![]() |
Cytuj:
|
Oto moj popisowy wyczyn !!
|
@up
Ciut Za DuŻo!:(
|
chyba ciot za dużo hyh
|
SEVANCZYK_/ELDORCZYK_/ i...
PLAYING IN MEMORY OF ELITHRAWYNCZYK_/ R.I.P |
Undienczyk hah to byly pro czasy _/
R.I.P[*] |
Koras'zz masz mage wanda?8o
|
|
Iridia Life
|
A Laxia się chwali charem którego pewnie ma z hacka :)
|
Hmm a Ty byś sie nie chwalił 160 ms'em?:P
|
długo sie nie nacieszyl
Jan 15 2009, 15:32:32 CET Killed at Level 160 by Dardiuz and by Buggiz |
Laxia Ty ****u.
Laxia To ****..
Nie wie gdzie jego cel.. Expi Expi, potem pada Bo go matka szablą na*******a.. Rano jedzie Laxia z tatą a ich matka mowi TATO! no a tato mowi CO? No a laxia Hujów STO ! No to tata wpadl se w szał rozpierdolił laxie i sie stał.. jebanym morderca 'wniosek'.. Laxii Stary To Scofield =o \o/ Old Golus :]:baby: |
x
Laxia to **** ..
Zmienia servy Bo jego matce Sie zaczynaja Nudzic.. Nie wiecie ze laxia Sharuje z mama ? :o :cup: |
Cytuj:
|
@up
TY MASZ 20 LVL I MOZESZ POWIEDZIEC JESTEM PRO EVUL HAXOR LVLOWIEC_/ o/ 8o
|
@up
a nie jest? o.o ; o |
Cytuj:
|
Laxia grasz na jakims otsie? ; ]
|
Coś co lubią ssy!
|
POI Done ; )
A tu coś ode mnie : p
http://img297.imageshack.us/img297/7643/poivz5.jpg Thx dla ekipy czyszczącej, że mieli wystarczająco dużo cierpliwości :D:D |
Ile noobow na isarze teraz jest to jooooo;oooooo:baby:
|
W pizduuuuuuuuuuuuuuu ;DDD
No moze kiedys bedzie ich mniej ;[[[[[[[:confused: |
Kase dostali to byli cierpliwi :D:D?
|
Haha, no raczej :D Ale nie do końca, zważając, że podczas questu najczęściej używane słowa to były: Retarted i zjebie. xDDDDD Ale było zabawnie :p
|
Laxia czy jakos tak aka Casim ( new) na iridi , on kupil chara ;p wiec o co nie wiem o co wam chodzi;;
|
Muszę się niestety zgodzić :P Ludzie są zazwyczaj głupi i jak za nich ktoś nie pomyśli to oni sami tego nie zrobią :X Byli tam naprawdę "inteligentni", którzy nie rozumieli prostych komend i np. biegli dalej gdzie wy czyściliście kiedy all mówią 10 razy ze stać mamy >.> Albo się pytają 10 razy "We are going to stay here?" -.- Gadanie z NPC to już w ogóle porażka była, połowa osób nie wiedziała co mówić, a tibia wikia otworzyć też nie umieli lol... Albo "Don't rope any monsters"... co się stało po 20 min stania ? Niektórym zjebom zaczęło się nudzić, więc zaczęli ropać monstery >.> Teraz już wiem na czym polega hostowanie takich questów jak POI. Polega na cierpliwości i umiejętności myślenia za wszystkich i dowodzenia nimi w taki sposób, żeby Ci all idioci co będą chcieli się zabić (przez własną głupotę), nie zrobili tego, tylko dotarli do końca.... No cóż w każdym bądź razie próbowanie dojść do tego, bo jak ktoś jest uparty to się zabije lol
Btw. Nice loocik :D Szkoda że nie jest trochę lepszy, ale źle też nie jest :p |
Cieszymy się, że podzieliłeś się z nami swoimi sugestiami dotyczącymi Pits of Inferno quest. Cieszymy się również z tego, że jesteś bardzo doświadczonym graczem. Teraz zamilcz.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Serafin pamiętaj że jak będziecie jakąś wojne na iridii rozpoczynać, to żeby laxie dać do gildii bo to najbardziej lojalny member , Dla potwierdzenia wpisz na wrzucie Laxia
|
@madriato
A Ty kim jestes ze kazesz mu zamilknac co? jesli nie wiesz to ja Ci pomoge: Nikim. Pozdro i sie ucz bo testow do gimnazjum nie zdasz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jaki ciul:P a Madriato i tak ma was wszystkich w dupie:) |
Cytuj:
|
Nie zaglądałem na forum, a tu widzę trolle drwią sobie ze mnie :D
No to tak: @Lurker Daj spokój Ascotsowi. @Mazder Kim Ty właściwie jesteś, by oceniać moją osobę? Gówno jesz, gówno wiesz, gówno gadasz. Nie znasz mnie, więc zamilcz, bo Twoja opinia jest olewana przez wszystkich. Ci, którzy mnie znają, wiedzą jaki jestem i nie jest tutaj potrzebna Twoja wypowiedź. Jeszcze dla Twojej wiadomości powiem, że edukację na poziomie podstawowym ukończyłem, gimnazjum również. Więc sam wróć do podstawówki bo Twoje 'bez sensowne' wypowiedzi są właśnie na takim poziomie. Czytaj więcej książek, a nie forów dyskusyjnych - może wtedy Twoje słownictwo będzie bogatsze i zawierało mniej błędów. I tak btw. By z kimś rozmawiać, trzeba być na mniej więcej tym samym poziomie, a mi się nie chce leżeć na ziemii. |
Wybacz ze nie urodzilem sie idealny jak ty.
|
Victeron's best recorded day:
Date XP Change Rank Level 23 Jan 2009 +25,000,001 3 251 xd no comment |
Czy ktoś wie co się stało z Sacred Storm??
Bo ostatnio wojnę podobno wygrali, a teraz icha nawet nie ma na liście gildii rozwiązali się czy co?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |