![]() |
gz temu up za slowa
czooka zawsze cie lubilem w karmie nawet jak mnie w*****les ale te twoja slowac przed ob powalily mnie po fakcie dokonanym Cytuj:
|
Taa Rise nie wyszlo na OB bo cos tam cos tam, no i co z tego? Teraz eter~ sie napinaja a nei pamietaja ze oni nie wychodzili o wiele wczesniej najbardziej zawiedzeni sa npc bo znow nie zarobia paru kk na blessach i aolach z eter~. Pozdrowka
|
Cytuj:
NIe zamierzam sie wysmiewac i wydurniac ale apel do obydwu stron: bez sensu wyzywac kogos od przestraszonych czy pisac jakies glupie posty. Wojna to wojna. Mysle ze jakbym nie widzial szans na wygranie tez bym nie pociagnal za soba calej armii zeby tylko sie pobawic ryzykujac tak wiele. nie wiem jak wy ale jak nie wiem czy bedzie open to sie pytam jednej w miare "zaufanej" osoby od was czy wyjdziecie. radze wam robic to samo bo czesto jest tak ze spamuje mi 6 osob od was i sie pyta czy wyjdziemy. |
No Eterq moj :) Mądre słowa.
Ale powiem Ci a raczej Wam że mi sie podobało nie wyjście ... Ostatnio sie nastalem jak pała na pustyni bo ciemno opalony russel ( mały brak szacunq dla tego z małej literki "russel" - może payment mi podskoczy :) ) specjalnie nie wyszedl aby nas drażnić i liczyć że kiedyś komuś żyłka pęknie... tzw wojna psychologiczna .. Ciekawe ile książek przeczytał na ten temat .. Musze i ja jakieś poczytać :) może ktoś od Was zdobyć liste książek russela ?? B) Więc nienapinajmy się obustronnie. Ja szczerze to bym jakieś bany wymyślił dla tych co w domu kląć i wyzywać nie mogą a tu takimi pięknymi słowami obdarzają przeciwnika.. Pozdro :) Eterq nie wyszło mi odebranie Kamili ostatnio .. byłem w trasie. Więc może następnym razem się spotkamy. Obiecuje podjechać taxi abym nie musiał myśleć o powrocie :). No i ten tego musze na nowo numerek imperka zdobyc :) bo go w innym telefonie ktory oddałem miałem .. |
KUrde .....
oczywiście Imperka... bo zaraz i u Imperka mi payment wzrośnie :) HAHAHHAHA Imperq z dużej Cie wpisałem :) ;) Pozdro ................. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chłopaki to jest naprawdę bez sensu... Po co macie sie jeszcze napinać tutaj ?... Jak juz napinacie sie na tibia.com to to forum zostawcie w spokoju :) I w sumie nie dziwie sie Rise, że nie wyszło na OB bo sam byłem zobaczyć tą wielką armię Sliccera i Rogstaha..no iii zdziwiłem się bo zobaczyłem kurwa mieszanke noobów (50+) no i Roxando (40+). Niewiem.. może nie obwiniajcie Roxando Crew o te noob chary bo kurwa jak wszedzie było napisane "OPEN BATTLE NIEDZIELA 20 !" To chyba logiczne ze będą nooby ? Naprawdę bez sensu ta kłutnia ;) pzdr |
co to za idiotyczna wojna?;o chodzcie zrobimy ob, umowmy sie rofll, od kiedy to strony " wojny " umawiaja sie na bitwe... wy nawet z tego robicie posmiewisko xD zrobcie tak na Titani rofl... wyjdzie ktos z pz i momentalnie jest masakra.. ale tutaj obie ostrony bez 90% skladu i ludzi z innych serwerow pz nie zrobia... dziecinada.. gracie czy ta gra jest tak wazna ze musi ktos za was grac?
|
Jak ktos tam wyzje mowil, umowcie sie na goromie czy gdzies tam i sie bijcie XD
@up Oby na morganie tez bylo tak ja na titanii :evul: |
Nie pasi to wy*******aj na Titanie pro mastahu nikt Cie tu chyba zbytnio nie potrzebuje, wiec Ciaoooo :evul:
Ide do szkoly Ema :P |
No pewnie, ze na Titanii jest fajniej. xD a ty co sie tak denerwujesz ;)
|
zrobcie lepiej nastepny OB bez pisania na forach, strochach, bilbordach itd gdzie to bedzie i kiedy, i np jak bedzie to mialo byc na pustyni o 20 to nie stojcie juz tam od 19 bo masa noobow poprzychodzi, zalogojcie sie 5-10 minut przed walka i tra na pustynie i sie lejecie jak beda jakies nooby to wiadomo ze to noobki z waszych ekip.
Tyla powiem |
Cytuj:
Co ty pierdolisz czlowieku bagdadu? Jakie warunki russela, my mozemy kurwa walczyc wszedzie, to wy sie upieracie na zasranej pustyni ank ?????? JAKIE KURWA NASZE NOOB CHARY BANDA KRETYNOW POLSKICH PIERDOLONYCH NIE BYLO TAM ZADNEGO NASZEGO NOOB CHARA, IDIOCI. WYJDZIE NA JAKIES NORMALNE MIEJSCE I PRZESTANCIE PIERDOLIC. |
@up
eter~ jak juz raczyło wyjsc to tez pokazali o potrafia <lol2> a najwiecej to ty pierdolisz wiec stfu ~!~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Prawda boli :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Banda kretynow polskich?? ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa , za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU. "Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak wogole walczysz za polske ( III wojna swiatowa ) czy dla znajomych i zabawy ? |
Cytuj:
@war Opena nie było... no i co z tego? Jeszcze będzie okazja powalczyć. Te noob chary nie były wszystkie nasze. To, że Rise nie wyszło... lepiej dla nas, morale rosne :P A słyszalem, że macie problem z ventem, jeśli używacie hurricanehost to on ma ostanio jakaś awarię... ;) |
Tu nie chodzi o te pierdolona gre czaisz?
koleś ubliżył mi jako polakowi czaisz? @komisarzyk takiś kurwa mądry , pierw kurwa przytaj post kolegi zanim coś napiszesz bo jak widzisz on także ciebie obraził jako polaka. @miss to noname napisał post @hardclan mi tu nie chodzi o te gre ja se tu moge padać do 20 lvla koło huja mi to lata @ata Co tu kurwa ma do rzeczy że jesteśmy w uni? myślałeś że będziesz zajebisty że odpiszesz na te post ? do ciebie go napisałem ? po huj sie w*******asz? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kiedy WOR? :cup:
Morale wam rosną hahahahahahhahahahahah |
@Up
Jak byś nie wiedział bystrzaku to war jest już od dawna.. :D |
Najwyższa ocena za forumowy kabaret :cup:
|
Pisze do Mority ponieważ znam go dobrze.. ciecia jednego... wielki cwaniak z Titani a walczyl tam moze ze 2-3 razy.. wielki cwaniaczek..
ehm.. oni beda walczyc jak beda chcieli. nie grasz wiec wy*******aj.. :D:D:D:D Pzdro dla Rise i powodzenia we wojnie :) Rozjebcie Szwedów!! Zydow jednych :) |
Przestancie gadac glupoty, i nie wymyslajcie czegos czego nie ma ani nie bylo, a ludzie sie nie beda denerwowac :)
|
Nie wiem jaki sens jest w pisaniu "jestem dumny Polakiem ! I walcze za Polske ! " . To tylko smieszna gra i tak naprawde mowiac takie rzeczy osmieszacie sie i przy okazji obrazacie Polske i jej Historie...
Gdybym ja trzymal od poczatku ze Swe,Br etc. i wybuchla by wojna w ktorej Polacy walczyli by przeciwko im.Nawet bym sie nie zastanowil tylko walczyl z tymi ktorzy zawsze mi pomagali i ktorych szanuje.Narodowosc nie ma zadnego znaczenia bo to TYLKO gra. Ludzie ogarnijcie sie i wyluzujcie.Niech to bedzie wojna w ktorej przeciwncy sie szanuja i walcza dla zabawy. A jesli ktos z nich Cie wyzwie olej to i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi bo szkoda na to nerwow. I nie zapominajcie "Dzwon głośny bo pusty w środku" B) Xd |
"Jak nie będą się bali, to się będą z ciebie śmiali"
;( |
Cytuj:
to jest gra gra sie dla zabawy a walczysz za kolegow ktorzy ci pomagali ( i dla wladzy taka wisienka na gorze xd ) to ze trzymam z spe i swe bo pomagali mi zawsze to moja sprawa jak by inaczej sie historia toczla to bym tez byl prawdopodobnie w rise /roni |
@Rise
To kiedy walczymy, ale tym razem podajcie dobry termin... ;c |
Cytuj:
Jeśli to było do mnie to uświadamiam ŻE W MOIM POŚCIE NIE NAPISAŁEM NIC O TYM ZE WALCZE ZA POLSKE ALBO COS , poprostu koleś mnie uraził jako polaka to mu dyskretnie wytlumaczyłem kim dla mnie jest ? tak trudno to zrozumieć ? |
Cytuj:
|
pomiot masz ma majtach i mama ci tu nie pomoże
|
Lol... Jeden gorszy od drugiego. Ale ludzie, to naprawde jest tylko gra xd?
I wlaśnie dobrze Kafar powiedział, przestańcie mówić ze walczycie za Polske bo żal mi sie was robi.. zobaczcie tylko w co gracie to rozgryziecie o co mi chodzi :) Bez napinki, Proszę Was... Madzinia i ty też sie tam nie spinaj o takie dogryzanie.. Wiem mnie też to denerwuje.. ale co zrobić. Widzisz napisałes post, wyraziłes to co myslisz i widzisz skrytykowali Cie.. Oni tylko na to czekają. I nie warto odpowiadać na takie głupie docinki. Cya |
Cytuj:
Moze dzis jakies ob plx :evul: Btw. Avatar Rise rox XDDD |
Cytuj:
Prawde mówi !!! :cup: @ Rise Avatar Kim jest ten pan >?? @HardClan dzieki ( ale to nie jest murzyn tylko jakis mieszaniec chyba nie? Albo latynos :P ) |
Cytuj:
@huh 20:36 Dance Van'Thorn [112]: shejq,zmien outfit 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: nah 20:36 Dance Van'Thorn [112]: no zmien kurwa 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: Shejq jest tylko jeden 20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd 20:36 Fire Knight of Morgana [108]: OZZIE PEDALE 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: hahaha 20:36 Dance Van'Thorn [112]: ja jebie 20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd 20:36 Cinek Niszczyciel [159]: BADZ SPOKOJY SHEJQ NIE WYCHODZI Z FORMY! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |