![]() |
jest może jeszcze jakiś filmik?
|
Cytuj:
|
Ładnie chłopcy ;] nie było mnie na tej akcji ale widze ze kopengasy już powoli wygasają ;] :cup:
@KriS1460 Zrób co uważasz za sluszne . Miło było pobawić sie Aspirantem w wojnie ;] |
Russel to tylko raz sie pojawil na ekranie i juz go nie bylo. ;D
|
Noo nareszcie odbanowali mi konto ..
Gratki ostatnich ob :P Jak tak dalej pójdzie to szwedy będą się pakować z Morgany xDD |
xD! Victeron niezlej kur***cy dostal po tym wczorajszym dedzie skoro juz wbil 191 lvl ^^
|
Hehe :) Widac nie próżnują, a zydzi co ? Kampia pz'ta bo po osatnich ob sie boją ;>
|
"Do PraCy RodacY !" " a Zydy Paszol Won! xdd
|
Wracając do pieców w domkach itp....
KOPENGAS Gratz wygranego Ob. |
Cytuj:
|
Najs PG =3
|
Cytuj:
nie no zart ;ddddddd ///HAHAH teraz gleba na faccu bedzie czarna jak w edron ;/ |
Haha dobre ;}
|
cóż taka cisza :]?
|
Cytuj:
@down ... Aspirant to ty masz wkoncu bana czy jak :( |
Jednym słowem : ,, To byly piekne dni , zydzi do gazu szli ... ''
|
Cytuj:
Gratz ob! ;) |
Przez te wszystkie lata 'niewoli' na Morganie napewno w chuj ludzi was w*****alo, teraz pewnie sie do woli na nich odkuwacie ; D Co i rusz widze posty na forum Morgany na tibia.com ze kogos ze szwecji albo hiszpanii zabijaja hahahaha, najgorsi zawsze byli nie sami Ci, ktorzy teraz sa w Kopengas ale ich rl qple, ktorzy wykorzystywali plecy i zapewne nieraz z was szydzili czy coś takiego, zemsta najlepiej smakuje na zimno ;D
gZ odbicia morgany :) |
jeszcze nie jest odbita morgana. do odbicia morgany jeszcze brakuje jakieś 35kk russela. ta wojna jeszcze długo będzie trwać
|
Cytuj:
|
@ UP
Flow kolego flow xD + Arpens |
Nie ma Arpens, nie ma Rise, jest Flow.
|
Tak jest Flow i trzymamy sie razem co bylo kiedys minelo all toczy sie dalej . to tylko gra niezapominajac wygrywa sie lub przegrywa ;]
|
czyli wszystko co bylo napisane w temacie "Wojna Na Morganie" jest nieważne?
|
@up
Jest ważne, tylko po tym co było kiedyś, po wszystkich sporach i kłótniach jesteśmy jedną gildią Flow, nie ma podziału na Rise i Arpens :) |
To my polacy, Lubi nas niewielu wiekszosc nienawidzi boja sie wszyscy w szczegolnosci Zydzi" :)
|
vicek 193 ^.^
|
Hah XD To jak... Vicek do rana 195 ? XD
|
pewnie tak , a tak wogule to 0 Pg ;d Gratz !!
@down Widocznie tak. |
przebaczyliscie sobie dawne spory? :D
|
Mysle ze bedzie dobrze a Lavio mi ybaczyl to ze go zabilm kiedys :)
Pozdrawiam wszystkich i moja gildie FLOW :D |
Ładna robota Vicek :D Jedziesz dalej :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lord Makvereen
Banished: until deletion because of offensive statement Następny Flow usunięty przez ich GMa .... Nie wielka strata ale druid mniej :confused: |
Victeron got 5,390,941 XP
1 na liście pgerów dzisiaj ;s braaawo szymuś, tak dalej :D do piątku 200 ma być ;* |
Tam skromnie ;p 5 baniek ;d
|
Na Casimie wjebał 9 baniek to czemu i na Victeronie ma nie wbić tyle ;D
|
Cytuj:
"Rodzyn poliglota" :D |
Cytuj:
Nie wiem czy wiesz, ale poliglota to osoba władająca płynnie wieloma językami (w domyśle są to języki obce). 8o:cup: @ Lavio Character Information Name: Sir Faladrion Sex: male Profession: Elite Knight Level: 112 World: Morgana Residence: Thais Guild membership: Quondam of the Arpens Arpens nie istnieje, więc to muszą być błędy w Matrix'ie, nie? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |