![]() |
Cytuj:
|
Staremu kiedyś kupiłem Metaxe 5 gwiazdkową (7 gwiazdek najwięcej)
Najlepsza wódka w Grecji. 750 ml 10 euro :> Pił ktoś może? |
Cytuj:
|
A ja wole Dzbana Leśnego i Komandosa ;]
|
Cytuj:
Btw temat o zdjęciach o przez kilka ostatnich stron rozmawiamy tylko o alkoholu... :| Dla mnie bomba :p |
Cytuj:
*Fiszbin klepie Tolka po plecach |
Cytuj:
|
@Trójkąt
Ładny finger :D @Gewof Co ty masz za uchem? Skarb? :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up,
Albo rozruszać w końcu temat, bo do tej pory te wszystkie XXX stron zawalonych było komentami w stylu "jaka jestem brzydka", "oj koffam cie :*:*:*:*:*" "jesteś piękna" @Gewof, Ile kosztuje zrobienie czegoś takiego w uchu? Oczywiście pytam z ciekawości, mnie już nie trzeba zdobić... można wręcz powiedzieć, że nawet królewskie szaty mnie oszpecają... w ogóle to najlepiej wyglądam nago, ale to widok dla wybranych, na pewno nie takich zwykłych śmiertelników... Co ja się będę rozpisywał, przecież znacie prawdę i nie muszę Wam tego mówić. \m/ KOREEK \m/ @down, Niem lubiem ciem :< |
Cytuj:
|
@ Gewof
O.o Bolało jak ci tą strzałę robili? W sumie nie za bardzo mi sie podoba ale szacunek za własny styl. |
Gewof, ładny piesek tam z tyłu biega.
A tak na marginesie pogratuluj Justynce ładnego chłopaka. |
@up,
Czy ja o czymś nie wiem? -.^ |
@Korek - 15zl za kolczyka, robione przez kolezanke :p
@Walekifa - bolalo, nadal boli i bedzie bolec przez jakis rok @Raul - nie jestesmy juz z Justynka ponad rok czasu |
Mam nadzieję, że nie jesteś wolny.
|
jestem mmrr :D
|
Cytuj:
|
Nie, po prostu aż żal ściska gdy takie ciacho jest samotne. Z drugiej strony Gewof pewnie skupia wokół siebie pokaźne gromadki ponętnych pań jak mniemam.
|
kolczyk w wardze jakos mi sie z emo kojarzy :p
|
ja w wardze nie mam i nie robilem nigdy... :/
|
Cytuj:
Bierzesz tego swojego sexy mastah kociaka na smycz. Idziesz na miasto i masz tyle samo lasek w około siebie co Gewof. Dla polepszenia efektu weź pod pachę pudełko od Red Labela, które pożyczy Ci Drom. A jak nie pożyczy to wbijasz do niego do chaty i po prostu sobie bierzesz. Przecież on nie będzie stawiał oporu 2x większemu pakerowi. |
Cytuj:
|
Ty Gewof, ja mam ciagly problem - z mojego PDA wypada mi rysik wskazujacy. To ja sobie ten rysik bym tak w ucho jak Ty wsadzil i by mi tak latwo nie wypadal :P
Czyzbys mial ten sam problem? Latwo to potem wyciagnac jak chcesz cos napisac? ;) |
Mad-Sin:
Ile za wytrawne Martini płacisz? I jaki to sajz? ;) |
Cytuj:
Dromku, przeciez Ty masz swoj "rysik", bardzo malutki co prawda, nieco niewygodny w uzyciu, ale jest! |
Ja tam na "rysik" Droma nie narzekam, Ty Oxy masz jakieś niesamowite wymagania :<
|
hoomik- jaki słiiiiitaśny :*:*:*:*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Edytujcie te posty!!11oneone
|
@Weird Al
Się swoje zdjęcia wrzuca, a nie chomiki z images.google.pl. Ochłońcie z tymi zdjęciami wszystkiego_tylko_nie_mojej_szpetnej_facjaty, bo ja za zdjęcie bokserek dostałem 5 pkt... |
zalfik zajebiście mi się podoba. I fajny kolor :>
|
@Bastash
Jesteś pojebany. To się odbije na mojej psychice w przyszłości ;/ |
Sry, nie mogłem znaleźć bardziej sexy.
Przyznajecie, że imponujące? |
Ja zapytam!!! Batash , co ci się stało? Znaczy jak doszło do wypadku?
|
Cytuj:
Tak na serio to mam bolerioze i prawie przytomność na rowerze straciłem : ) A teraz mała zagadka: Co robi Bastash 12 godzin po wypadku (ok. 3.00 rano) siedząc pod drzwiami pokoju pielęgniarek? <napięcie> Nie, nie onanizuje się Sven. <napięcie> Odpowiedź: Karmi łabędzie. Chcieli mnie do Choroszczy na badania wcisnąć :| >Drunk Wrzucę fotkę za jakieś 2 tyg o ile nie będzie już widać, że wypadek miał miejsce. |
Żal, Bastash. Jesteś taki brzydki, a do tego oszpecony wypadkiem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |