![]() |
Cytuj:
|
up/\ Filmiki zawsze sa ale nie dla wszystkich : )
|
@maddie - mial wiecej niz ci sie wydaje... tylko ty poprostu nie wtajemniczasz sie w te sfery;) , 3mal ze szwedami i pomogl niejednemu z nich, z tego co wiem to byly powiody.
|
za niedlugo wmv bedzie, po tym jak damy wmv damy reci ;)
|
Mi się zdaje że BONGO nie da rady nawet około 80 lvl ubić i dlatego szuka polaków. Hehe
Po prostu jak :baby: |
chodzi o szwe
|
A Jaero to rumun (przepraszam rumunow)
|
Cytuj:
chociaz pewnie ja czegos nie wiem jak zawsze ;< |
cały post edit gdyż pomylili mi się ludzie :D
|
MM
Poniewaz zadko bywam online, musze Ci napisac sprostowanie tutaj Laeron (czy jak on sie zwie) w kazdym razie ten ktory nie zna angielskiego (lol) bil mnie w carlin jak wpadla po mnei Anima Mam nadzieje, że to Ci wystarczy a jak nie cóż, twój problem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ps nazywa sie Laerion. Laerion Sili. xd |
Cytuj:
|
fiev ***** smalcem i ma 3 downy na czole;/!!!!!!1111111111111111111
DZIS BORUTA KUMPLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. dednie kaszdy kto wyjdzie z depoda |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to detykuje dla wszystkich asslickerow i mlodej matki: walcie sie..
|
Cytuj:
|
dzis o zwyklem poże odbendzie sie boróta wszechczasuf, WIECZUR FSZYSCY WENTRILO !11111111
|
Refleksje po dzisiejszym dniu?? nocka w pracy i po nocce do szkoly na 10 godzin - agonia
|
Cytuj:
no moze Kim aka Ean gral wieloma szanowanymi postaciami ale czemu od razu legenda ? drugiego ownera Alexa nie znam wiec nie bede sie wypowiadal o nim :) |
Cytuj:
czy to on go dednal czy bongo ? nara |
Cytuj:
|
jinikao pm mi swoje gg
|
jakis kontakt do maderia etc kurwa macccc, prv!
|
leerok na berylii
|
Name: Angel Netsuke
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 87Oct 27 2007, 21:35:14 CEST Killed at Level 88 by Thoron Jano and by Axail bay 4 Angel Netsuke (*) History Knight 87 -211,794 zasnoł;/ br mozemy bic nie?:< shiet ktos atakowal bongo iiiiiii Oct 27 2007, 21:49:10 CEST Killed at Level 79 by Xena Breakers and by Becki Metaxu Name: Flowerix Sex: female Profession: Knight Level: 77 2 lvle;/ |
Dzisiaj na vencie się jakiś syf zrobił, ale go zlikwidujemy!
Takie sprawy do obgadania: @Zielper~ jeśli tak bardzo chcesz wpaść i mi morde rozwalić albo cokolwiek zrobić to ja czekam! z chęcią poznam Cię z moimi kolegami z BT i w ogóle z innymi moimi kolegami! zapraszam Rybnik - Chwałowice @Neztas jesteś totalnym debilem i pokazałeś to na ventrilo! większego dzieciaka neostrady od Ciebie nie widziałem, lamus z Ciebie totalny i jeśli też chcesz wpaść na Rybnik się z nami spotkać też BT Cię zaprasza! kthxbye czekam na Ciebie zielper pamiętaj! i tfu dla Ciebie |
Dobra Robota :)
heheh :) GJ bongosy :] 2,5 h czekania ale opłacało sie . 77 Knight hmmm nie jest zle.
Fardel "u are so goods" haha Jutro tez jest dzien. Ciekawe kogo tym razem teleportuje do temple :) Axail bay - Bolala mnie twoja sd'ka :/ ciekawe za co :] |
Takie male sugestie co do dzisiejszych akcji :
po pierwsze, do huja nie denerwujcie sie jak cos nie wychodzi, trudno zapanowac nad 30 osobami, bez przesady po drugie, robimy jedno vent po trzecie, robimy combo po ang na vent, one two three po czwarte, nikt nie wyzywa nikogo i nie przezywacie tu kazdy to przeczyta, bey kumple btw floweriks muj plska nie dedufka;/ /Rippaaah! |
niezle;;;p
|
Cytuj:
ja mam z nim kontakt :] |
12:16 Wojownik Marix [6]: hcesz zemnom hodzic
@Bongo Po 5. bez Savatera:D |
Cytuj:
http://img514.imageshack.us/img514/496/hehehesq8.jpg boruta mowicie? |
tej mlodej matce odebrano dzieciaka i teraz chce sie jej jebac !! takie sprostowanie
|
Cytuj:
Grigori ftw_/ |
Nic sie nie dzieje na Iridi??
|
Póki co niee :P
Ale kto wie kumplu co będzie wkrótce:PP |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:59. |