![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorki Vilum, nie powinienem się śmiać, ale chyba przyznasz, że to mu się udało xD xD Z tymi sms'ami to było tak, że trochę się nam nudziło; chyba nikt nie liczył na żadne efekty? Co do opena, raz my jesteśmy górą, raz Wy. I jakoś to się tak kręci ;> |
Cytuj:
|
ader
Tutaj trzeba przyznać Ci racje raz wygrywacie wy a raz Oven/Cf. Wystarczy popatrzeć na tą wojnę jak i na poprzednie. Przykłady? Bitwa pod Ab dawno temu padł Vateriel i Kazadum(czy co tam wtedy było)uciekło. Orc fort-Wy uciekliście na lepsze pozycje a po szybkim ataku Cf gubiło nogi. Facc land-Siły były mniej więcej wyrównane mimo to wygraliście we fragach dzięki szczęściu Dano,Sarkusa i Raxxela. Ostatni open na Ankh-Tutaj ewidentnie byliście GÓRĄ .(Przynajmniej we fragach-nie wiem jak toczyła się bitwa) |
vilum soprano, lol
|
Cytuj:
|
jak brzydko trapowallisice rishiego tymi low lvlami xDDD
|
Elo, elo, panowie mam pytanie!
Dlaczemu Vilum nie w Vitashity? |
Cytuj:
|
Ja pytam w swoim imieniu.
|
to nowa taktyka vitality 30% odchodzi i zaraz przychodzi ;/
|
Cytuj:
|
Hi 5 = )
P.S. PJ na 3 dni rządzi Oo |
Cytuj:
|
|
01:45 You advanced from Level 99 to Level 100.
Cos Xoo Stanexowi sie nie udalo pilnowanie mojego levela. Na 50 powiedzial ze nie wbije 60 bo bedzie mnie dzien w dzien zabijał. |
Gratz Wizz ;]
|
Cytuj:
|
doslownie =]
gratz mario ^^ |
Nuuuuuuuuuda
:-( |
[CHAR]Raxxel[/CHAR] Jan 22 2008, 13:03:20 CET Killed at Level 131 by Joel Backman
and by Doomzor [CHAR]Doomzor[/CHAR] Jan 22 2008, 13:30:01 CET Killed at Level 151 by Makdark Shielfew and by Elementmagician |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem, dlaczego się czepiasz. Żadna praca, że tak powiem, nie hańbi i jakiego zawodu (wykształcenia?) by nie miał, to należy mu się szacunek z tego powodu. Jest na pewno lepszy od tych nierobów, którzy całe dnie przesiadują przed kompem/TV i są na utrzymaniu rodziców. |
Cytuj:
Jak kiedyś powiedziałem ...ciebie to by nie wzieli nawet w noszeniu cegieł:/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
najpierw trzeba skończyć jakieś 12 lat :)) i przejść okres dojrzewania, ale rozumiem Cie jestes własnie w okresie burzy hormonów @ emok pierwszy raz czytając to forum musze Ci przyznac racje;d |
A z kim mam przyjemność? :D
|
Vilum, muszę Cie zmartwić bo pracuje i nie jest to praca fizyczna.... Jestem z niej zadowolony. Przyzwyczaiłem sie do zycia bez tej gry z czym wielu naszych współdziałaczy na tym forum miałoby poważny problem wiec nie wiem czemu mi to Emok sugerujesz ;) ja z Vilumem mam stare zatargi, których Ty nie znasz. Ty mi nic nie zrobiłeś toteż nie mam do Twojej osoby żadnych negatywnych emocji. Nie powiem że oczekuje tego samego, ale przyznam, że byłoby miło ;-) Ktoś tam cos gadał o dojrzewaniu - 20 lat kończe :D raczej w tym wieku pokwitanie już jest przeszłością....
|
Cytuj:
Mój post był tylko wyrazem sprzeciwu (krytyką) Twojej poprzedniej wypowiedzi. Do Twojej osoby nie żywię żadnej osobistej urazy ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Doomzor
Jan 23 2008, 00:37:57 CET Killed at Level 150 by Lord Isglass and by a fire elemental of Mori Natho |
01:22 Fakro [112]: ajaj dostajecie baty do pz i siedziec hahah uwielbiam jak zjezdzasz wszystkich i okupujesz pz potem ahsauhasu
KURWA JAKA CIOTA OMG JAKA CIOTA SHUAHUSAUSUHA JA PIERDOLE WESCIE GO WESCIE BO UMRE ZE SMIECHU mialem 15 i co huju jebany Fakro cioto przylazles ? nie wiec mu dajcie link żeby tu sie zapisał i pisał kutas to sie all pośmiejemy o żal//// Pytam Gdzie Byłeś WIELKI FAKRO Z PIZDY WZiĘTY i który padając stracił od 122 (robionego przez double exp lv )na 112 lv i cieszy pizde że ja padłemja sie smiałem i odrobiłem a ty co ? siedzisz w pz i logjeszsie jak kogoś zabijecie albo jak jest was wiecej niż 30 na vt ale żal i jeszcze masz czelność kpić z tego że ja niby w pz stoje cały czas. DO HUja pana mam taka pompe po 3 piwach z niego że ja niewiem dajcie mnie tlenu bo sie udusze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |