![]() |
Czy moge blokowac draga??
Skile obok, a poziom 25. EQ:k armor k legs,c shield,warior helmet, fs.:) |
Blokować każdy może troche lepiej, lub troche gorzej. Ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi. :D A tak naprawdę jeśli idziesz team-owo możesz blokować (dragony walą mocniej z GFB itp., niż z "łapy"), ale na tych levelach sie jeszcze nie opłaca za bardzo chodzić na dragi, chyba że dla sportu.
|
@ Mariox
Chyba żartujesz? No twoim servie może i tanie ... na moim! Cholernie drogie! za 100 kamyków placi się okolo 2k a raz mi się zdarzyło że za bp kamieni 50K!!! |
Cytuj:
Możesz iść ja na skillach ~66/67 z eq: k set, tower shield, crown helmet, skull staff bloczyłem na quescie, ale to nie opłacalne |
Cytuj:
Człowieku, 40lvl to taki do dupy czas. Kiedy dragi są za mocne na opłacalne expienie, na niższych piętrach katedry UHy znikają z prędkością swiatła, cyce nie rzucajądość lootu. Kiedy dwarfami, elfami i minosami człowiekowi juz sie chce wymiotować =] I znajdz tutaj placówke z szybkim expem i jeszcze zarobkiem... @edit: @Vil: Na minosach lootuje tak od 30lvla. Nie expie a lootuje, co nie zmienia faktu że już zasypiam na nich. Elfy ? Fakt, na elfach długo nie byłem. Wbiłem tam 5 lvli. Ale chętnie poznałbym też inne placówki, siedzenie w jednym miejscu i robienie tam 10lvli to nie dla mnie ;] |
Z calym szacunkiem ale jesli masz 40 lev to ani na minosach ani na elfach za dlugo nie byles ;>
|
35 elder druid <jak elder to pacc ;p> Gdzie expic solo? Wiem ze moge dragi i guardy , necro i vampy ale czy na necro i vampach nie jest zbyt niebezpiecznie dla mnie? ;] Z góry thx
|
Jestem knightem mam 11 level i skile 40/39. Narazie tylko skiluje, jakich potrzebuje skili żeby porządnie expić?
|
muj lvl 34 skille 77 77 mlvl 5 gdzie moge sobie troche poexpic i czy mugl bym isc na OF ?? prosze o szybkom odpowiedz... Thx:)
|
Cytuj:
~70/70 a najlepiej 80/80 ale watpie że tyle wytrzymasz ;) @colman Sure na of możesz iść, ale to zależy jeszcze od twojego eq i zdolności uhania ^^ |
no to ja mam teraz takie pytanie :]
mam najta 70/70 skille, eq niemam ale mam bardzo dużo bp uh więc sprzedając będzie dużo kasy i pytanie ! na czym expić z pacc i z facc gram na świecie gdzie exowiska są przepełnione i cięzko expić ;] i jakie eq kupić Dragon Lance ? Fire Axa ? :) dziekuje |
pomocy
mam knighta na 9 lvl i skile 32/31 i na kogo chodzic jestem w carlin bo mi sie nudzi na trolach skilowac
|
Mam zamiar w najblizszym czsie wbic skille 70+/70+ i czy mam szanse bobloczy gs'a z 25 lvl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście pare UHów zejdzie =P |
Mam knighta na 27 lvl skille 68/62 i mam pacc'a moje eq to Warrior helm,knight armor,p-legs,dragon shield,k-axe,chce sie zapytac gdzie jest najlepiej expic (zeby szybko lvl zrobic i miec wieksze zyski bo jak widac po moim eq to nie jest najlepiej) z wykorzystaniem pacca i malej ilosci uh'ow :) prosze o szybka odpowiedz
|
bak idz sobie na prawo od Carlin . Jest taka duża góra na szczyxie hunter(ja naazywam tą góre góra huntera) i możesz xpić na goblinach i niedaleko respi sie troche rotów i 2 cyce.Obok na dol i w lewo w drugiej częscie jest takie wejście do skały i tam idzie sie dalej i ropnij sie. Dalej idziesz dalej przebijasz się przez gobki (tam jest Quest power ring i bronse amulet)Ewentualnie idz na dwarfy
|
ee mam pytanie gdzie morzna expic ze skilami 50/50 lvl 17 server selena pvp moje eq to crown armor bochy devil helmet brigcht sword vampire schield ;( pomoz niewiem gdzie expic!!!!!!!!!!
|
Będe miał knighta ze skillami 80/80 (narazie 75/75) lvl 31 5mlvl eq
Steel helmet,vampirka,FS (;s), p-legi,k-armor, buty i szalik i mam pare pytań: 1. Czy oplaca sie w tym ekwipunku komfortowo expic na scarabach tzn Czy duzo uh by poszlo 2. Jeżeli tak (jeżeli komfortowo) to ile wziac bp uh na 3-5h hunt 3. Ile wyciąga sie minimalnie i maksymalnie expa i kasy na takim huncie 4. Podobno na niektorych tombach dużo zarabia sie kasy zbirajac kase i lootbagi, czy to prawda, i czy moj knight dalby rade poexpić na niektorych? 5.Ile kasy wyciąga sie na takich tombach Jak widać z moim pytań spodziewam sie miec pacca :) , a bedzie to 1 pacc w zyciu :D więc stad te pytania |
ja napisze gdzie chodze expic i skillowac
jaka mam postac widac obok i chodze na slimy, minotaury, ghoule wiem ze slabe mam sklie a staram sie nad tym pracowac moje eq to: serpent sword, plate armor, brass legs, dwarven shield i teraz moje pytanko gdzie najlepiej ekspic i skillowac jestem w carlin |
Na foldzie siedzieć i tam skilowac i expić.
|
Gdzie moge expic na 33lvl przy 32 magic lvl.Eq knight armor wand of inferno p legi ,crus helmet ,i juz niedlugo crown shield.
|
@heravi: Soldki...
|
mam druidka na 19lv z 16lv magicznym;( i niewiem gdzie expic. Mam p-set dark helmet beholder shield i volcanic rod-wiem ze cinko .
PS. Obojetnie w jakim miescie zawsze moge sie przespacerowac. |
@heros0: Folda poziom -2... Roty, slimy, minosy... Piękny exp dla każdej profesji a dla sorca szczególnie... (10 poziomów tam nabiłem ;) )
|
cycki
na jakim lvlu moge isc na cyce bo mam twohanded sworda skille 37/30 :p i lvl 12 i wziac pod uwage ze mam 2 mlvl i moge kupic troche ihow...
a co do heros0 to moze na cycach w podziemiach kolo thais? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak będziesz miał takie eq i skille to możesz bloczyć, tylko nei zapominaj się uhać |
dzieki arcanist ale jak raczej znam swoje szczeście to spotkam cos bardzo niefajnego :) .Ale folda to dobry pomysł napewno skorzystam .A co do cycuw to mam mieszane uczucie.
|
no przeczucie jest zawsze
ja tez mialem przeczucie ale szybko exp leci ale ja tam expilem 10 sorkiem i w tych ciasnych uliczkach zablokowal mie snakeX( :evul:
|
Ja proponuję expić na ratach na każdym lvlu.
|
mam 18 lvl sorc 18mlvl eq.p-armor, devil helmet, wand of dragbreath, brass legi, ancient shield.więc gdzie moge expić
|
Na czym expić??
Na czym moge expić knightem 15 lvl, 3 mlvl, skills 65/52, w helmet, k armor, p legs, b sword i dragon shield??
|
@joczulek
wystarczy, że będziesz miał 4 MLVL i bierzesz kilka uh (na wszelki wypadek) i expisz na cyckach ile sie da :) |
Ja z 10 lvl chodze na dwarf solidiery.
|
Gdzie moge expic?
Gdzie moge expic? Mam 15 lvl Knighta. eq Plare armor Plate legs Spike sword Dwarfen shield . Skille 39/35 Prosze o odpowiedzi . Z gory thx.
|
moze pomozecie tez troche i mnie. Mam knighta 18 lvl skille 70/70. Eq slaby: P-set, Dragon Hammer, Steel Helmet i Dwarven Shield (nowy serwX( ) I mam problem gdzie expic?? Czy mam isc na do kazz i tam non stop dwarfy meczyc? :evul:
|
Cytuj:
Yep dwarf soldiery bo na guardy to za slabo... no chyba że masz pacc to możesz tomby spróbować |
a cos innego jak mi sie soldierki znudza? No niestety Pacca nie mam a szkoda;/X(
|
@up
Pierwsze piętro Dark Cathedral. Właściwie to możesz sobie odpuścić tam tylko Assasiny (marny exp a nieźle biją, znikają i "upijają"), Dark Monka (też lipny exp, również dosyć mocno biją) i DSa w jaskiniach (chyba nie muszę tłumaczyć). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |