![]() |
A mi żaden link nie działaX( wie ktoś czemu?
|
Cytuj:
Spróbuj ściągnąć z innych serwerów - Cichy podał linki w 1 poście. |
Cytuj:
@Cichy: wrzuć te mapy i nie mów, że nie możesz! |
@up, nie chodzi o to że nei może, tylko nie chce i na pewno nikt go do tego nie zmusi :)
|
Well, jeśli ktoś posiada dawne mda to tibicam'ów od 7.5+, to niech z łaski swojej hostnie i da link w temacie. ;d
|
cichy do boju ja w ciebie wierze ! Zrob wejscie reaktywacje nr 2!
|
Tak swoją drogą...
Linki wygasły ;s. /Jesion. |
Maybe hydra isle z SDków?
|
Tak swoją drogą prosiłbym o konkretne mda do tibicam, bo np. 8.0 nie działa pod 7.5 :D.
/Jesion. |
Cichy to żyje jeszcze?
|
@UP
Pewnie zyje, tylko zamilkl. |
Żyje, tylko przestałem grać w Tibię (od 2003 roku trochę czasu się nagrałem i chyba wszystko widziałem :) )- obecnie od roku latam po kosmosie w EVE.
|
@up, nauczysz mnie byc takim hakiero jak ty?
|
Proponowałbym odświeżenie wszystkich linków, nowy download, teraz jedyne co da się pobrać to filmiki, mda do tibiicam 7.5 nigdzie nie ma, tak samo jak do reszty wersji.
Jeśli ktoś takowe pliki posiada -> pw. |
Cytuj:
Dałem znać Cichemu, reszta należy do niego. |
jeżeli cichemu by się jeszcze chciało, to chętnie zobaczyłbym siedlisko water elementali i jak na nie dotrzeć ;-)
|
eeeh, widzę, że temat jest już martwy. A chciałem sobie poogladać różne filmiki. Tylko, że nie można nawet odtwarzacza ściągnąć.
|
Byłby ktokolwiek zainteresowany reuploadem filmów Cichego na forum? Jeżeli się zbierze paru chętnych to z przyjemnością umieszczę jakieś 95% jego filmów (mała część poginęła z dysku lub w części mam zmienioną oryginalną nazwę co utrudnia odnalezienie)?
|
up
jesli masz jakies to wrzuc na youtuba jeslli możesz |
a ktos dzialajacy odtwarzacz .cam'ów? do aktualnego klienta tibii
|
Tutaj możesz obejrzeć "Zwiedzaj z Cichym" na youtube: http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=236141
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:13. |