![]() |
Dedlem i nic mi takiego nie wypadło tylko skile poszły.Ale dało sie expic.Expie expie odrobiłem deda yea.Wracam do thais ide ide przez gore cyckow ide patrze qwa a ty 5 noobkow 20.15.40 i cos tam jescze i mnie udubil 40 ale bym przezył gdyby 90ek na moscie do ktorego mowielm help pomogl mi a on gapil sie jka mnie zabijaja.
I wypadł mi noble armor w bp 1k. potem ide znowu odrabiac w inna mjejsowke i expie expie a tu patrze 30knajt mnie znowu zabil i i stracilem bp i p legi. Najgorsze ze skille poszly w duuul |
Mi to Plate Armor i Kiedys jak pkowalem z rsem(2 char):) to mi Royal Spirki wypadły:)
|
mi nic szczegolnego tylko p armor, devil helmet i pól k,beholder shield
|
Blue Robe (dostałem w prezencie na urodziny od kolegi) ale to z 2 lata temu jak bylem newbie i myslalem ze DS jest tak samo silny jak normalny skeleton.Dopiero potem zrozumiałem ,że straciłem około 20k.
Ale sie kumpel wku***ł. Niedawno zaś wypadl mi k armor i fur bootsy(blokneli mnie na dwarf guardach) ale k armor udało sie odzyskać (po rozmowie z noobkiem , który uwierzył ,że go zabije na non-pvp - cuda sie zdarzaja) los Fur Bootsów nieznany ale juz kupiłem sobie nowe |
Zabawne, ze padając przez te pare lat grania spokojnie kilkaset razy moim największym dropem był crusader helmet, dragon shield, tempest rod i plate legi na raz (w sumie wtedy ok. 15k). Ale to głównie dlatego, że odkąd miałem hacka żadna z moich postaci nie nosi żadnych lepszych itemów, ot tak, żebym nie miał czego żałować.
|
Dragon Shield+ Devil Helmet - Przy jednym dedzie.. a wiecie czemu?
Bo kochani lurerzy na PoHu Sobie dragonki lurowali :D |
Cytuj:
Takie bajki to opowiadaj noobom z carlin. 3x sd to kilka sekund mija i nawet najwiekszy noob zdazylby sie uhnac |
Knight Armor i 3 razy noble armor
|
mi wypadlo boh k legs medusa shield quargamire rod rh i p ammy przy sobie jakies jeszcze 6k i 4 bp mf nie mialem rs:cup:
|
MI medusa shield i wtedy prznioslem sie na non pvp
|
Padłem od twóch pk i spadło blue robe i bp w którym były manafluidy i 5k. ;(
|
A mnie wypadlo CROWN ARMOR O BOH !!! ;(
|
Mi raz wypadło Crown Armor w depo na 28lvlu podczas gdy szukalem uhow w panice przed poisonem i ded ;/ Obok mnie stal jakis inny player ale niezauwazyl jak dedlem.Z template spowrotem wrocilem po crowna :D
|
mi najczesciej nie wypada nic oprucz bp z gp , liną ,łopatą i lootem :p
|
gram malo ale stracilem juz duzo ... bohy ,dsm i demonke :(( ale odzyskalem po 3 minutach :)
|
Mi poleciało BLue Robe i Demon Shield ;((Shielda Odzyskałem)
|
a mi wypadly Boh-y i Dsm ;(((:(
|
Hmm...chyba ostatnie co mi zleciało cennego to dsm:(
|
Mi raz wypadło blue robe , demon shield oraz 2 bp manasòw niestety nic nie odzyskałem :(
|
mi ostatnio wypadly plate legi i szalik ;(
|
ja kiedys bieglem sorcem zabic kolesia w full eq, tzn b robe, g legs, mms, demon helmet, woi, bohy wpadlem po kolesia, zabilem go i wpadl rs xD, a potem wpadla po mnie ekipa 20-osobowa... uciekalem 30 min i z glupoty pobieglem i wbilem sie w trapa xDDD
chyba domyslacie sie co bylo potem?XDD |
bohy i vampka...
|
Aol :baby:. Wcześniej wypadł mi bright sword,kolejnym razem fire sword a reszta to chyba jakieś śmieci :p
Pozdro |
aaa, "kolega" przeciwna guildia z wojny na nebuli [CHAR]Nodois Tyranyn[/CHAR] ostatnio padl z rsem 145ek, wypadlo z niego ladnie, bo royal axe, mms, g legi, p ammy, 20 bp uh, dsm, bohy ;-)
|
knight axe i plate armor :D. Strasznie drogie żeczy nie? Ale jak sie dowiedzialem kto mi zabral z deda jak wracalem... Zemsta jest słodka!
|
no mi na rocku na orcach wypadła katana
a na amazonkach na maine dwaren shield;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ale mam battle axe to dwuręczna broń:wiking::wiking::wiking::wiking: |
Ja pare dni temu jak expilem na Tar tombie to mi neta rozlączyło i stracilem b robe ale szypko pobieglem i nikt niezabrał B) farcik:p
|
Mi pare dni temu rozłączyło neta na tombie to wyleciał blue robe ale zaraz odzyskałem bo nikt niezabrał B)
|
Raz mi wypadły k legi
A drugi raz b robe ;/ |
Podczas śmierci to plate legi xP
a na moich oczach koleś wyrzucił mój lootbag do wody ... waga kolo 5k oz -_- myślałem że mu chyba jaja urwe ale gram na non-pvp i taki koles sobie nic z tego nie robi ;/ |
ehh..
Lootbag to tez mi zakosili ale z eq wypadlo mi ;/ demon shield,bohy i blue robe +bp (smierc na 4 mino magach+2 zerki+2 Dwarf guard) załamke mialem total odrobilem eq potem hack i znow wszystko w dupe ;/ i teraz gram od nowa i sie dobrze uklada :)
|
Cytuj:
|
Ja gdy padalem pabro czesto tracilem sam bp,
ale najcenniejsze to p set :] |
Moim rp na neranie poleciały mi "blessy", c legi, bp w którym był bp uh, 3bp mf, 2 woi, d hammer i sporo syfu. Powodem deadu był trap (2 dragi i frost+ pare ludzi :) )
|
k axe i vampirka za jednym razem ;//
|
Crusader helmet, knight armor, plate legs, ~100 gp.
|
Ja prawie nawaliłem do majtek gdy dowiedzialem się że stracilem moje fur butsy. Na szczęście je odzyskalem
|
Cytuj:
Araghog@ Nie poddawaj się!:) |
mi wypadło co prawda 400gp
|
Mi wypadła różdżka. I nie wiem jak dostać nastempnoł!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |