaczeła się od sfragowania Caponeqa w Grudniu popołudniu :D Pamiętacie takie chary jak, [CHAR]Bafee[/CHAR], [CHAR]Merlin of Furora[/CHAR], [CHAR]Kaalyon Shas[/CHAR], [CHAR]Wedelk[/CHAR], [CHAR]Shelbo[/CHAR], [CHAR]Jixxufi[/CHAR], [CHAR]Verbatov[/CHAR], [CHAR]Tolik De'Capeiro[/CHAR], [CHAR]Fa'fik[/CHAR], [CHAR]Vick Minos[/CHAR],[CHAR] Eblo Beblo[/CHAR], czy [CHAR]Dutka Plutka[/CHAR], I nie wymieniam tutaj tych bardziej sławniejszych,.. Wojna ta, powchłoneła wielką ekipę, nie ważne który był z której ekipy, lecz nikomu nie dało do myślenia że serwer podupada, i nie da się dojść do totalnie żadnego porozumienia, i raczej już tak będzie jeszcze przez długie miesiące. Without insulting to both sides. @Lubie orzechy Właśnie dopiero teraz zobaczyłem twój post, Raxxel jest z mojego podwórka, więc znamy się, a trzyma się dobrze jak i w rl jak i na serwerze Titania. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:03. |