![]() |
Ja na securzy widzialem nick Wy******* Przez Stado Murzynow ale wiem ze gdzies spacji nie bylo, nie pamietam bo to dosc dawno bylo
Jest tez Tulejka <-- Bardzo Orginalne |
Ja widziałem:
Pilot od telewizora Palleczka ladna dupeczka wy********j bo cie zgwalce ruchaj barbie az sie zgarbi |
Najglupszy nick
Ja widziałem
Wyszli mi (lucera) Spale cie smieciu (lucera) Mietek zabijaka (nie pamietam serweru :P) |
Dajcie mi bana
Diabel Pop Druit sorker knajt palek Flegmetyk Garrgammeluss Janek Zawyj Kiego Huja Mieczyslaw Cyjak Popili po swietach Tata monz Mamy Zebrak pospolity Zenek wez poczekaj Koleś ma wszytskie te chary na jednym koncie to mój kolega rl aż mi go żalll. |
Tukan pogromca Sebka (samera) 60+ ek 8o
|
Rolnik Armagedonu
Kurwa Rolnik armagedonu to byla pierwsza postac [CHAR]Galvaris[/CHAR] 70 + paladyna z Obsidi i kurwa ja nie lubie takich XERO
a co do smiesznych nickow to macie : [CHAR]Postrach muszli klozetowej[/CHAR] [CHAR]Strach maszyny gdzie gowna sa[/CHAR] [CHAR]Druid mag wody[/CHAR] [CHAR]Zomalek obsidi[/CHAR] [CHAR]Herbata wylana[/CHAR] [CHAR]Cholera[/CHAR] zbieram suchy chleb dla konia - to bylo kiedys zbieram suchy chleb dla swini - tez kiedys' [CHAR]Funfastyczna czfforka[/CHAR] |
Rubinio
Pogromca orshabali Mietek traktorzysta |
Cytuj:
|
A który to twój nick?
|
Cytuj:
a najsmieszniejsze było to że zawsze stali obok siebie |
Juz Zalatwiam (Harmonia)
|
Kolega Taifuna (Furora):D :D :D
Mateusz Dragon Wielki (Harmonia) ;C |
kolega miał chara "Ziomal spod biedronki", a jak go stracił to zrobił sobie "Ziomal spod biedronki back" xD
|
ja najlepszy widziałem radosny tomcio.
|
;p
ja widzialen najglupsze na Refugi ale juz chyba delate i jeden nie wiem z kąd ;P ale był
Oczywiscie ta trójka ;) Nuub Noob Naab :P Wieczny pechowiec hujoped Ru**cz z pod Lodzi Wyje**lem w mur Moja stara sra do gara I jeszcze jeden z Titani :) Dajcie mi troche kasy <--koles mial Pacc na 10 lvl ;( |
Wlochata Parowka
Wonchaj Miecza Hail Me ;s |
Ja mam tu pare wszstki z harmonii :D
Ozdoba Choinkowa Nacpany Ziomek Bratek Pogromca Ratow Daniel Super Sayian dwa Ada Dragon Wielka Eliot dragon wielki Rolnik ciagnik Kurde Of Harmonia Laska kaamilka Thi'ef |
Ja dawno temu widziałem Dziecko Papierowej Zaglady =)
|
Lubie wode
Nie lubie masla orzechowego Lubie zozole Dozownik czipsuw |
Nicki głupawe ... :P
|
13:40 You see Piekna mery zgwalcila ruhu of (Level 1). He has no vocation.
13:31 You see Piekna mery zgwalcila ruh (Level 1). He has no vocation. Mala roznica ale i tak glupie :D |
[CHAR]Bobek wyznawca puzona[/CHAR]
|
moj kolega na kyrze widzial
"Krystyna of Gazownia":):):D:D |
Notoryczny miotacz sledzi - 100+sorc
bijcie tego po lewej - mozlwie ze juz skasowany hujem strzelil wyjebongo wladca korniszonow all z calmery ;) |
ja miałem moimi pierwszymi charami
Zabujca dusz Zdzichu partyzant nadal istnieją ^^ (mam nadzieję) Oblesny Ramidez <-- qmpla kiedyś na rooku widziałem "Plan Lekcji" xD |
Zmien Skarpetki of Aldora xD fajny nick :/:fuck:
|
Ja widzialem nick "Hoc Do Lozka" myslalem ze z krzesla spadne :D
|
jak widze wulgarne nicki to mnie kur*&^^ bierze :) typu "osrany sork" itp :/
|
23:37 You see Hugo Psi Siurek (Level 5). He has no vocation.
|
Ja tam widziałem "Chce Se Poruchac" xD
|
a właśnie widziałem terz "Przemek jebie psa pod pachom" xD 3 klasy nie skończył :P
|
Za czasów nooba, 4 lata temu, mój kuzyn założył dwie postacie...
- Halu grzybo rolnik - Fighter with magic long qpa Pozdrawiam, Lord Karrak |
Mnie rozlozyl nick "Czarna Kupa" byl ubrany na czarno xD <hahaha>
|
widziałem jeszcze kiedyś:
"Zimny stolec" czy jakoś tak "Pogromca kubusia puchatka" "Offer" xD |
11:45 You see Niedorobiony Frajer (Level 5). He has no vocation.
|
[CHAR]Kupa konia moje babce[/CHAR] Obsidia
[CHAR]Seba Pogromca Hleba Of Obsidi[/CHAR] Obsidia [CHAR]Krzaczasty Egzorcysta[/CHAR] Obsidia [CHAR]Piekne Panie Dzwoncie[/CHAR] Obsidia [CHAR]Anna-Stara Panna[/CHAR] Obsidia |
Ja widzialem kolesia "Ziomuś Pomusz" xD
"Mitzum zrob mi laske za zeta" -- Xerena (Mitzum to h-lvl) :D |
Wlatca Komarow <--- Moj:baby:
|
Kosmiczne Szambo dwa (askara)
|
jeden typ na ASTERA ma nick Lord Kononowicz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |